Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz FoxiestFox #37856 üzenetére

    Igazad van ebben, nem is vitattam. De pont te vagy az, aki hangsúlyozza állandóan, hogy nem kell realitást, történelmi hűséget keresni ebben a termékben.

    Egyébként ha már történelmi hűség: átütésben az Iowa és Monti ágyúi egyenrangúak voltak a Yamatoéval. Eleve nem értem ezt az űrmérethez kötést a WG termékeiben. A legnagyobb bullshit tán az egész játékban. Az űrméret leginkább csak a HE és HEAT lövedékek esetén függ össze többé-kevésbé az űrmérettel. Vö: a ruszkik nem azért rakták a Sztálinokra a D25T-t, mert az olyan roppant erős volt átütésben (volt több annál jobb páncéltörőágyújuk is, pl a BSZ-3, aminek egy változata került a SZU-100-ba D10 néven, majd később a T-54/55 családba is). Színtisztán a repeszromboló lövedékek miatt. A nagyobb űrméret akkor számít(hat) páncélátütésben, ha űrméretalatti lövedéket használsz. De egyébként a Panther KwK42-je is jobb átütést produkált, mint a Tiger KwK36-ja. 75 mm vs 88 mm

    És besértődött a romboló, mert meg találtam kérdezni, hogy tán ő fogja-e tankolni a damage-et, hogy annyira kell neki a dupla, meg a quad heal? (Az ellenoldali Black-en meg nem volt Last Stand...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák