- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Ezzel a Liberte-vel mennyire jo jatszani? (meg mennyire hozza a kreditet)
A boszme nemet nem nagyon erdekelne mert az nagyon lassu.koszi
sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
-
ddt500hu
veterán
Azt hol tudom beállítani, hogy a torony nélküli tank mesterlövész módban ne mozduljon meg ha az egérrel elérem az ágyú kitéríthetőségének a határát?
Régen ez alap volt, hogy a wasd-vel kellett utána fordulni most meg bemozdul akkor is amikor nem akarom. -
lacibacsi
addikt
Azt hiszem, hogy mentem egy jó kört a WT Pz IV-gyel...
A vicces (rossz vicc) az, hogy nem sikerült a TD-2 küldetés, mert ennyiből nem jött össze három belső modul, vagy legénység sebzés...
[lErős idegzetűeknek itt a visszajátszásL]Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz Atti777 #162749 üzenetére
Elkezdtem nézni és megint csak azt kell mondjam, hogy nagyon gáz! Tolta a skilleket agyba főbe, nem is nézte, hogy mennyi free XP-je van, aztán mikor a 2 legénységi tagon is beállított 4 skill-t, rájött, hogy elfogyott és nem tudta a többit is feltolni. LOL a csávó nagyon.
Ilyet kapott már vki? Nem tudom mi ez, tegnap belépéskor ez az üzenet fogadott:
mi ez valójában?Illetve Erlenbergen ez egy BUG? Nem tudtam lőni a T29, pedig mint látható ráláttam - elvileg.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz ollie #162771 üzenetére
random csak úgy beírnak egy nevet!? vagy hogyan talált meg egyáltalán?
szerintetek mikor kerül be a SHOP-ba a Progetto? Scheff szerint már szombaton, azaz ma kellett volna, de még nincs bent! Nekem nagyon tetszik, bejön ez az új mechanizmus és maga a tank is. Na és a parancsnok olasz dumája is baromi jól hangzik.
1.0:
Az másnál is jelentkezett már, hogy ha egy sziklára gurul a tankja, akkor hiába próbál fékezni, akkor is tovább gurul, nem is keveset!? Már többször is szívtam meg emiatt a csatákban. Hiába nyomom az S gombot, nem akar, nem tud megállni a tank. Mitől van ez?[ Szerkesztve ]
-
válasz Chris0321 #162773 üzenetére
A Löwe teljesen használható tank, kicsit lassú, és itt elmehet a csata, ugyanis nem tudsz se visszavonulni, se flankot váltani, ha szükséges. Viszont az ágyúja talán a legjobb a tierjében, az átütése is megfelelő, meg a pontossága is nagyon jó. Én szeretek vele játszani, de csak azért, mert szeretem a heavy stílust. A DPM-e alacsony, ezt jó, ha észben tartod, így soha ne menj egyedül sehova (na meg a lassúsága miatt se).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
robogo81
senior tag
válasz ollie #162774 üzenetére
Meg ha sikerül a testét elrejteni,akkor a tornya majdnem mindent pattinthat,csak pár gyenge pontja van ,a toronygyűrű ,meg a parancsnoki kupola,meg a van egy tenyérnyi gyenge pont szemből a torony jobb oldalán,de az is olyan 220-230 körüli effektív aszt hiszem.Ja és 10 fok a löveglehajlása.
És jó a látótávja alapból is.[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
-
ddt500hu
veterán
válasz jano_77 #162770 üzenetére
Az Erlenberg-es bug létezik. Tegnap B2-ből nem tudtam lőni az ott lévő tankot pedig ráláttam. Vagy is elvileg ráláttam, gyakorlatilag nem kapott piros keretet csak ha azt a részét céloztam ami nem volt "takarásban".
Ott van egy kőhalom vagy mi a fene ami nem látható valamiért. -
jano_77
nagyúr
Sebzett már ennyit önmagába bárki!? Mindez pedig a tetves új 1.0 fizika miatt, mert megint nem állt meg a tankom, hiába nyomtam a vissza gombot (S)! FUCK
Miért kellett ezt ennyire elqenia a WG-nek!?
Meg szerettem volna állni a kis fa mellett és ahelyett, hogy megállt volna a tankom, tovább gurult, csúszott és lezuhant a szikláról orra, majd fejtetőre állt és végül átfordult a talpára.[ Szerkesztve ]
-
-
GoTReX
őstag
Mi a véleményetek a Német tankvonalról? Tiger 1 és Ferdinandot húzok , és igazából nem minden esetben rossz, ha az ember kellőképpen szerény velük és nem akar dominálni. Kicsit zavaró ,hogy Streameket nézve a Löwe kivételével egyszerűen nem látni Német tankot. Javarészt 80% osztokzik a Szovjet és néhány Am. tank a tapasztalataim szerint.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
xAttilax
őstag
válasz Plasticbomb #162783 üzenetére
azt se vettem észre
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
jano_77
nagyúr
válasz xAttilax #162781 üzenetére
szerintem az, hogy egy szikla csúszós és ha rámegy a tank, akkor irányíthatatlanná válik az nem a modok hibája, hanem szarul van megírva a program. Mert se fordulni, se megállni nem lehet olyankor, csak magatehetetlenül "úszik" tovább a test.
-
jano_77
nagyúr
válasz ollie #162787 üzenetére
nem értem miért kell minden alkalommal megszólni a modolásomat! Én így szeretem, így tetszik! Én sem szólok be egyikőtöknek sem, hogy mit és miért tett fel! Nem lehetne ezen végre túl lépni!?
Amúgy segítek: azt az 1386 dmg-t, amit saját magamnak okoztam.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
A hatodik érzék Icon/hangot melyik mappában kell felülírni?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
zodo
nagyúr
válasz GoTReX #162792 üzenetére
Ikon passz, hangot itt és így.
jano_77
Ne haragudj a múltkori beléd állásnak vélt kérdésemért, tényleg benéztem a hp kijelződet!
-
zozyk
addikt
válasz GoTReX #162792 üzenetére
Hatodik érzék kép csere:
Szükséges programok:
FFDec (https://github.com/jindrapetrik/jpexs-decompiler/releases/download/version11.0.0/ffdec_11.0.0.zip)
WinRar (http://winrar.hu/letoltes)Lépések:
● Keresünk egy nekünk tetsző képet, logót (lehetőleg *.png formátumban) majd
átméretezzük maximum 128x128 méretre.
(kevesebb lehet,de több nem mert akkor levágja a kép szélét.)● Megkeressük a World_of_Tanks\res\packages\gui.pkg fájl-t és WinRar-ban megnyitjuk, majd kimásoljuk a gui.pkg\gui\flash\sixthSense.swf fájlt egy nekünk tetsző helyre.
● A letöltött FFDec programban megnyitjuk a sixthSense.swf-t, és a bal oldali listában megnyitjuk a képek menüt, majd az eredeti képre jobb klikkre felugró menüben kiválasztjuk a csere opciót.● Miután sikeresen kicseréltük a képet és elmentjük a fájl, nincs más dolgunk, mint a megfelelő mappaszerkezetet létrehozni és bemásolni a sixthSense.swf-t, ami pedig így néz ki:
\World_of_Tanks\res_mods\1.0.0.2 \gui\flash\sixthSense.swf[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jokerdapro #162786 üzenetére
Egyetértek veled. Ez szándékosan ilyen és jól is van megírva. Nincs semmi gond vele, esetleg annak probléma, aki nem képes vagy csak lassan képes igazodni hozzá.
-
jano_77
nagyúr
szerintetek mikor lesz bent a SHOP-ban a Progetto?
-
glspeter1
őstag
Melyik TD-t éri meg leginkább kifejleszteni ?
Az én kiszemeltem az obj. 268, de hátha akad "jobb" is.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest