- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali!!
reggel komás, másnapos fejjel megvettem a lapos tetűt
nem vagyok vele egy kiváló játékos( Nagyon béna inkább ), de rohadt jól lehet vele funolni...
Beteg egy tank light létéreWOT: kissio
-
kchryss
veterán
Emilia most a VK-val ment egy 10 ezer sebzéses kört.
Sajnos az twitch adásból vágta ki a csatát így tele van a gyenge mobilnet miatti akadásokkal ami élőben volt az adásban.
Érdekesség, hogy 10,5 ezer sebzésre csak első osztályt kapott. -
KISDUCK
addikt
válasz jano_77 #186900 üzenetére
Én nem értem hogy mi van ezzel a summer smashes kuponnal. Ma váltottam ki a 15%-os kupont és rengeteg tankhoz nem engedi felhasználni, de nem értem hogy miért. Az LT432-vel szemezgettem mondom megnézem mennyi lenne 15%-val, hát nem engedi felhasználni, pedig elvileg 20 euró felett használhatnám. A kuponon más korlátozást nem láttam a 20 eurós követelményen kívül. Megnéztem több járművön, hát rengeteg helyre nem engedi beváltani amik 20 euró felett vannak...
-
szallasi007
őstag
válasz kchryss #186902 üzenetére
Elsőre grat neki, bár ha jó csaj akkor neki is csak megszületni volt nehéz
Egyébként megnéztem, tuti hogy vakok és süketek ellen játszott. Már az elején keresztbe megy 3 tank előtt és 1 azaz egy darab fordul át rá az is az oldalába lő és lepattan full merőleges szögben. Na itt tudtam hogy RNG Jesus őt választotta. Annyira kamuk ezek a csaták.
Én értem, hogy ezek az emberek kb erre születtek, de én az idejét nem tudom megmondani mióta szívok az obj 260 heavy 12. küldetéssel, és akkor még a 15-ről nem is beszéltünk.
29 lepattanó sebzés hiányzik ahhoz a buzi 260-hoz, de ha ötször nem voltam hozzá közel akkor egyszer sem.. 279e-t meg konkrétan nem tudom milyen lényekre találták ki, de olyan emberek szaladgálnak vele hogy 1500 wn8. Na egy ilyen hogy csinált tököm tudja hány első osztályt egymás után? -
popey37
addikt
ezekkel a kerekes szarokkal tele van a hócsukám, lehetetlen játszani, oldalanként 5 volt a csatában abból 3 prém, esélytelen.
elmegy a wg a hová gondolom ezekkel a szarokkal. közvetlen közelről szemből tornyot lövök, erre elkezd csálézni az egyik kerék, más nem történik. persze ő 80-al repeszt és minden lövése talál. aki ezt kitalálta azt feszíteném kerékre.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
zodo
nagyúr
válasz KISDUCK #186903 üzenetére
További korlátozás gondolom a szokásos hogy speciális ajánlatokra sem érvényes.
Legegyszerűbb módja a választásnak hogy magára a kuponra nyomsz rá és akkor csak azokat a tételeket fogja mutatni amit meg tudsz vele vásárolni vagy shopban a tételek mellett keresd a kupon jelet ahol nincs ott kár próbálkozni.lásd: (#186868) zodo
-
memphis221
tag
" memphis22 "
-
jano_77
nagyúr
válasz popey37 #186906 üzenetére
nekem meg a sok retard agyatlan balfasz BOT játékossal van tele a hócsukám, amiket ma egész nap kapok! elmehet a WG az anyjába. volt 2-3 nap, amikor viszonylag lehetett játszani és most ismét ömleszti a WG botokat és feszt mindig az én csapatomban vannak számolatlanul!
jaaaaa....és only low tierben természetesen. mikor T67-el kell egy tier7 csatában top sebző és top XP lenni az szánalmas szerintem.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
KISDUCK
addikt
Köszi a tippet, a kupon beállításban néztem is korábban hogy mit enged. A problémám csak az hogy a kuponon feltüntetve az áron kívül nem olvasható más korlátozás.
Discount 15%
15% OFF PACKAGES ABOVE €19.99
Enjoy a one-time 15% discount on a vast selection of packages of €19.99 or above, purchased in World of Tanks. The coupon is not applicable to gold-only and gold & credits packages.A vásárlási lázam letudtam most azzal, hogy megvettem a pudeles 2 hét prémiumos csomagot a 10%-os kuponommal.
-
ddt500hu
veterán
11 vereség egymás után! Új rekord! Eddig 8 volt a rekordom. És még a hardver is egyben maradt!
Kb. értelmetlen dolog a kerekes szarokkal menni. Ensken benyögöm, hogy rohanok át spottolni lőjenek.
12 tankot spottoltam fel 20mp alatt. 455 spot dmg!
Mindezt két arty-val a seggemben![ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
mindjárt feltöltök egy replayt, a kerekes fostalicska repülés közben lőtt ki, ez már hab a tortán. meddig kell még elviselni ezeket a sazrokat? meglőni nem lehet mert gyorsabb a halálnál, bezzeg ő minden pozicióból és szögből képes sebzőt löni. még egyszer sem pattant le lövés amit a kerekestől kaptam. minden sebez, tök mindegy hogy áll vagy 80-al megy, minden betalál. nekem is van kerekesem, de én max láncot lövök menet közben, sebezni nem igyzán szokott. bezzeg az ellen az mindig beüt. a faszom kivan már ezzel a sok szarral.
[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
hozzátenném, hogy a T25/2 goldlöszere 1219 m/s tehát 250-300 mérterre cirka pár tizedmásodperc alatt ér oda, de a kerekes fénysebességgel közlekedik, mert eltalálni nem lehet.
-
jano_77
nagyúr
élvezet úgyí játszani minden este, hogy 30-40 ms a ping és mégis ugrálnak a tankok. Megnyomom a tűzgombot és 1-2 sec múlva már el is indul a lövedékem.
szerk.: speedtest.net szerint a netemmel nincs gond, minden tökéletes.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz szallasi007 #186905 üzenetére
Nála ez a kimegyek 3 tank elé tudatos taktika. Direkt ezekre a 10k sebzéses csatákra hajt rá, ehhez pedig sokat kell kocáztatni. Risk it for the biscuit.
Kedvező volt neki az mm, VK-val sok 8-as tank ellen. Igazából ott ez elején volt kicsi szerencséje amikor nem lőtték be meg volt egy szerencsés lövése a 9-es lengyel heavy kupolájába. Ezeket a csatát lényegesen nem befolyásoló eseteket leszámítva tök átlagos rng volt.
Az meg hogy vakok és süketek ellen játszott, sajnos tele va na játék vakokkal és süketekkel szóval gyakran találkozik velük az ember.
Egyébként az átlagsebzés azt igazolja, hogy bejön neki ez a yolo taktika. 2 napja szerezte meg a chieftaint és már van vele 200 csatája. 4500 átlag sebzéssel.Ami a pattintós küldetést illeti. Nehezebb megcsinálni mint régen. Sokkal több a gyenge játékos mint régen, de mégis a mai gyenge játékosoknak van annyi eszük, hogy ha nem tudnak belőni akkor megnyomják a 2-es gombot ha az sem működik akkor meg a 3-ast vagy otthagynak. Ritka az olyan eset hogy nem tudnak belőni de próbálkoznak.
(#186914) @jano_77:
Emilia folyamatosan 100-150 között ugráló pinggel játszik mégis jól megy neki, mint látod.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz AlexHerceg #186899 üzenetére
Szia ,
Nem izgat annyira mint a fórumtársak némelyikét .... komolyan aggódom az egészségükért . Ez a játék nem ér annyit , hogy az ember idegei kikészüljenek . Sajnos nagyon kevesen vannak azok , akik tisztában vannak azzal , hogy ez csak egy játék , amit erősen manipulálnak a fenntarthatóság érdekében . Azaz szarnak a véennyócra .
Azt hiszem mát írtam , hogy felvették a szenvedélybetegségek közé az MMO játékfüggőséget . Erre mit hallok reggel a rádióba . A kurmány képzést indít ( közpénzen ) többek között online videotartalmakat gyártók (streamer) részére . A profit mindenek felett ... kerül amibe kerül .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #186915 üzenetére
bizonyára úgy van.
Kezdem azt gondolni,. hogy Frontline csatánál az enemy mindig egy klánból van és TS-en összebeszélnek!
Legutóbbi 3 csatám forgatókönyve:
A zone védelmére rak be a játék.
A zone-ba egyetlen egy enemy nem jön, max 1-2 kósza bamba vki, aki nem került be a TS-re
B zone-t full lerohanja az enemy, majd átömlenek az A zone-ba sé azt is legyalulják összehangolt csapatmozgás keretén belül! Hogy a faszomba?!?!?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
popey37
addikt
válasz ooloo #186916 üzenetére
meg se emlits ilyeneket, hogy manipuláció. nincs itt semmi manipuláció. egyik napról a másikra elfelejtünk játszani, utána meg visszatér a tudás hipp-hopp. ez már ilyen, de manipuláció az nincs, nem érdeke a WG-nek.
a +/- 25% rng sincs, meg az utolsó esély sincs. ezek mind manipulációk lennének. ilyet itt nem szabad mondani és irni, mert megköveznek érte.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz ooloo #186916 üzenetére
Elmult 30 nap: 65 csata. Ezt nem hivnam jatekfuggosegnek..
Az ok hogy ha leulok jatszani akkor nehez abbahagyni, mert jellemzoen szivat a jatek es var az ember az elegedettsegre h vegre jol sikerult egy csata, es alapvetoen nem idegesen csalodottan akarom abbahagyni.
Most h alig vagy nem jatszom azt mondom h ez egy f*s jatek aminel kb csak jobb jatekok vannak. Tok felesleges idot szanni ra mert rengeteg csalodast es bosszusagot okoz ez meg csak nem is olcso..
Most is pl tok nyugodt vagyok. Lefogadom ha leulnek jatszani max 10 percen belul anyaznek. Az mondjuk erdekes h platoonban nem voltam ideges valamiert sosem[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
ooloo
őstag
válasz BÁ Nutrition #186921 üzenetére
A havi 200-300 csata még egészen normális . Vannak olyanok , hogy még enni is elfelejtenek , mert nyerő , vagy bukó szériában vannak . Szerencsére a zöm nem ez a kategória . Ha azt kérdeznék tőlem , hogy áldás vagy átok a számítógépes vagy konzolos online játék , akkor azt felelném , ÁTOK .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
zodo
nagyúr
Német Tier X-es heavykből csak a Mause?
E100-hoz állok a legközelebb mert az E75 már meg van.
Másik kettőt tie VI-tól kellene húznom, Pz.Kpfw. VII is szimpi. -
kchryss
veterán
Na az ilyen majmok miatt jó, hogy kiveszik a csapat sebzést. Az időzítés egyébként zseniális volt, majdnem beszartam a röhögéstől.
[klip] -
kchryss
veterán
válasz szallasi007 #186926 üzenetére
Jó 10-es tankoknál magasan van a szint. Láttad Emiliának 10,5e sebzésre nem adta meg az ászt a VK-val.
Más téma:
Pár napja skill4ltu ment egy nagyon durva kört, most akadtam rá. 13 kill full 10-es csatában. eddig 12 kill volt a rekordja.Teljes csata eredetiben: 13 Kills in Tier X New Personal best!
Youtube-on kommentárral: New Personal MAXIMUM DESTROYED vehicles record! In a Tier X Progetto! -
szallasi007
őstag
válasz kchryss #186927 üzenetére
Igazad van de ők UFÓ-k én meg földi halandó vagyok, azt is figyelembe vehetnék
Skill meg a másik ilyen, ma egyébként SirFoch-al szakaszosztak, ha nem nézted akkor nézd vissza. Én Foch tv-t néztem, de meg is beszélték valamikor hogy ketten gyakorlatilag ugyanazt a taktikát nyomják a tankjaikkal és így együtt kvázi egymástól veszik el a spotot és a sebzést.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz popey37 #186912 üzenetére
Mondom, játszani kell vele ha ilyen jó.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
zodo
nagyúr
Kevés az Xp-d!
Legutóbbi Ász kör (kevesebb sebzéssel mint a tied) amit feltettek a replay oldalra, előző játékosé 1491xp volt.. -
CirrMee
addikt
Nekem E100 lett meg, de nem bántam. Kicsit könnyebben belövöldözik, de ha második sorból tolod (frontgépek mögött, hogy azok fogjanak), akkor a nagy löveggel, alaposan megtépheted az ellent. Gold lőszerrel megpakolni, azzal szakít, a repesze meg a kicsit, de azt annál biztosabban elv alapján szinte mindenre megoldás.
Természetesen toronyforgatást megtanulni nem árt hozzá.Type5 nerf előtt szoktattam rá a klánt, hogy jó lesz az nekik, ha azzal megyek. Beálltam a japó dömperek mögé, aztán olyan pusztítást rendezett ilyenkor, hogy ihajj. Napokban is jött előrenyomin a kérdés, hogy ki tépte le a leopárducról azt a kb 900 -as sebzést? Mondom ja...
U.i.: állítólag hónapok óta az a téma, hogy buff érik neki.
[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Azt ugye tudod, hogy nem a wg dönti el, hogy milyen osztályt kapsz egy csata végén?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jim bcs
nagyúr
Object 277, tegnap esti csata, ezzel meg kínlódok mióta kijött, sehogy nem akarta beadni a gunmarkot. Most már nagyon nem vágom wg motorját, 2 nap alatt beadott 2 gunmarkot, lehet le is tudta erre az évre.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
CirrMee
addikt
Az a lényeg, hogy egyedül ne hősködj vele az első sorban, mert kegyetlenül szétszedik. Az elején használtam amúgy az első löveggel is, az kicsit precízebbnek tűnt, de a nagy döggel buli szórakozni. Most 20/20/20 felállással tolom, mondjuk mostanában többet megy előrenyomin, mint randomban.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
popey37
addikt
tényleg kivehetnék már az xwm-et és a többi statisztikát a játékból. más sem történik, csak jön a szpotter, ha szpottol, kapom az arty áldást folyamatosan. rajtam kivül még 14 tank van csatában és minden arty csak engem lő.
egyedüli zöldjátékosként rám fokuszál az összes majom. egyszerüen eltünnisem tudok, mert minden lövésnél láncolnak, így esélytelen meglépni.ha meg hátul maradok a csapattársak lönek ki. kész agyrém.
[ Szerkesztve ]
-
ballington
addikt
Két kérdésem lenne:
Skoda T50-n a modulok fejlesztését hogyan kezdenétek? Van 100k free xp-m.A második, hogy a MAP kizárás csak nálam bugos? Már nem egyszer fordult velem elő, hogy a arra a map-ra dobott az MM, amit tiltólistára tettem.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest