- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunky88
tag
A klánfőnököm TS-en "elcsípett" aranyköpéseiből ill. kirohanásaiból összeraktam egy legénységi hangmodot. (Egyébként tud róla. xD) A klánon belül persze nagy sikert aratott, de kíváncsi lennék, hogy külsős szemmel mennyire értékelhető a produktum. Megköszönném ha valaki kipróbálná és véleményezné. [link]
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Eugene Roe
őstag
válasz lacibacsi #199237 üzenetére
Meg kell nézni a járműveket. Heavy vs heavynél, ha Te vagy az arty, akkor kell gondolkodni. Ha a mi t8 heavynk hull down van, akkor nem egy is3-at kell bénítani, mert az úgy sem tudja sebezni, hanem azt, ami veszélyes rá. Ugyanígy 3 playerre a dupla töltési sebesség (stun) néha többet ér, mintha 3-ból kilőnéd a szélső legyengültet.
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
peterson79
őstag
válasz Warton #199245 üzenetére
Többnyire mérlegelés dolga amiket írsz, mármint amin Lacibacsi, meg Te "vitatkoztok" illetve érveltek és ellenérveltek.
Lacibacsi-nak annyiban igaza van, hogy az 1 HP-s ellenfél is ugyanannyit sebez, azaz, ha nagyértékű, pl utolsó 10-es tank a csatában, nagy alfával, akkor mindenképpen azt támadom, mert ha nem is szedem ki, stun-al és láncolással vagy egyéb sebzéssel (pl kiütöm a töltőjét vagy a lőszerrekeszt), már annyi értékes időt szerzek a többinek, hogy kivégezzék HP vesztés nékül. Ezt érdemes észben tartani, lehet ezen múlik egy csata.
Nem egy példát tudnék mondani rá - de sokszor csak az RNG-n múlik-, hogy az az ellenfél akit éppen nem tudtam kiszedni vagy hezitáltam és nem lőttem oda, nem bízva magamban és a lövésben, az szedett ki a végén...amolyan visszanyal a fagyi effektus..Mindenki másképp játszik, de alapvető szabályok mindig vannak...bár van amit megkerülhetsz..a többit megszegheted
-
peterson79
őstag
válasz Eugene Roe #199252 üzenetére
Egyébként az arty-s küldik pont erre vannak kitalálva..meg hát az összes többi is. Az adott szerepkörnek megfelelő játékra ösztönöz, pl arty-nál stun-olj egyszerre 3 tankot vagy sebezz 3000 HP-t, de hozhatnám példának a TD-k sebezz 6000-et, Med-ek gyújtsd fel vagy Heavy-k sebezz, szenvedj és lőj 12000 HP-s küldijeit..
Mind-mind arról szól, hogy hogyan használd JÓL a tankodat... -
galervin93
őstag
válasz peterson79 #199253 üzenetére
A jó játékos tudja, hogy vannak alapvető szabályok. Az igazán jók meg sz*rnak rá, és lehozzák a csatát.
szerk.: "a (...) küldik pont erre vannak kitalálva, (...) hogyan használd JÓL a tankodat..." - na ez az, ami nem teljesen igaz!
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Terek
tag
Hali.
Ha a tank rewards-ban szereplő tank már megvan kapok érte kompenzációt gold-ban vagy nem? -
-
egyedülülő
őstag
Van most valami aktiv promokód vagy hasonló amit lehet kezdőnek használni?
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
3
senior tag
válasz egyedülülő #199258 üzenetére
REDDITFOREVER
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
ooloo
őstag
Ha valakit érdekel a sreamerek játékon belüli parancsnoki hangja , akkor az most kipróbálhatja akkor is , ha nem érte el a 10-es szintet . Az Aslain-on belül megtalálhatóak .
Szerintem vérszegényre sikerült , de ízlések és pofonok ....[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
lacibacsi
addikt
válasz peterson79 #199253 üzenetére
Amit láttál, az még idézőjelesen sem volt vita, legfeljebb egy érdekérvényesítés nélküli, kötetlen beszélgetés. Amúgy amit írtam, azt az artykkal kapcsolatban írtam, de minden tankosztályra érvényesnek tartom. Valamikor régen egy videóban beszélt erről valamelyik magyar steamer (talán Scheff), hogy milyen szempontok alapján keresi a célpontokat. Tőle tanultam ezt az érvelést, miszerint egy 1HP-s ellenfél pont úgy lő ki téged, mint egy full HP-s, ezért (ha lehet) azokat kell elsősorban likvidálni.
Az arty a hülyéknek való témához:
Én sokat játszok artyval. (Lehet, hogy túl sokat) Viszont! Pont olyan jó/rossz (nézőpont kérdése) vagyok ezzel az osztállyal, mint bármi mással. Ha a hülyék is tudnak vele jól játszani, akkor tényleg nem értem, hogy miért vagyok csak annyira jó, mint más tankosztályokkal...[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz lacibacsi #199263 üzenetére
engem pl az a hangeffekt is elegge zavar amikor beledb@x az arta, sajnos nem lehet vagy en nem tudom kulon allitani a hangjat ahhoz kepest pl amikor lovok vagy a motorhangjat a tankomnak stb
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
lacibacsi
addikt
válasz BÁ Nutrition #199265 üzenetére
Ha nem artyban ülök, akkor engem is eléggé zavar... Tudod! Az álláspontod mindig az üléspontod határozza meg!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
oettinger01
őstag
Mostanában elkezdett kifagyni a játék amikor bemegyek csatába, néha akkor is mikor garázst éppen betöltené. Semmilyen modot nem használok, mit tudok tenni?
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
galervin93
őstag
válasz Papooo #199269 üzenetére
Tiszta sor, de vannak bizonyos helyzetek, amikhez kell a hp. Sőt, többek közt erről is szól ez a játék, tudod-e úgy "menedzselni" a hp-d, hogy maradjon az igazán fontos helyzetekre. Minél kevesebb tank van a meccsben, annál inkább felértékelődik az egyes tankok(! direkt nem játékost mondtam) "képessége", és ebbe beletartozik a hp is. (Nincs is bosszantóbb annál, mint amikor végig küzdöd a csatát, marad némi hp-d, erre jön a csatát a sarokban végig gubbasztó balfasz enemy, és megnyeri nekik a csatát hp-ból, ettől fel tudnék robbanni, bár való igaz, részben az én hibám is.)
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
ooloo
őstag
válasz oettinger01 #199271 üzenetére
Valószínűleg semmi köze , hogy van feltelepítve MOD avagy nincs .Pár hete minden előjel nélkül , egy órán keresztül abban a pillanatban kivágott , hogy beléptem a csatába . Játék visszatölt ... játék . Volt , hogy egy csatában kétszer vágott ki . Második kivágásnál instant halál ... Aztán , ahogy jött az anomália , úgy távozott . Lehet , hogy a szerver oldallal van gond . Gyanítom , de majd az agytrösztök megmondják a frankót és a véleményem ...
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
oettinger01
őstag
válasz ooloo #199273 üzenetére
Kínomban már másik ssd-re is átraktam a játékot, de semmi nem változott. A klánomban a többieknek nem fagy, csak fps visszaesésre panaszkodnak amikor megkezdődik a játék sokaknak laggol, de nekem meg azt nem teszi, nekem fagy....
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
ooloo
őstag
válasz e-newsee #199274 üzenetére
Értem én , hogy jó szándék meg kedveskedni akartak a nagyérdeműnek , de ez így értékelhetetlen ... csak ennyire telik ? Annyi a pénzük , mint a pelyva .. a kiválasztott sreamereket egy hétre a stúdióba vágni 2 nagy szatyornyi háborús filmmel és rájuk csukni az ajtót . Ha már jól nyomják , akkor távozhatnak . Összeraknak egy tök igényes játékot-nem kis pénzért- és ki mernek adni hozzá ilyen hangokat . Amitől az agyam ledobta az ékszíjat , az a lánctalpak alatt "csikorgó" kavics , aminek a hangját egy murvás kaviccsal leszórt kocsibeállón vettek fel egy személykocsival . Ezen a téren igénytelenség a köbön .
oettinger01 : Szerintem sokat nem tehetsz ellene . Hagyd pár órára a játékot .
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz e-newsee #199274 üzenetére
Viszont tök egyszerű formában vannak tárolva amiket mondanak és könnyű kicserélni. Amúgy is a polkorrektség miatt egy csomó rájuk amúgy jellemző szófordulatot nem mondhattak fel.
Lehet én kicserélem Skill-nek a szövegeit és akkor mondhatja, hogy "ektunahui", "na tu szúka arty bláty", "gangbang incoming", "fuck my ass with a wooden dildo", "everything is gucci", "it is how it is", "what can i do, absolutely nothing", "you can only cry in the corner", "you lucky carrot". -
lacibacsi
addikt
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #199281 üzenetére
Nem valószínű. Egy csomó másik nyelvben is van "kaki" és többnyire nem azt jelenti, mint nálunk: [link]
Sok nyelvben például a datolyaszilvát jelenti amit a japánoktól vetek át.
(#199283) ooloo
Szerintem te vagy kihegyezve erre a témára és oda is pocskondiázást képzelsz ahol nincs is.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz HellGreg #199287 üzenetére
1140!?! Bár a fele lenne az ilyen agyatlan véglényeknek, akik konkrétan azt sem tudják felfogni, hogy honnan is lőnek rájuk, hogy ha a light spottolja az enemy-t, de nem látja, akkor kicsit előrébb guruljon! Ilyen véglényekről beszélek és nem olyanokról, akik átlagosan játszanak és időnként még esetleg meg is néznek 1-2 videót vagy elolvasnak leírásokat, hogy fejlődjenek. Nem kell félremagyarázni amit leírtam. Biztos vagyok benne, hogy senkinek NEM mondtam ÚJAT azzal, amit leírtam.
Bizonyára Te és a többiek is ismerik azt a mondást, hogy: akinek NEM inge az nem veszi magára!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ooloo
őstag
válasz jano_77 #199289 üzenetére
Már azt is kitárgyaltuk , hogy nem észszerű megítélni embertársainkat a véennyóc alapján . Láss távolabb az orrodnál és a WOT-nál ... akkor Te is belátod , hogy tévedsz .
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Eyg konteó, mert tudom, hogy szeretitek
Az miért van, hogy mióta beállítottam egy olyan küldetést, hogy lőjek 6-ot medbe és sebezzek 1500, azóta éppen hogy vannak medek a csapatokban? Max 3! Korábban meg a fél csapat medekből állt!? hmmm...különös"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
válasz lacibacsi #199280 üzenetére
Az artynál van a legkisebb különbség a jó és a rossz játékosok között. Egy rossz játékos semmit nem tud kezdeni egy átlag light vagy med tankkal, artyval viszont közel olyan eredményt tud elérni, mint egy jó játékos ennek oka pont az, hogy szinte semmi skillt meg tudást nem igényel. Pont ez a bizonyíték erre. Józan paraszti ész, ennyi.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
notika77
senior tag
válasz Multikiller #199285 üzenetére
Nézd meg a replay-t. Szerintem nem találtad el a tankot és a mellette lévő sziklán robbant a lövésed. A nem talált, de splash-elt lövések érkeznek az égből a mod szerint.
-
e-newsee
addikt
válasz notika77 #199294 üzenetére
Pontosan, a mod mindig így mutatja a robbanásos találatokat, mert ott mindegy a beesési szög, a robbanás (a játékban) gömb alakban terjed.
Amúgy nekem is az a bajom (inkább csak szőrözés) ezzel a moddal, hogy ha mondjuk egy sziklán robban, akkor az a modban nem látszik. Pedig az lenne a tuti, hogy ha a környezetet is megjelenítené pár méteren belül. Mondjuk akkor már jóval több erőforrást enne, de jól nézne ki."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #199281 üzenetére
Kb két kattintás után kiderült volna, hogy 99%, hogy német.
Kb csak német tankokkal játszik (ez még nem bizonyíték ugyan, mert köztünk is van olyan)
Eddig csak német klánokban volt. Ez viszont már elég gyanús.Ami viszont vicces, vagyis inkább ironikus, vagy "eleve elrendelés", kinek hogy tetszik, hogy volt egy olyan klánban is, hogy Grey Panther, röviden [GYP]. Azért ez is ad egy külön fűszert a neve mellé.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Macka
veterán
Ha már arty. S51 használható a nagy löveggel? Stockosan elég szenvedés, ráadásul 1 perc mire játékba tesz vele, függetlenül attól, hogy 50 ezren vannak a szerveren.
-
Macka
veterán
válasz ollie #199293 üzenetére
Ne haragudj, de ez nettó hülyeség. Nem szeretem az artykat, ezt szögezzük le, csak a küldetések miatt játszom velük.
Aki noob, az nem tudja, hogy melyik pályán hova kell helyezkedni az optimális rálátást miatt, az nem mozog a meccs közben artyval, nem tudja, merre bukkannak fel valószínűleg a zsíros célpontok.
Én már a visszaszámlálás kezdetén figyelem az ellenség csapatösszetételét, tudom, hogy onnan ki merre fog menni valószínűleg. De sorolhatnám még hosszasan, hogy szerintem miért nem igaz, amit irsz.
Mondom még egyszer, nem szeretem én sem az artykat, de elfogadom, hogy vannak, és nem háborgom emiatt. -
galervin93
őstag
válasz Macka #199298 üzenetére
Ez mind szép és jó, még igaz is, hisz így kell játszani egy artyval, de ezen túl össze sem hasonlítható egy face-to-face harc, meg egy bokorban hokizás. A bokorban hokizó, ha full világtalan, akkor is el tud ereszteni pár lövést full büntetlenül(!), és mindezzel a csatát is erősen befolyásol(hat)ja, míg a frontvonalban egy bármilyen más tankkal ugyanezt nem tudná megtenni, mert egyből kikapnák. Így kell ezt a részét érteni... Valamint "Az artynak rohadt nagy szórása van, még ha fullra vagy szűkülve akkor is simán egy másik irányítószámra megy a lövés." (#199226.) - megvárni, míg egy több tíz-száz négyzetméteres területre rászűkül a célkereszt és elereszteni egy galambot, nos, ez nem nagy kunszt. És minden más tanknál jobban befolyásol az rng (ld. előző mondat), plusz a világ végéről, "sebezhetetlenül" szopatod a népet. Ezek zavarnak sokakat.
Ennyi az annyi. Nincs ezzel gond, csak ha szeretni lehet az artyt, lehessen utálni is, mert bár van jogosultsága, de a játékbeli formája (akár a jelenlegi, akár a régi) nem jó.[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz galervin93 #199299 üzenetére
Az érem másik oldala pedig az, hogyha a Ferrari átslisszol a vonalakon akkor tulajdonképpen teljesen védtelen vagy. Nagy mázlival talán leshotgunozod, de a következő pillanatban már halott vagy.
Nincs páncélod és lassú vagy. Látótávod nem létezik, még egy vaksi IS3 is felszpottol úgy, hogy te őt nem látod. Pontatlan löveg, óriási újratöltési idő. Ja, és HE lőszer, ami lutri, hogy mit dob.
Kompromisszummentes linux gaming.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest