- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
válasz Skyhunter #122300 üzenetére
A visszavásárlás a tankokra és a feloszlatott legénységre csak a patch utániakra vonatkozik, és az is csak korlátozott ideig.
(#122299) fradi81: és ha csinálom a csata végén az összegző képernyőn vajon hozzáadódik? Dolgozom, nem tudom tesztelni.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
mcwolf79
veterán
Tetszik ez az új patch és az új funkciók.
Most már teljesen felesleges a mod-ok használata, az XVM-et pedig végre betilthatná a WGh1mpi:
én ezért nem veszek (előreláthatólag) több prémium napot. Ha nem tudok játszani rossz érzés, mert úgy érzem kidobott pénz. Néha csak kényszerből játszottam, az pedig nem jó. Van egy rakás prémtankom, kreditgondom nem lesz. Amit akartam ,már többnyire kifejlesztettem (na jó, még a T10-es Leo-nak van 111000 XP híjja).
Aranyból most a kuponnal bevásároltam,úgyhogy én elleszek már ingyen is .[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
jagada
addikt
-
Jadro
veterán
No beletettem 14 meccset a SU-122-44 -be. 1443 WN8, 50% WR. Kezdetnek nem rossz, bár kicsit vissza kell fognom magam, mert túl bátran rohangálok vele és sokszor ez a vesztem. A leírásoktól eltérően egész jól lehet ezzel sniperkedni is, rosszabbra számítottam. Sokat kerül T9-be, ott azért nem olyan vidám az élet. Majd kap még egy festést akcióban. Egyelőre tetszik, a kezdeti nagy lendület után remélem emelkedni fognak a mutatók.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Don Vittorio
őstag
válasz jagada #122295 üzenetére
Mod nélkül néztem én is. Aztán a negyedik és ötödik csata közben visszajött. Tehát most látszódik a T44/100 küldi.
Eddig 8 meccsből 8-at nyertem. Jó sok a teamkill: a paradicsommadarak aimbot nélkül mellélőnek, és a sajátjaikat gyilkolják.40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
lacibacsi
addikt
Orosz prém shop-ban mindösszesen 4400 forintért kapható a svéd prém újdonság!
Ha nálunk mondjuk 16 euróért adnák, akkor ki is egyeznék vele...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jagada
addikt
válasz Don Vittorio #122311 üzenetére
Nem lehet, hogy játék közben jött valami mikropatch ami rendbe rakta?
(#122312) lacibacsi: Ide a rozsdás bökőt, hogy EU szerveren ennél sokkal drágább lesz!
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz jagada #122314 üzenetére
Ha van esze a WG EU részlegének, akkor nem adják drágábban. Amúgy ha megnézed az egyéb tankokat, akkor eléggé egy árban vannak a két szerveren... Persze ez it a WG, bármi előfordulhat. Mondjuk megkapjuk mi is 4400 forintért, de csak 15k gold-os csomagban 22k HUF-ért...
-
jano_77
nagyúr
válasz Skyhunter #122300 üzenetére
Pont most olvastam, hogy miként is fog működni ez a rendszer! Szerintem ebben a formában pont nem ér semmit!
E szerint legénység esetében max 30 napig visszamenőleg érvényes, tank esetében pedig max 3 nap! "Halottnak a csók!"Mondjuk azt nem értem, hogy a svéd ág miért nincs bent még!? Ennyire jól sikerült ismét a patch!?
(#122312) lacibacsi: ez bizony jó lenne nekem is, mert biztos megveszem. Lányok már a garázsban - na jó még kell egy! Goldot ne kapcsoljanak hozzá, mert az most van, arra nem költenék.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
lacibacsi
addikt
válasz jano_77 #122316 üzenetére
Svéd ág nem lesz most! Csak a hatos svéd prémium. Mondjuk még az sincs bent a boltban, de ha az oroszoknak fél nap kellett hozzá, hogy bekerüljön, akkor estére már mi is megvehetjük.
A három napos visszavásárlás a gold-ért kapható prém tankokra vonatkozik. Ha véletlenül, vagy dühből eladod, akkor legyen már elég 72 óra arra, hogy meggondold magad.
szerk.: Sajnos az hogy neked mennyi goldod van a raktárban, a WG-t nem nagyon szokta érdekelni. Az EU-s népség minden megeszik, bármit akarnak lenyomni a torkunkon.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
azt írták valahol, hogy ez egy bug, hogy nem látszik a maraton, kel menni minden nemzettel egy csatát, és azután már látszik, és azután már be is számít a küldetésben...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz jagada #122320 üzenetére
igen.. Ez elvileg 1-1 csata nemzetenként... Addig igyekezz ne ölni..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jagada
addikt
válasz Enzolord #122321 üzenetére
és azokkal is kell menni akiknél már meg van a token?
Gyorsan futás a vízbe, oszt jöhet a következő csata
Komolyan mondom, hogy nem igaz, hogy nem lehet egy javítást úgy kiadni, hogy valami addig működőt el ne baxanak.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Enzolord #122319 üzenetére
Érdekes, nekem simán megjelent a maraton, mielőtt mentem egy kört.
Viszont fent középen bal oldali zászlóra kattintva csak az éppen kiválasztott tankkal elérhető küldik látszanak csak, egérrel le kell görgetni az aljára a többihez.
Találat irányjelző, menet közben felugró ennyit spotolt/pattintott üzenetek tetszenek, így egy-két moddal kevesebb kell.
Remélem XVMbe lassan bekerül a bekapott lövések listája is, és akkor nem fog kelleni a damagepanel.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Enzolord
addikt
válasz jagada #122322 üzenetére
Persze, hogy nem.. Akkor mit csinálnak két pecs közt, ha nem csinálhatnának egy kazal mikropecst, hogy moddolhass szünetben is.. Szerintem, ahol megvan a token, ott nem kell megint menni, de ne kockáztass.. Irány a víz..
-
fradi81
veterán
A reggeli egy csatánál nem írta ki, most mentem már kiírja a küldit így nem kell feleslegesen vízbe menni
Ha modok nem is de xvm még mindig kell a tankikonok/legénység pakolgatás miatt. Meg jó hogy ki lehet választani az elit tankokat, csak általában pont a nem elitet akarom látni, azokat kell húzni.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Akadnak olyasmi küldetések nálam hogy, Győzelem módjai, A helyzet fokozódik...és így tovább, hol tudom ezeket aktiválni?
kell valakinek a 30%-os ajándék ticket?
WOT: kissio
-
jano_77
nagyúr
válasz mcwolf79 #122306 üzenetére
Ezt a kupon értesítést itt kellene látni?
(#122326) Dr.Én: az új Svéd tankra be lehet váltani? Mert akkor nekem igen.
(#122325) fradi81: én amit húzok vagy farmolok vele, azt megjelölöm Elsődlegesnek és arra szűrök rá.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dr.Én
veterán
válasz Stanislav84 #122327 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
jano_77
Igen azon tankot majd én is beszerzem...
Jónak igérkezik...[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
jagada
addikt
válasz Balesz1899 #122333 üzenetére
Olyankor rá sem nézek a chatre, de 15-0-nál én is beírom többször is!!
-
Stanislav84
tag
Úgy érted "gg ez" vagy "easy"
Én se leszek többet gold noob
-
lacibacsi
addikt
Nekem hiányozni fog, hogy nagyobb bekapott arty találat után nem tudom beírni a sablon szövegem, miszerint "hey bitch arty, fuck your mommy"
-
Don Vittorio
őstag
válasz Stanislav84 #122335 üzenetére
Az a baj, hogy nekem a "kurva zsidó" csak lefeleződik ezzel az új chat-működéssel, mert annyira tele vannak gyűlölettel a népek, hogy rendre megkapom a csapattársaktól is. Szemrebbenés nélkül kinyírnak hátulról vigyorogva, és az se érdekli őket, hogy a legjobb játékosát ölték meg a csapatnak, tehát veszteni fognak. Tegnap Rudyval mentem, és a saját OI-nk lőtt így ki. Én 2200+ WN8, ő 700. És még utána folytatta a garázsban. Próbáltam már néhány ilyet elküldeni a supportnak, de nem csinálnak velük semmit. Kb. annyit írnak, hogy jaj, milyen kellemetlen, vannak ilyenek, ne olvasd, és nem értik meg, hogy ahhoz, hogy beazonosítsam, mit kaptam, el kell olvasnom. Mindig ez jut eszembe róla:
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a felső képen miért az van a legénységi képességeknél, hogy 4x, és nem a teljes lista? 5 perknél már nem lehet kijelezni?! 4-nél még valahogy sikerült nekik...
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
lacibacsi
addikt
válasz Don Vittorio #122338 üzenetére
Ez valami új fícsör lehet, mert eddig az ötöt még simán kijelezte.
-
Stanislav84
tag
válasz Don Vittorio #122337 üzenetére
Ne aggódj, ezek után az ellenfél is még inkább folytatja majd a garázsban.
Mondjuk olyan megesik, hogy valakinél teljesen elszakad a cérna, és nem megy neki és ezért teszi amit csinál. Aztán vannak azok akik tényleg rosszindulatúak.
-
nightmare13
őstag
Ahogy nézem, nálunk EU-ban lehet megvárják az M10/Panther kifutását, mielőtt berakják a svédet Nem hülyék ezek, nem rontják saját üzletük
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
galervin93
őstag
Hát nem tudom hogy vagytok vele, de engem rohadtul irritálnak ezek a bazi nagy csiricsáré nyilak, ki-honnan-mennyit lőtt, ki is kapcsoltam az első csatában... Lehetne inkább egy olyan, mint az alap (fekete-pattanó, piros-átütő), és ott is kiírná ki lőtt meg. De ez... Jó hogy van választási lehetőség, de lehetne ötvözni az egyszerűt a hasznossal.
A chat tiltása már most jót tett a hangulatnak. Persze hülyék még vannak, legfeljebb csata után találnak meg.A 30%-os kupont tőlem sajnálják, pedig lehet igénybe venném...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
sith7
nagyúr
válasz galervin93 #122344 üzenetére
Ha megvigasztal én se kaptam
-
zodo
nagyúr
válasz galervin93 #122344 üzenetére
Három fiókom van de egyiken sincs kupon.
-
kchryss
veterán
Hogy vörösödhet majd a krónikus pozíciót eláruló irigy spicli játékosok feje.
Végre kempelhetek majd a leghátsó bokorban és nem tudják elárulni hol vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
válasz jagada #122301 üzenetére
Most értem haza melóból....hát így csalódás a prémium/event/nyereménytankok visszavétele. Bevallom az összes ilyen kis csótány ajándék tankot eladtam anno, de ha lehetne, visszavenném. Tulajdonképpen nem tudom megmagyarázni, hogy miért érzek ilyen ellenállhatatlan késztetést, csak úgy... (talán a gyűjtőszenvedély ébredt fel bennem.) Remélem, egyszer majd kibővítik ezt a feature-t.
A svéd tank 1 napos késése kibírható, de azért ez gáz wg részéről, hogy így be lett harangozva. Annyira beleéltem magam, hogy meló után ezzel gurulhassak. Túl sokat vodkát ittak a fiúk, és bealudtak a patch élesítésre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest