-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz GeneraL_XTX #38651 üzenetére
Nem tudom.
Szerintem nem tudok úgy játszani vele ahogy kéne. Nem illik a stílusomhoz az a BC koncepció. Hindenburg 18km-ről 1v1-be simán megevett.
Cirkálónak kicsi a tűzgyorsasága, BB-nek nem üt elég nagyot. Az ágyúja sokkal jobb mint a Kron-é.
3 csatát mentem vele de egy pillanatig nem éreztem azt, hogy tényező vagyok. 60k dmg volt a legjobb talán?
Így a Stalingradot sem fogom megvenni. Nekem BB kell.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #38648 üzenetére
Pff. Pedig nem egy rossz hajó, nem egy nagy durranás, de jó hajó, 12 csatával van 103 k átlagom vele. Persze 100 felett nem fog maradni az biztos, meg 100 se hiszem h lesz, de közel lesz a 100 hoz sztem.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
sith7
nagyúr
WOTPREMIUMDAY - 1 nap prém
-
sutyerák007
senior tag
válasz GeneraL_XTX #38655 üzenetére
az mondjuk kemény hogy hamarabb ér el az ember egy t9 prém hajót mint rendeset grat amúgy
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz sutyerák007 #38657 üzenetére
már van egy kifejlesztve, a francia 9es cirkáló, csak credit nem volt rá, hogy megvegyem
ezen fog segíteni remélem a JB
-
sutyerák007
senior tag
válasz GeneraL_XTX #38658 üzenetére
Hajrá. A Henri elég erős hajó jelenleg addig húzd ki ameddig az.
-
GeneraL_XTX
veterán
fuuu brutál ez a JB ezzel a reload boosterrel meg a 8 kis ágyújával elől
csak kicsit puhának érzem szegényt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz GeneraL_XTX #38661 üzenetére
-
sith7
nagyúr
válasz belaazallat #38660 üzenetére
igazán nincs mit
-
félisten
-
4580693
senior tag
válasz FoxiestFox #38668 üzenetére
Érdekes, mert a kapitány Priority Target skillje sem működik és a Detected! felirat sem jelent meg ebben és a következő csatában sem. A következő csata ugyan ez lett. Csak ott a Tirpitzet lőttem hasonló hatékonysággal. Újraindítom modok nélkül a játékot, hátha az segít valamit.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #38672 üzenetére
Mák.
Nekem csak ilyenek mennek.Ez tetszett, 31 km röl Midway dupla cit. A CV nek is tetszett biztos.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
4580693
senior tag
válasz FoxiestFox #38672 üzenetére
Igazad van. Könnyebben gyújtható ellenfeleket kellett volna választanom. Pont azokat lőttem, akiket nem kellett volna. Ma is tanultam valamit. Köszi.
-
félisten
-
Honzi
senior tag
Clevelandel csak nálam nincs rendeben valami?
Lövésnek nincs hangja.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
félisten
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #38683 üzenetére
Szerintem brutálisra sikeredett a CV nerf. 5 torpedó találat 0 flood, 3-4 egyéb támadás 0 tűz. Conq-ban ülve.
Mintha fogynának is a CV-k.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #38685 üzenetére
Git gud.
-
dokee78
félisten
Igaz más ágak és játék stílusomtól is függ,de melyik T10-es hajó a legjobb a saját ágán?
Remélem érthető mire célzok.Gearing
Harugumo
RépubliqueEzekből járok T9-ben.
Csak ugye nem tudom hamar kifarmolni 3 T10-es hajó árát. -
ddt500hu
veterán
-
ddt500hu
veterán
válasz sutyerák007 #38693 üzenetére
Nem jelent gondot de egyedül nehezebb jó WR-t hozni mint 2-3-an kékek/lilák szakaszban. Csak ennyit akartam mondani.
-
Nordic
Közösségépítő
Most minden flame-től meg git-gud-tól mentes elemzést várok a rutinosabbaktól, mert igaz ez volt az eddigi legizgalmasabb meccsem(konkrétan végigment a 20 perc, és végül nyertünk), de gondolom volt benne missplay rendesen, és erről szeretnék véleményeket, javaslatokat, tanácsokat. Előre szólok, ez volt a 2. Hipper meccsem, és nem igazán vagyok hozzászokva a hajóhoz egyáltalán(az meg már mellékes, hogy ha a drága Bismarck-unk nem csak hátul hajózgat kevésbé lett volna szoros a meccs). Próbáltam a saját tudásomhoz mérten a legjobban teljesíteni, de ahhoz képest, hogy top tier voltam, elég nyögvenyelősen ment, ezért is várok bármilyen építő jellegű kritikát. Az egyből feltűnt, hogy a lőszertípusokat nem épp a legjobb időben váltom
-
ddt500hu
veterán
válasz Nordic #38698 üzenetére
Hát rögtön az első lövésed rossz hajóra ment. Spottoltak tehát jött szembe romboló de te még is rálőttél a BB-re. Ki kellett volna várnod, hogy a Jervis megspottolja az ellen dd-t.
Kicsit sokszor "állsz meg" broadsideban. Cirkálóval ez annyira nem ajánlott.
Valóban felesleges annyiszor lőszert váltani. A végén ha nem akad be a Fubuki akkor baj lehetett volna.
Broadside BB-re is mehet az AP 11-12km-ről.
Amúgy jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Társasjáték topic
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Robotporszívók