- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugis
senior tag
Üdv!
van 140 bélyegem.. ha valakinek kell küldök csomagot!
küld el a pontos nevedet és már kapod is! -
zozyk
addikt
Azt lehet tudni, hogy honnan indul majd a mutánsfejű amcsi ág?
-
joergie
őstag
válasz Nyugis #229849 üzenetére
Nekem tetszett nagyon a 8as.
Sajnos már nem lehet megnézni. csak HE-vel lőttem, mert van egy küldi hogy 10 csatából sebezz 25 BELSŐ modult. Ennek meg magas a HE átütése. Ez lett belőle. Belső modul persze nem sérült, pedig elég sok penetráló HE lövésem volt.
9es is OP állítólag. 10es felejtős. De mint tudjuk, az út a lényeg, nem a cél
Szóval élvezetes, ne hagyd ki ha nem muszáj.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Hauptmann
addikt
A Pz 58 Mutz milyen? Érdemes megvenni 8000 kötvényért? Nem mintha más választás lenne német hk terén, csak az az egy van.
-
hulp01
senior tag
válasz Nyugis #229852 üzenetére
hulp01 a nickem. Megköszönöm, ha küldesz. Napi 12-t tudok csak kiküldeni, de igyekszem mindenkinek, akitől kapok.
Tegnap mentem egy kört Bulldoggal. Mindjárt az első percben elvesztettem szinte az összes hp-mat. Onnantól minden mindegy alapon játszottam. Aztán lett belőle 6,7k spot dmg.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Referral programon keresztül jöttem vissza és nemsokára választhatok egyet ezek közül. A kérdésem az lenne, hogy melyiket kellene és miért? PantherM10 már meg van, szeretem. Szívem szerint a Tiger 131-et választanám, de nem tűnik olyan jónak...
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
Az ünnepi hadművelet küldetésben egy hétvégén csak egyszer ad 20K töredéket?
-
popey37
addikt
-
-
FoLey-v
addikt
válasz Nyugis #229855 üzenetére
A Bisonte C45-nek 3 tára van 11.51/14.38/16.30 újratöltési idővel. A harmadik töltényt nem mindig érdemes ellőni,bármikor megmentheti a segged ilyen szitulációban harc közben. A tank prémiumos és shopban kapható azt mikor azt nemtudom megmondani.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
BerserkGuts
őstag
Szakaszozni csak Tier-8 kreditfarmolásra
Valaki tegnap ugyan azt kérdezte de csak most aktuális12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
phoenix1989
őstag
válasz BerserkGuts #229877 üzenetére
én voltam. mehetünk ha gondolod. phoenix198910
-
BerserkGuts
őstag
válasz phoenix1989 #229878 üzenetére
oksa
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
-
h1mpi
félisten
-
Hauptmann
addikt
Ahogy nézem, jól elhúzzák az Arnie-s küldetéseket. Lehet, rosszul emlékszem, de tavaly, a Chuck Norrisos mintha kb. karácsonyra már véget is ért volna.
-
popey37
addikt
válasz Swinegod #229886 üzenetére
hát én pont ezért nem szakaszozom klánon kivül/ néha ott is vannak gondok, de azokat meg lehet beszélni/ ezt amit ide linkeltetek, viszont nem.
egyszerű a menet: képernyő mentés, jegy, beküldés. mást nem lehet az ilyenekkel tenni.
visszaugatni nem érdemes, mert ő is jegyet nyithat, és akkor téged bannolnak.ráadásul egy olyanra ráugatni aki éppen hogy segít esetleg küldiben vagy másban. szóval ez gáz.
hát ilyen ez a pop szakma.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Barret001
addikt
Nektek nagyon könnyű,mert van mivel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs