- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy74
őstag
Pletyka szinten mi lesz a T-10 és az ob 430/2 után ami még letakart?!
WoT:jimmbo
-
kchryss
veterán
válasz Jadro #162386 üzenetére
Régebben volt egy ismerősömnek hasonló problémája, neki az ablakos módot nem jegyezte meg. Ott az volt a megoldás, hogy törölni kellett az appdata/wargaming/worldoftanks mappát. Aztán első indításnál elsőre beállítani a grafikai résznél mindent úgy ahogy szeretnél és utána nem nyúlni a grafikai beállításokhoz! Nála akkor romlott el a dolog ha az első beállítások után változtatott az ablakbeállításokon. Fontos, hogy ha a mappa törlése után ablakban indul, márpedig alapból úgy szokott akkor ne alt+enter-rel tedd teljes képernyősre hanem a grafikai beállításoknál, aztán lépj ki és teszteld, hogy jól indul-e.
-
BÁ Nutrition
addikt
tegnap megvettem az E50et, igaz h csak 7 csatat mentem vele de elegge adta 2455wn8, gondolom tudas alapjan jo lesz az egy ezressel lejjebb is
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #162413 üzenetére
Régebben a statpadder unikumok kedvenc stathúzó tankja az E50 volt. A magas tierű tankok közül az adta a legtöbb wn8-at a legkevesebb sebzésre.
Ahogy nézem az aktuális elvárt értékeket ma már nem ez a legjobb statpadder tank, sőt sokal több 9-es mednek alacsonyabbak az elvárt értékei, mint amennyinek magasabbak. Az azért durva, hogy a legtöbb 9-es med-nél 1500-1600 környékén van az elvárt sebzés az Object 430-nál meg 1900 felett. -
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék véleményt, tapasztalatot kérni milyen irányba haladjak, elsőnek
Jagdpanzer E 100 - (Jagdtiger tartok) vagy Maus (VK 100.01 (P) tartok)Volt egy 2 év kihagyás, kicsit megváltozott a game
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
Jadro
veterán
válasz kchryss #162410 üzenetére
Köszi a tippet, ez megvolt. Töröltem az appdatát is, újra feltettem a játékot is utána, elsőre fejlesztett grafikára áll be. Amikor visszaváltottam normálra, ott feldob egy ablakot, kell neki a restart az érvényre jutáshoz. A restart után pedig már ablakban indul. Hiába állítom át menüből (az alt+entert csak most ismertem meg tegnap ) ugyanúgy visszaáll ha kilépek és újra be. Az 1.0 még jó volt, az új patch tolta el. Ahogy olvasom wot fórumon, vagyunk jópáran ezzel így, úgyhogy nem hinném hogy egyedi user error ez nálam.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #162417 üzenetére
Biztos hallottál már a wn8-ról, a játék megrontójáról.
Elvárt értékek alapján kalkulálnak egy számot ami a játékosok teljesítményét hivatott jelezni.
WN8 = 980*rDAMAGEc + 210*rDAMAGEc*rFRAGc + 155*rFRAGc*rSPOTc + 75*rDEFc*rFRAGc + 145*MIN(1.8,rWINc)/
Kezdetben a képlet megalkotói maguk állították be minden egyes tankra az elvárt értékeket. Aztán megunták a sok macerát, az új tankokat a buffokat/nerfeket és nem állítgatták be többet az elvárt értékeket. Ekkor minden azonos szintű és osztályú tanknak azonosak voltak az elvárt értékei vagyis gyakorlatilag visszatértek a wn7-hez így nem sok mindenre volt jó a szám amit kiköpött a képlet, nem mintha amúgy olyan sokat jelentene ha tökéletes is lenne.
Aztán pár hónapja az xvm csapata saját kezébe vette a wn8 képlet sorsát: [link]
Mivel a játékosok nagy része használ xvm-et így hatalmas adatmennyiség áll a rendelkezésükre. Úgy döntöttek, hogy automatizálják az elvárt értékeket és az naponta frissül a játékosok aktuális teljesítményétől függően. Ezeket az aktuális értékeket látod az általam linkelt táblázatban.A táblázat bár nem e célból készül, de gyakorlatilag azt is megmutatja melyik tankkal játszanak a legjobban aktuálisan, melyik tank a legjobb a saját szintjén.
Például az jól látszik, hogy a 430u-val fel kell majd kötnöm a gatyót, mert a többi 10-es medhez képest elég magasak az elvárt értékei. -
kchryss
veterán
válasz Jadro #162419 üzenetére
És ha törlöd a mappát, elindítod a játékot, csak a teljes képernyőt állítod be a menüben, de nem váltasz normál grafra hanem kilépsz a játékból. Aztán elindítod megint, megnézed, hogy teljes képernyőn indul-e és utána váltasz normál grafikára?
Egyébként itt tárolja a teljes képernyőre vonatkozó adatokat:
appdata/roaming/wargaming.net/worldoftanks/preferences.xmlEz az én konfigom a teljes képernyős beállítással.
-
jr1994
addikt
válasz kchryss #162421 üzenetére
Persze csak nem tudom hogy ezek a számok milyen wn8-hoz tartoznak. Vagy ezek a globális átlagsebzések lennének? Nem hiszem, az átlag Jóska biztos nem lő meg annyit mint a HP-ja 10-es meddel. Meg a statisztikát az is torzítja hogy milyen állomány játszik az adott tankkal. Pl. Pz. VII-tel jó játékost még nem nagyon láttam, de az a poén hogy ahhoz képest meg meglepően nagy sebzés van mellette. Ehh, nem értem ezt
Ne aggódj a 430U-val nem véletlenül van magasabban a mérce, az bőven jobb is annyival a többinél.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Jadro
veterán
válasz kchryss #162422 üzenetére
Igen ezt megtaláltam én is, most megnéztem újra és a felbontást kivéve ugyanaz mint a Tiéd. Nem törlöm a könyvtárat újra, mert mindent újra be kell lőni és beleuntam. Napi egyszer alt+enter és le van tudva, úgyis háttérben van a játék ha nem tolom éppen. Majd megoldják, ezért kapják a sok pénzt.
Egyébként fejlesztett grafon indul alapból és teljes képernyőn, szóval be sem kell állítani. Azt is csináltam már hogy kiléptem így, majd újra be és akkor matattam a grafikát. Sehogy sem akarta az igazságot. Miután rászántam már pár órát erre az életemből, elengedem a problémát. Lehet, hogy egy sört is kéne nyitnom a teljesség kedvéért.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #162423 üzenetére
Nyilván nem egyszerű átlaggal számolnak. A eredeti wn8-hoz még el lehet olvasni hogy csinálták meg az elvárt értékeket. Elég bonyolult, de ha érdekel a matematikája akkor átküldhetem privátban. A top 50%-ból számolnak, így szűrik ki a botokat.
Ami a lényeg, régebben ha minden elvárt értéked annyi volt, mint a táblázatban akkor volt 1565 WN8-ad. Ez kb most is igaznak tűnik. -
e-newsee
addikt
Nemrég kifagyott a játék csatabetöltés közben, azóta nem indul.
De az a vicc, hogy a WoWs sem. Gép újraindítás, és kliens újratelepítés után sem. (Gondoltam, hátha a launcher adta meg magát, de nem.) És mi az, hogy a másik játék sem? Mi köze annak a WoT-hoz? Mármint programfuttatás szempontból?
Valami ötlet?"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz stork13 #162429 üzenetére
Ezt próbáltam elkerülni, mert hát mi köze a WoT konfigoknak a WoWs-hoz?
De azért kipróbáltam, és nem segített.
A vicc az, hogy az exe-t sem indítja el a Windows. A feladatkezelőben fel sem villan a process. Csak kirakja a homokórát pár mp-re, de semmi. Minden más fut hibátlanul. Csak ezek nem.
Nincs valami windows error log, hogy mi történik, amikor indítani próbálom?"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Greentea
senior tag
Ez a szar FV4005 mikor lett ennyire pontos?? 3 csata Leopard 1-el, elsőbe -1700hp, másodikban -1400, és most 1100ról b...ott ki...
Tiszta régi FV215b 183..Ja hogy ne legyen off:
Szerintetek lightot vegyek vissza, vagy pedig artyt az obj 260-hoz?
Lightnál Ru 251-em van, artynál GW Tiger P az opció. -
Krytec
tag
Köszönöm, rendesek vagytok
-
jr1994
addikt
Találtam egy bugot a játékban. Ha kiveszem a pipát a "történelmileg nem hiteles elemek elrejtése" opció elől és leokézom, a garázskamera forgatása "soha" helyett átvált 60 másodpercre. Ha átállítom hogy sose forgassa helyettem a kamerát, mikor leokézom visszamegy a pipa a bohóc festések elrejtése elé. Egy árva kiválóság jel mod van fent, vajon az okozhatja?
Nekem tegnap végre meglett az ász az M4 51-gyel, de nem is volt valami hű de nagy csata, leginkább csak a heteseket terrorizáltam.
(#162437) Krytec: meg fogom nézni, előre is grat!
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest