- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Volt most egy csatám, nekem németre van állítva az xvm zászlóm, és egész meccs alatt egy lengyel idióta nyomta nekem, hogy a lengyelek megbaszták a németeket, meg ők nyerték a 2. v.h-t, meg 10k német katonát ölt meg 400 lengyel meg ilyenek XD
-
Jadro
veterán
Elkélne egy kis segítség. Eltűnt a 6.érzék hangom. Volt egy újabb hangösszeomlásom (csak a szokásos) és egy tippre átállítottam 5.1-re majd vissza sztereóra. Ez javította is kilépés nélkül a hangot, de egyszer csak azt vettem észre hogy amikor felvillan a hatodik érzék, nincs hang. Azóta sem tudom visszavarázsolni.
Volt átállítás a gyáriak között, custom hang, restart stb. (win restart mondjuk még nem.) Kiválasztani sikerül 1,2 és custom hangot is, de a tesztelés gombra hiába nyomok, néha csend. Na ilyennel találkozott már valaki?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
SoulReaver
veterán
Hogy kell levenni egy álcafestést? Az összes T10 tankomon végleges festés van, de egy párat át akarok alakítani, simán csak festettre, de nem fedi át a végleges festést.....Meg van, de jól el van rejtve...
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Nini phórumtársunk(katt) streamel, tessék menni nézni!
-
HellGreg
őstag
Kezdem azt hinni hogy a győzelmi arány tankhoz kötött. Mióta a Su-100 és Jagdpz IV-gyel tolom felváltva, egyfolytában nyerek, dől a WN8, 0.2%-ot javult a győzelmi arányom pár nap alatt, ami 15K csatánál elég jelentős. Mihelyt átnyergelek más tankokra, jön a szopás. Bármi legyen is az
-
Chris0321
addikt
válasz SoulReaver #157102 üzenetére
Ismeretlen zászlót kell használni akkor nem fog írogatni senki. Nekem Andora zászlója van fenn.
-
takessz
senior tag
Amx Elc bis 90 ágyúval érdemes vagy a 75 ösel?? inkább?? illetve töltés gyorsító mellé még mit érdemes??
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Razermazer
őstag
válasz jano_77 #157098 üzenetére
Nem rossz találkoztam már vele aslain modban, de még mindig ez a kedvencem a battle hardened verzió háromféle kiadásban.
Majd egyszer talán megveszem, tavaly összeszámoltam legalább 12-13 alkalommal lehetett megvenni, ilyen olyan kedvezményekkel is, szóval idén se lesz szerintem másként.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
kchryss
veterán
válasz takessz #157111 üzenetére
Skill4ltu amikor ruszki szerveren kihúzta rá a 100%-os kiválósági jelet akkor próbálgatta az ágyúkat és neki sokkal jobban bejött a kisebb vagyis a 75mm-es ágyú. Előnye hogy azzal teljesen körbefordítható a torony, sokkal jobb a dpm és sokkal pontosabb.
Próbáld ki mindkét ágyúval szerintem és meglátod a te játékstílusodnak melyik fekszik jobban. -
Barret001
addikt
Lenne egy kis problémám...Megvan a x-es ünnepi hangulat. IS tankba szeretném berakni a nyeremény lányokat. Nincs ilyen nevű tank a választható listában! Valakinek van valami ötlete?
-
IMIIKE1998
őstag
Szuper. Egy tetves díszt nem volt képes ideadni ez a retkes decorider. Most egy nemzetnél sincs meg a szaros festés. Köszi WG, ideje szünetelni...
[ Szerkesztve ]
-
ako001
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #157124 üzenetére
A fáról és a többiről is leszedted a díszt?Mert azok is mehetnek a zúzdába
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
h1mpi
félisten
Ez az orosz 8-as arty valami pokol és rémálom keveréke ezzel a Maus mozgással
Fully electric lifestyle!
-
kchryss
veterán
válasz IMIIKE1998 #157128 üzenetére
Csak 5-öst díszt gyártottál és csak 1 nemzethez?
-
Viktoár
addikt
Nekem most jött össze a hagyományos karácsony. 2db 5-öst le kellett szednem hogy le tudjam gyártani a hiányzó díszeket. Hol találom a festést és hogyan tudom feltenni a tankra?
Már megvan.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
h1mpi
félisten
Biztos, hogy holnap vége a karácsonyi boostnak?
-
h1mpi
félisten
válasz IMIIKE1998 #157133 üzenetére
Nekem 2 csomag meglett a 3.-nál hiányzik vagy 8-9 db 5-ös azt meg se próbálom
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
A festés megmarad a garázsban ha most azonnal nem rakom fel valamelyik tankra?
Üdv:Viktor
-
kchryss
veterán
válasz IMIIKE1998 #157133 üzenetére
1-es, 2-es, 3-as, 4-es díszt felesleges volt gyártani, mert 90% valószínűséggel kinyitottad később dobozból. 5-ös díszt érte meg gyártani és azt is a végén amikor már nem nyitsz több dobozt. Én még csak most fogom bezúzni a díszeket, 2 festés szerintem minimum ki fog jönni, de lehet 3-hoz is összejön ha szerencsém lesz a gyártásnál. Ha valaki jól megtervezte hogy mikor mit gyárt le és zúz be annak vásárolt dobozok nélkül is össze kellett volna jönnie a speckó festésnek minimum 1 kategóriában még úgy is ha az összes (pl nyert 15x) küldetést nem csinálta meg minden héten.
-
RAiN91
őstag
T28 mindig ilyen OP volt?
Nagyon jó köreim vannak vele, 10k csata alatt ez a legjobb tankom. Remélem a T95 is lesz ilyen jó, mivel amiatt kezdtem el ezt az ágat. -
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
az egy zászlós foglalós modnál nem úgy van, hogy ha az egyik csapat foglal és a másikból egy vki szintén beáll a cap körbe, akkor megáll a foglalás!?
Csak mert a mostani csatámnál az volt, hogy egy Tiger I foglalt bőszen, a mi M4190 GF-ünk berongyolt a körbe, rá is lőtt, de elhibázta, de mégis tovább ment a foglalás és meg is nyerték!? Most akkor mi a pöcs van?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
jimmy74
őstag
Emil 2 vélemények?
Megvettem de nem mentem vele mèg.WoT:jimmbo
-
BogyóBP
addikt
válasz jano_77 #157143 üzenetére
Csak a semleges bázisfoglalást lehet befagyasztani úgy hogyha ráállsz te is a foglalokörben. Értelem szerüen ha csak 1 tank foglal 1 tudja fagyasztani, de 2 esetében már nem érsz semmit, csak ha decap olsz. 2 bázisos verziónál nincs ilyen. Ott csak visszalövés van.
Am: Mi ez a stay away from me az artys videoban?? [link]
Ez volt a csávó 6. érzék hangja?ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Barret001
addikt
Megvan a 10-es hangulat,mindent kiválasztottam.A díszekkel lehet kezdeni valamit? Csak annyi van,hogy mindenhol megvan az 5-ös.
-
BogyóBP
addikt
válasz Barret001 #157149 üzenetére
semmit, a kollekciós füzetbe gyüjthetsz esetleg amelyik frakcióból a legtöbb tankod van azt érdemes kifullozni ami hiányzik.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest