-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
Mindenkinel az van, ha jon 1 patch, akk a game center elfelejti, h installalva van a jatek?
Alapbol a sajat parancsikonjaval inditom a jatekot, de ha jon patch, akk ugye nem enged be, el kell inditanom a game centert, az update miatt, viszont auto updatelni nem tudja a gamet, mert szerinte nincs telepitve.
Meg kell vele kerestetni az .exe-t es ugy mar mukodik.
Ez altalanos dolog v csak en vok ilyen szerencses?
-
eventus
veterán
Mint a csótányok a fényre, mindenki szanaszet. Szedik is le egyesével a társakat. Ha gyakrabban a rossz oldalon allunk (ahogy olvasom más is tapasztalja) akkor az ellenfél miért mindig jobb? Egy magam támogatás nélkül kínomban tamadok, hogy valami juti lehyen.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
félisten
Jött patch?
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38357 üzenetére
-
félisten
Nekem nincs bajom a launcherrel, frissít magától szépen, az viszont probléma, hogy azelőtt egy kattintással tudtam indítani a játékot, most három kell hozzá.
Rákattintok jobb gombbal az értesítési területen lévő launcher ikonra, feljön egy kis menü, abban rákattintok a wows-ra, feldobja a launchert, és ott is rá kell kattintani a wows indítására.. elég segg megoldás. -
Ted_Beneky
senior tag
Én a játék ikonjával indítok, ami behozza a Game Centert és ott a nagy JÁTÉK-gombra kattintva indul a játék. minden frissítést automatikusan kezel.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38363 üzenetére
Ezert inditom a jatek parancsikonjaval, egybol elinditja, nem kell mashova kattolni.
-
olivera88
veterán
Lecsapott a nerfhammer újra a CV k re. [link]
Ja közbe látom, már linkelték, de sebaj.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
capulet75
addikt
válasz olivera88 #38366 üzenetére
Mentem egy NC-t. Jött a Shokaku, megdobott, tripla tűz. 30 sec múlva megint jött, megint tripla. Tök jó lett a nerf. Szépen szétdobált 5 perc alatt mindennel. 49 gépet leszedtem, de hát mint neki a kifogyhatatlan gépek világában. Küzben meg 13km-ről oldalbavágom a Salemet, 5 hit, 1420 dmg. Balance forevah.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Trucker39
tag
"Increased preparation time for the attack, which will not allow instant attacks on destroyers.
Changed the parameters of aiming: now planes get a large aim penalty when changing their direction during an attack and will not be able to accurately shoot rockets when maneuvering.
All attack aircraft will have a reduced attack time. The aiming reticle now has a wider area when entering an attack, but the maximum reduction of the aiming reticle remains unchanged. Thus, this type of aircraft will reward players for choosing the right vector of attack and consequently leave less chance of a successful attack if carried out at the last moment.
Maneuverability during the preparation for the attack and during the attack run is reduced, which will not allow Attack Aircraft to easily aim at a maneuvering destroyer if the approach of the attack was originally on the wrong vector.
Thus, the destroyer, which actively maneuvers and takes into account in advance the attack vector of the squadron, will be able to successfully dodge the attack. The interaction of attack aircraft with ships that do not change their course or, due to their characteristics, cannot do it quickly enough, will remain at the same level.
Visibility of all ships from the air is reduced by 20%. This will reduce the reconnaissance potential of СVs at the start of the battle and will help destroyers to remain undetected for a longer period, provided that their AA is turned off with the help of the P key.
To improve the efficiency of the "Fighter" consumable, we changed its settings. Now, fighters quickly begin pursuing enemy squadrons in their area of influence.
Also increased cruising speed, increased the number of aircraft called by consumable on the squadron from 2-3-4 to 3-5-7, respectively.
We have also significantly reduced the hit points of fighters, which will emphasize their weakness against ships and low efficiency as an intelligence tool. In addition, the radius of patrolling fighters for squadrons has changed with tier progression: at tier VI it has been reduced to 2.5 km, tier VIII is unchanged, and at the X tier it is now 3.5 km.
Due to the excessive efficiency on account to the large number of torpedoes in the attack flight, the attacking potential of Midway’s torpedo bombers is reduced: their torpedoes have been replaced with weaker ones (the maximum damage is now 4233 instead of 5367) and the chance of flooding is reduced. Other parameters remain unchanged." -
olivera88
veterán
Friss dev blog hírek
Prém T9 es USA BB 457 mm s ágyúval
Conqueror nerf és Monarch nerf.
Végre. A citadellát emelik meg.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
frame>24
addikt
válasz olivera88 #38366 üzenetére
Mondtam, hogy jön a vergődés nyárig.
El fogják érni azt a pontot, ahol tökszar lesz (v. túl nagy skill igény), akkor megin jönnek a playerek, hogy mit csináltál a Kagámmal/Saipanommal, "aggyad" vissza, és indulunk újra egy 3. iterációval.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
törölt tag
Milyen jó is az, amikor egy cirkáló a map leges legszéléről osztja az észt, hogy vigyázz, mert itt, meg ott rombolók vannak. Az meg eszébe sem jut, hogy a feladatát esetleg ellássa, és vadásszon rájuk. Az ilyen értéktelen mosladékok miatt nem lehet értelmesen haladni rankeden.
-
olivera88
veterán
-
ddt500hu
veterán
Hát igen én is eljutottam oda, hogy ennek a rankednek csak egy értelme van. Musahival-Kitakaze-val hátulról osztani az áldást.
Teljesen felesleges bármilyen supportal próbálkozni mert a dd-k igyekeznek kivonni magukat a csatából, spottolni megint csak felesleges mert nincs aki supportáljon.Csodacsata csodacsapattal. Nem kell mondanom mit csinált a Kitakaze végig.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Akagi
tag
válasz olivera88 #38371 üzenetére
Mondjuk a Monarch nerf nem hiányzott, eddig is a leggyengébb t8 bb volt (nem kell azzal jönni, hogy gyújt, nekem selejtes lőszert osztanak 8-9 he hit-ből van 1 tűz). Komolyan nem értem, megemelt citadel, de megemelt heal... Az egyetlen jó tulajdonságát is elveszik, eddig legalább bírta egy kicsit a csatát, de majd meglátjuk hogy működik ez a gyakorlatban.
Segítség eltévedtem!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz sutyerák007 #38379 üzenetére
Az a baj, hogy a Monarch-nak amúgy is legendásan nagy a szórása, de most még majd citelni is lehet, így még szarabbá válik szerintem.
-
Akagi
tag
válasz sutyerák007 #38379 üzenetére
Jó, jogy csak a jobbak játszanak. Persze lehet minden kisebb-nagyobb hibát büntetni, aztán majd mindenki egy testhezálló sziget mögött fog lövöldözni, ami már most is túl elterjedt. Gyakorlilag már most is az a legjobb ha hátulról puffogtatsz, egy bojban a többi hajóval, ráadásul a monarch még ebben sem jó a 18km lőtávjával. A concelamentje az egyetlen ami jó...
szerk: nem muszáj broadside hajókázni, simán kaphatsz citet angled, sőt nose in is... Igaz kevesebbet.[ Szerkesztve ]
Segítség eltévedtem!
-
félisten
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38383 üzenetére
-
Nordic
Közösségépítő
Én sokszor már csak víz alatt hajókázom, az meg egyáltalán nem fáj
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Így a patch után mentem pár kört. Tényleg rövidebb ideig van lehetőség célozni, és előre ki kell számítani mit hova szeretnél dobni.
Flooding tényleg kevesebb van, 5 meccs alatt volt 2.Viszont a Shokaku AP bombái - szvsz - erősebbek lettek. NC dupla cit, Bismarck 3 cit, FDG dupla cit egy rárepülésből.
Szóval szerintem ez így még kevés az üdvösséghez a no cv tábornak ... ahova én is tartozom, amint BB - be ülök.
-
Akagi
tag
Oké legyőztél. Nem létezik olyan helyzet, hogy az oldalad mutogasd. Másrészt, egy alapból nem túl combos hajótól elvenni az egyetlen erősségét... Pár napja linkeltél egy csatát, jé a Fuso ilyen hatalmasat vert belém, már akkor sem értettem ez miért sok, mikor az már szinte broadside, hasonló szögben rendszeresen kapok annál nagyobbat is...
Segítség eltévedtem!
-
félisten
Ha szerinted az broadside volt, problémáid vannak a broadside fogalmával.
És attól, hogy vannak olyan helyzetek, ahol muszáj oldalt fordulni, ne legyen citadella?
A játék arról szól, hogy értelmes helyezkedéssel minimalizáld azokat a szituációkat, amelyekben nincs más választásod, mint oldalt mutatni, miközben az ellenfelet a csapatoddal minél gyakrabban azokba a helyzetekbe kényszerítsd.Ha nem tudsz értelmesen helyezkedni, és folyamatosan kitoszkodnak rövid idő alatt olyan BB-ket játszva, melyeken van cit, csak annyit tudok javasolni, hogy git fkin gud.
[ Szerkesztve ]
-
Akagi
tag
válasz FoxiestFox #38388 üzenetére
A fuso hátsó ágyúi majdnem merőlegesen áltak rád. Másrész az a citet (márha cit volt)a decken keresztül kaptad szvsz. Másrészt a monarchon kívül a ricsi a legsérülékenyebb, de azzal távolabb lehet maradni. Az általad is kedvelt NC igaz sok sebzést tud összeszedni, de a túlélőképessége nagyobb mert messzebb is hatékony, így könyebb angled lenni. Sőt közelebb is jobban szaggat az ágyúja. Egyszerűen t10ben az az opció marad, hogy max lőtávról he spamelsz és imádkozol, hogy legyen tűz sebzésed, lehetőleg sziget mögül, nose is, vagy menekülsz, de majd elválik hogyan sül el, lehet a heal átalakítással jobb lesz. Az egyedüli t8 bb amivel gondom van. Más: jól érzem, hogy az Iowa sokkal jobban eszi a sebzést mint az NC vagy csak én vagyok nagyon béna?
[ Szerkesztve ]
Segítség eltévedtem!
-
félisten
-
törölt tag
válasz sutyerák007 #38390 üzenetére
Ha ezen lentebb akarják vinni a Monarch-ot, akkor a fire chance-et kell nerfelni, és a fire damage-et átalakítani.
-
félisten
10M csata Bismarckban, wtf Biztos sok német játszik.
-
Akagi
tag
A legkevesebb csata van benne. Nem tudom milyen volt a kezdetektől az NC. Az a statisztika lenne érdekes ami azonos időszakra vonatkozik, ha jól tévedek ez nem ilyen.
Segítség eltévedtem!
-
Akagi
tag
válasz FoxiestFox #38393 üzenetére
Lehet neked nem tetszik, de nem rossz hajó, meg ismert is. Ha lesz bele újra kapitányom akkor ismét megyek vele (megvan az fdg, csak még nem sikerült felszerelni)
daa-raa: a monarch nem gyújt jobban mint a többi t8 bb, egyszerűen csak többet használják, mert az ap-ja megbízhatatlan.[ Szerkesztve ]
Segítség eltévedtem!
-
törölt tag
A sok bátor csatahajó:
Aztán csodálkoznak ha kikap a csapat.
Egyébként múltkor elhatároztam, hogy kihúzom a camper kártyát én is. 1/4-es sebesség volt a legtöbb, amit használtam. 3 perc után már 4,5 km-rel előrébb voltam mint a csapat Musashija és két JB-ja.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #38398 üzenetére
Nem volt menthető, legalábbis nem ezekkel. A két BB csak folytatta a menekülést az egyszem FDG elől. A közelben volt még egy Udaloi, de az elment az Alsace után nyugatra. Szóval a kát BB és a DD egyött nem volt képes felvenni a harcot a magányos FDG-vel. Ja a két BB egy Musashi és egy JB volt. Nem meglepő módon, a legbeszaribb fajta mind a kettő. Nem is értem miért kell valakinek prémium hajó, ha után anem akar játszani vele. A gatyábaszarás szerintem nem játék.
-
Borisz76
veterán
Sziasztok.
Nagyon sokat megyek ( T8,DD) a Japán Kagero-val és az Amerikai Benson-al.
A kagero torpedó hatótávja és a hajó észlelhetősége , a Benson ágyúi ( gyorsak...bár nagy ívben lőnek ) tetszenek .
T9-ben jobbak a DD-k ? Érdemes váltani.
Eddig ha váltottam is feljebb, akkor a parancsnokokat vittem az új hajóba.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest