- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Ru-val 3200 dmg +700 spot 2. osztály durva...
Fully electric lifestyle!
-
rlazol
veterán
válasz Zolee_70 #123246 üzenetére
Zolee_70 #123246- köszi! csak lenne erőm elolvasni valamikor.
jano_77 #123236- az előélet, az előélet. Már nagyon sokszor elhangzott: az elmúlt X csatában a sajátba ill ellenfélbe eresztett sebzés aránya súlyozva az előéleteddel. Vsz neki ez volt az első vagy rég volt ilyen, neked meg ugye...
slett27 #123189 - ez a MoPay WG-s arányvásárlási mód vagy valamilyen külső?
BÁ Nutrition #123203 & #123223- az elmúlt félévben kb 6x magyaráztuk el a legénységképzés módjait, lehetőségeit, a prém, a prém jármű használatát - csak neked! Nem egy atomreaktor! Ugyanez vonatkozik a gyenge pontokra és az átütésekre. Nem lenne egyszerűbb végre leülni és megtanulni a vonatkozó kb fél oldalt a WoT Wiki ből, vagy ha kérdésed van, visszaolvasni? Jah, nem. Kérdezni egyszerűbb, mint tanulni, urambocsá' gondolkodni. sry.
ui.: amit meg nem tudsz átlőni azt ki kell kerülni. Ha meg nem megy - hát így jártál, tanulni kell belőle oszt csók.khryss #123168 - ha az utolsó tankból dezertál akkor vége a meccsnek.
Imilenni #123173 - 38 csatás reroll a noobmeter szerint, nem érdemes foglalkozni vele.
zodo #123149 - az utolsó egy hétben, az egyes felhasználók által az adott tankkal elért legnagyobb alap XP a számítás alapja. A kulcs az "utolsó egy hét" - nem világos, hogy ez 7 nap, 168 óra, vagy 10080 perc, de gyanús, hogy az utóbbi. ennek fényében teljesen normális, hogy az ászhatár ugrál, és esetleg mész egy olyan 1 osztályt, ami pár nappal azelőtt még ászt ért volna vagy fordítva.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
mcwolf79
veterán
válasz h1mpi #123252 üzenetére
Én erre kaptam tank ászt nemrég:
[Ru tank ász]Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Zolee_70
senior tag
válasz Dr.Én #123255 üzenetére
iszonyat hosszú, sajnos nincs időm lefordítani....
A lényege, hogy a WG winrate alapján manipulálja az MM-et, be vannak állítva szintek, ami alá és fölé nem mehetsz. Statisztikai alapon vannak egyezőségek, akár igaz is lehet.
Másik megdöbbentő volt számomra, hogy miért van sok bot: WG rakja be teszt céllal, az új játékmód miatt (vannak kétségeim...). Elvileg erre is vannak bizonyítékok....
[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
rlazol
veterán
válasz Zolee_70 #123256 üzenetére
nem olvastam, de az alapján amit írsz:
a WG által leadott MM szabadalom szerint az akruális winrate befolyásolja az MM-et. Ha sokat nyersz, olyan csapatba rak, ahol kevesebbet nyerők vannak és fordítva. Ematt egy átlagos játékos nem tud konstans WR-t tartani, következésképp hullámzik.A botokat nem tudom, simán lehet igaz, csak nem értem, egy egy helyben álló bot milyen tesztelést segítene?
De majd elolvasom az eredeti cikket.
-
CirrMee
addikt
válasz rlazol #123258 üzenetére
Az elv nem lenne rossz, de ahogyan működik, az egy rakás fos. Pl amikor sorozatban rak olyan csapatba, hogy esélyem sincs sebezni, mert a csapatom szó szerint kivégzi a másikat olyan gyorsan, hogy oda sem érek addigra. Vagy fordítva: olyan csapatba rak használható játékost, hogy esélye sincs a meccsbe beleszólni, mert percek alatt kivégzik a csapatát, egyedül meg nem sok mindent tehet, ha már 10-15 ellenféllel áll szemben egyedül.
Ha kiegyenlítés lenne a MM feladata, akkor a 15 perces meccsek szaporodnának. Jelenleg viszont azt tapasztalom, hogy éppen a 3-4 perces "wn8 alapján rush" meccsek szaporodnak gomba módra.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Újra elővettem a WoT-ot,és szépen Premiummal fejlődgetek is,kezdek ráérezni a taktikákra/használt típusok karakterére. Feltettem az XVM modot is. Pontosan ez milyen "képlet" alapján rangsorol? Persze jelenleg még pirosban vagyok, de de ahogy látom ez igencsak nem ritkaság....Szinte csak Tankvadásszal vagyok, és JagdPanthernél tartok. Érdekes ,hogy persze nem erős,de az eddigi legjobbnak talán a Stug3 G-t mondanám.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Kettőt szeretnék kérdezni.
1. A nagy WoT accos gold külön van a WoT Blitzestől?
2. Az számít valamit, hogy steamen keresztül játszok WoT Blitzet vagy Windows Store-on keresztül?A szomszédban az ismerőseim (egyetemi koli) elkezdtek Blitzezni, és engem kértek meg, hogy tanítsam őket 4 év tapasztalat után. Lehet megpróbálom őket rábeszélni a PC-s változatra, mert ebben elég szarok a legénységi hangok és a grafika is ugye. Viszont itt van +/-1 MM és nincs arty.
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
rlazol
veterán
válasz CirrMee #123261 üzenetére
CirrMee- nem az a kérdés, hogy az jó vagy rossz. A tény az, h ez van, ez idonkolja a WR hullámzását és a jócsapat-rosszcsapat kiosztás időszakonkénti váltakozását, nem pedig mindenféle összeesküvés elmélet Nekem pl eleve az elv se tetszik, csak senki se kérdezte a véleményem (a fejlesztők közül meg pláne).
GoTReX - ha még pirosban vagy, akkor szvsz hagyd a JP-et. Menj vissza T5be és tanuld meg a játék alapjait, szokd meg a ritmusát. A JP vonal (meg úgy általában a német tankok) nem épp kezdőknek lettek kitalálva, a legtöbb TD meg nem alkalmas arra, hogy a pályákat megismerd. A wotlabs.net oldalon megnézheted, melyik tankkal hogy ment a játék.
-
-
jano_77
nagyúr
Nem volt rossz vétel ez az STA-2! 3. csatára már meg is lett az ÁSZ!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Object 260 HT küldetésekhez mit ajánlotok?
IS-7, VK4502B, ST-I, E-75 van a garázsban, az IS-4 és az E-100-as pedig csak kifejlesztve van.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
rlazol
veterán
válasz GoTReX #123273 üzenetére
:/
ahogy gondolod, de mit nem értesz azon, hogy a német vonalak nem kezdőknek* valók? A német LT vonal meg pláne nem. A LT-k eleve a legjobb játéktudást igénylő tankok.*kezdőség tekintetében nem a meccsszámot, hanem a megszerzett skill-t értem.
[ Szerkesztve ]
-
Veatta
aktív tag
válasz Barcelona95 #123274 üzenetére
A Béla, ha addig nem jön össze akkor a Maus
-
CirrMee
addikt
válasz rlazol #123267 üzenetére
Szóval az összeesküvés elmélet, amikor a várgémszt' gyanúsítjuk a játékmenetbe beavatkozással, de ha leírjuk, hogyan teszi ezt, akkor már nem az. Jól értem a lényeget?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
jano_77
nagyúr
ezeket a lófasz T44-100 marathon küldiket hányas tier-től lehet csinálni!? Én eddig azt gondoltam, hogy bármilyen tier-el, de most mentem 3- csatát FCMPaxk40-el öltem 14 és nem adódott hozzá a Francia killekhez!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #123280 üzenetére
Mint minden ilyet, tier 6tól..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
stork13
aktív tag
T4 és attól felfelé.
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
rlazol
veterán
válasz CirrMee #123279 üzenetére
CirrMee: nem ismerem a pontos matekot és a linkelt cikket se olvastam még el, de elvileg igen.
GoTReX: a Lt vonalhoz T1-2-től kell kezdened a németeket is, hacsak nincs már meg belőle valami. De T5ig nem sok idő eljutni egyik nemzettel se
-
galervin93
őstag
Egy kis szpot Fiery Salienten. :-)
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Kb.2 év után játszom újra,amit nem tudok:van egy td a garázsban,azt írja hogy a bérleti idő lejárt..
Az micsoda??Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
Veatta
aktív tag
Nem rossz!
-
h1mpi
félisten
-
BÁ Nutrition
addikt
Mentem egy kört tegnap a tigrissel. Megvettem hozza a nagy tornyot. A löveg meg megvolt a porsche tigerről. Szerencsere ugye top tierbe rak elsőre, varosi palyara es nalam nagyobb noobok ellen igy sima győzelem. A t29 pl befosott vmiert en ugy kicsaptam volna vele a tigrist h csak ugy zörög.
A vk30.01h-ra meglett az első gunmark 49 csatara. Kar h nem premium tank. Jó lenne kepzesreyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Macka
veterán
válasz BÁ Nutrition #123290 üzenetére
Nekem múlt hét péntekre állt össze a tigris, motort kivéve free-ből kihúztam. Másokdik körben már meg is adta a tank ászt, ráadásul vesztes meccsre.
-
KisApám
addikt
A PANTHER MIT 8,8 CM L/71 most akcióban megéri megvenni?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jasohn
tag
Szerintetek melyik a legjobb prémium t8 heavy credit farmolásra?
Aminek van egy kis páncélja, azzal jobban megy a játék ( gondolom, mert béna vagyok ).
Mennyi ezeknek a tankoknak a credit szorzója, melyik a legjobb ilyen szempontból?
Köszi -
tarka_szarka
tag
válasz jasohn #123297 üzenetére
Hivatalosan az FCM a legjobb pénzkereső nyolcas heavy. Páncélja nem igen van. Tőle jobb csak az IS5, de azt meg nehéz megszerezni, mondjuk ez utóbbinak már van némi páncélja.
Szorosan nyargal utána a T34 és a Lőwe. Elég jól páncélozottak, de lassúak nagyon.
Az IS6 és 112 páncélban komoly jószágok. Ott viszont az ágyúval lehet szívni.
Itt találsz adatokat: http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=8&tanktype=3&nation=0&premium=2&modeid=0&battles=1&groupby=0&fieldname=creditsn&server=eu
Nekem van IS5-öm. Zsír jó vele játszani, adja is a kreditet szépen. Szinte egy IS3. Mobilis, megfelelő átütés és sebzés, oroszosan lassú célzás. Páncélja hektikus, néha nagyon jó, néha meg szinte nincs is.
Löwem is van. Szeretem. Ezzel már több szerencse kell. Iszonyat lassú, de borotva ágyú. A tornya sok mindent laptattint.
T34-em is volt. Nagy tierben ezzel lehet a legjobban érvényesülni, viszont lassú és lusta ágyú. Torornypáncél ideális.
[ Szerkesztve ]
WOT account: tarka_szarka
-
Stanislav84
tag
válasz jasohn #123297 üzenetére
Ez esetben szerintem IS-3A, vagy IS-6 a te prémium tankod. IS-6 előnye, hogy max tier 9, cserébe kicsi átütése van, ezért reménykedned kell, hogy nem szovjet heavykkel dob össze. IS-3A előnye, hogy APCR az elsődleges töltény, ami miatt viszonylag jól lehet vele akár mesterlövészkedni is, és nagyon jó töltés ideje van. (cserébe egy fokkal rosszabb torony páncél, mint IS-3, és rosszabb pontosság; emellett hátrány, ha szempont a legénység képzés, hogy 3 fős legénység fér csak bele)
IS-3A csak időszakosan kapható és kizárólag prémium boltból.
[ Szerkesztve ]
-
jasohn
tag
válasz Stanislav84 #123299 üzenetére
Hát most csak IS-6 kapható. Ennek a mobilitása ugyan olyan jó, mint a sima IS-3-nak?
Köszi a válaszokat amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest