-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz GeneraL_XTX #38750 üzenetére
De a WOT-ban nem tudsz 1,5 millió nettós csatát játszani. Itt meg felzászlózva, festéssel, prémmel, 8-9-10-es prémiumhajóval simán.
-
félisten
válasz GeneraL_XTX #38750 üzenetére
Nem szabad elhinni, nincs olyan, hogy mit "kell" szem előtt tartani.
ddt csak szereti a T10-et, azért szól neki minden arról egy adott ág esetén.
Szubjektív az egész, simán lehet, hogy egy mid tier hajót jobban fogsz szeretni, mint a T10-est, és tekintve, hogy a retard épp ugyanannyi 10-ben, mint 6 fölött, még a csaták minősége sem igazán változik, hogy indokolja a konstans T10 játékot.
Nekem a kedvenc BB-m T8, a kedvenc cirkálóm T8, a kedvenc DD-m T6, és összességében is, sokkal több fun hajót tudok mondani upper-mid, mint T10.
Persze minden ágon a T10 a legerősebb, de ez a világon semmit nem jelent, ha nem statpaddolni akarsz.[ Szerkesztve ]
-
4580693
senior tag
válasz FoxiestFox #38752 üzenetére
+1
Cleveland milyen tök f@sza tud lenni, csak tudnék játszani vele. Néha igazán jó köröket megyek, de sajnos azt a teljesítmény konstans nem tudom nyújtani.[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ddt500hu #38751 üzenetére
jó én értem, de wot-ban se vagyok (voltam) az a hű de skilles player, de anyagi gondjaim elég ritkán voltak, pedig ott se egy ágat húztam egymás mellett.
sztem itt kicsit túl van tolva az árazás, legalábbis eléggé kiegyenlítetlen a gazdasági része. Arról nem is beszélve, hogy amíg wotba egy átlag kör kb 5-8 perc, addig itt 15+.
-
félisten
válasz GeneraL_XTX #38754 üzenetére
Te 15+ perces csatákat kapsz? Cserélhetünk matchmakinget?
-
eventus
veterán
válasz FoxiestFox #38736 üzenetére
Igen a ninja feelinget szeretem vele és erős is. Ujratoltes az lassú fajoan Menj vele pár kört
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #38752 üzenetére
Persze mert tier10-es hajóval sosem vagy low tier. Ott nem szívathat meg az MM ilyen módon.
Tirpitz-et is szerettem amíg jó volt.
Szerintem kár feladni egy ágat azért mert valamelyik hajó gyenge rajta.
Viszont ha a tier10-es nem tetszik akkor neki sem állok. Pl. Minotaur. -
gaborka1981
csendes tag
Kartársak!
Véleményetek és az eddigi ismeretek alapján Alaska vagy Azuma? Csak az egyikre lesz meg a fxp. Kronshtadt már megvan, habár nem megy vele pedig szerintem lenne potenciál a hajóban.
Számolgattam és ha figyelembe veszem hogy az Alaska ára 20.000 Ft felett - körül van, valamint az ebből az összegből kedvezményesen konvertálható fxp összege is csak nagyjából 700.000 fxp, akkor lehet hogy kápé-ból fizetve az Alaska nem is olyan drága. -
sutyerák007
senior tag
válasz gaborka1981 #38758 üzenetére
1 hajó sem ér 20k-t
-
félisten
Várd meg az Azuma megjelenését.
-
ddt500hu
veterán
Egyik se.
-
dokee78
félisten
Orosz BB-k mikor érkeznek?
-
cheatergs
senior tag
Mivel a Narai scenben elsokasodtak a retkek, akik nem hajlandóak pusholni (ami a totál win feltétele), helyette bújkálnak meg megülnek a transportok mögött; így most felvettem a stílusukat, és elhajókáztam a bal szélen 1edül, alig lőve pár salvót.
Ehhez képest középen végeztem. Igaz, csak 125k-t szedtem be a szokott 250k+ helyett, de két karcolás lett rajtam a mostanában állandósuló halál helyett. Lehet, megtartom ezt a módit, olyan kényelmes.Mindig minden mindegy
-
gaborka1981
csendes tag
válasz FoxiestFox #38760 üzenetére
Bent fognak tartani egyszerre két fxp-s hajót huzamosabb ideig?
-
félisten
válasz gaborka1981 #38765 üzenetére
Szerintem többet is.
-
olivera88
veterán
A végén a Montit kb 3 km röl vágtam oldalba, és még se lett cit.
Mondjuk le is rammolhattam volna, akkor lett bőven 200 k felett lesz, de stilusos akartam lenni.
A Halsey képessége is pont csata végén aktiválódott.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
dokee78
félisten
válasz sutyerák007 #38764 üzenetére
Azt gondoltam,de mikor jön?
Márciusban első felében esetleg? -
scyllarus
veterán
válasz redzsi #38772 üzenetére
A legtöbbször a BB-kel van a baj, hátulról sniperkednek, amíg megeszik transportjainkat.
Kivéve, amikor a MM összerak olyan csapatot, hogy nincs benne BB, az már induláskor bukó."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
frame>24
addikt
Developer bulletin 0.8.2.
Hát, Tina-n is az a fajta védő-szemüveg van, ami az "interjúk" végén hasznos...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
cheatergs
senior tag
válasz redzsi #38772 üzenetére
Akiket én kifogok, azok ismerik a scripteket, csak v elképzelésük sincs, h reagálják le, v csak suttyók.
Állandóan 2 ship (jellemzően ca-dd) megy el transportra, és másik 2 cv-re (utóbbiak általában le is rohadnak a map fölső sarkában, kinyírták-e a cv-t v sem).
Így konvojkíséretre (ami a main task) maradunk 3-an, amiből legalább 1 (jellemzően ca) megbújik a repair ship mellett.
A végeredmény, h nekem kell bb-vel (Coloradóval is, szal ennyit a ca-inkról) scoutolnom az öböl bejáratát, és kiszednem a dd-t, neh a transportok kapják a torpokat. Half-life garantált.
A többiek ezalatt kényelmesen elhajókáznak hátul, aztán 50-50, h bebukják a küldit.Mindig minden mindegy
-
félisten
-
félisten
válasz FoxiestFox #38776 üzenetére
NC blog:
És álltunk így is (később rosszabbul is, de arról már nem fotóztam inkább):
Valamint a SzarGamer ( ) nevű játékost olyan impresszív retard pajzs védte, hogy döbbenetes. Több ponton megállt előttem, vagy szigetek mögött, úgy gondolva, vagy nem látom, mindig odalőttem, gondolva, hogy easy dev strike, de nem hagyta megölni a játék, csak nagyon sokára. Kb 5 salvo ment el az álló hajójára, és olyan szórásokat kaptam, amit a Gneisenau is megirigyelne.
Úgyhogy bárki bármit mond, bizony létezik a retard pajzs. -
4580693
senior tag
válasz FoxiestFox #38777 üzenetére
"Úgyhogy bárki bármit mond, bizony létezik a retard pajzs. "
Addig jó nekem. -
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #38777 üzenetére
Tényleg van ilyen (pajzs)!
Ez múltkor annyira felcseszett, hogy elmentettem róla a replayt, és meg is fogom csinálni rövid YT-video formájában...[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
válasz frame>24 #38779 üzenetére
Akartam ezekből csinálni egy válogatást, csak időm sincs rá. Visszanézni, megvágni, bleh.
Főleg hogy az ilyenek után kilépek, és azt is igyekszem elfelejteni, hogy játszottam aznap.
Szerencsére ezt le tudtam hozni ennek ellenére is, de van, amikor a full vörös ellenfél egy tagját sem hagyja meglőni, olyankor nincs sok kedvem folytatni.[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Meglett a Monarch. Bismarck megvolt korábban, de inkább a brit tetszett. Jó gyúlékony és sokáig is ég, de minden másban elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
tbw
aktív tag
válasz FoxiestFox #38776 üzenetére
Az melyik mod az aslainban, ami mutatja meddig vagy detected?
TBW
-
tbw
aktív tag
-
félisten
-
tbw
aktív tag
Megvan a shot timer az, leszámol 20 secet a lövés után.
TBW
-
KJ82
senior tag
Duke of York mennyire használható ? Dobta a küldit valamelyik nap egy ilyen légi láda. Vagy ne várjak tőle sokat, tekintve hogy ingyen is lehetett szerezni ?
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
olivera88
veterán
Egy új klánban milyen épületek érdemes kifejleszteni
elsőnek?LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest