- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #19353 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ddt500hu #19354 üzenetére
Ja ilyen szokott lenni.. de egy flanket ez sem tart pár percnél tovább, ha néhány HE spammer rád száll. Pl egy Desmo-Zao páros. És amilyen csapatokat én kapok vele snipe-oló csatahajókkal...
Az fura még vele, hogy az ágyúit rendszeresen kiütik, jellemzően akkor, amikor nagyon nem kéne. -
olivera88
veterán
GRAF SPEE 207K DMG Solo Warrior Na ez kemény. [link]
ddt500 A radar időtartam növelő nem hasznos
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #19338 üzenetére
Ha vannak modjaid vagy overlayek egyéb progikból amik bezavarhatnak... Nekem is emiatt nem lett meg a 85 konténeres vidi... mostmár inkább nem kockáztatok.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz sh4d0w #19365 üzenetére
Ha ezt gondolod válaszként akkor nem értetted a kérdést, vagy találkoztál a problémával... Nem bántásként, csak ez nem az amit írt..
(#19364) dokee78
Ha a PT-vel van baj, akkor biztos-e, hogy megint hozzáadtad a játékot (vagyis a PT-jét IS!) a forráslistához, az van legfelül, vagy a felette lévő teljes képernyős elem nincs kipipálva...[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sh4d0w
félisten
válasz ledgeri #19368 üzenetére
Én azzal a problémával találkoztam, hogy fekete keret van a játékmenet rögzítése körül. Mint kiderült, az OBS ablakában lehet kihúzni a játék képét és akkor nem lesz fekete keret. Esetleg előfordulhat, hogy nála vmilyen ok miatt annyira kicsire van összehúzva, hogy nem látszik belőle semmi (nem állítom, hogy így van, ez csak egy lehetséges problémaforrás). Ha igazam van, egyszerűen csak széthúzza és kész.
dokee: nem állítom, hogy itt lesz a megoldás, de az előző mondatok fényében lehet, hogy ez segíteni fog.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #19371 üzenetére
Igen, minden egyes játékot (exe-t) külön (egyesével).
Ha abból sem, akkor pasz, különösen, ha az újabb változatot használod (studio).
-
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #19373 üzenetére
Neked ez nagyon megy
Ennyire adja ez a hajó ?
Jobb, mint az Iowa ? -
olivera88
veterán
Az LOOP ugye amiről beszélsz? Ott jó köröket megyek rombolóval leginkább.
-
Chabe89
addikt
-
sh4d0w
félisten
A vegehez: logikusnak kene lennie, hogy nem oda mesz, mert nincs fedezek. Rankeden is mindig meg kellett magyarazni, hogy a Neighbours-on miert nem A-ra megyunk...
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
-
redzsi
senior tag
És ott van ugye az Islands of Ice, szintén el van szeparálva az A bázis két nagy hegy mögött. Kb. ha az ellenfél nagyon béna akkor sikerül ezekről megnyerni a csatát.
-
félisten
-
félisten
-
Chabe89
addikt
Márciusi Eseménynaptár (németül, mivel más még nincs )
Ha jól értem akkor 10-én jön a 0.6.2.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
-
félisten
-
dokee78
félisten
A T7 Kieven lévő fejlesztéseim vajon átvándorolnak majd a T7 Minskre?
Erre leszek kíváncsi.Lehet bekerül a raktárba.
-
Razermazer
őstag
Hát török fel mit talajvíz szépen lassan javulgat az arányom. Gondoltam kiviszem a bismarckot nem mentem vele vagy 2-3 hónapja szar is volt, de legalább nyertünk(43k kredito kell frederickhez aztán meglátjuk). A pénzt csak viszi nem hoz sose, akkor igen ha vesztünk. Aztán beugrottam belfastba olé, olé hát az valami elmebeteg hajó imádom, 83%-os a ratingem vele rankeden, hozza vissza az árát rendesen.
Egyelőre nem találkoztam jó belfastossal vagy ha igen akkor ráküldtem a bb-ket, vagy magam intéztem el.
10-es szint elérve ranked befejezve nálam, igazság szerint jobban élveztem ezeket az 5-5 ellen csatákat. Mikor átmentem a sima 12-be hát nem volt az igazi. Mint a barmok mennek mindenfelé, rankeden legalább van valami összetartás egy irányba, kevesen vagyunk így muszáj egybe haladni.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
Ohh, 8.6-os a secondary... i will have wt dreams about it..
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #19393 üzenetére
Na, az ilyen képek miatt vonakodok megvenni az Iowa -t.
-
félisten
Tegyél rá AR-t, és csak örülni fogsz 2-3 citnek
(#19394) ledgeri: US BB-re általában nem tesz az ember secondary modot, de kipróbáltam, és meglepően rendben van. Csomó double strike-ot csinált már, illetve egész jól gyújt.
Az elsődleges oka amúgy a reset képesség. Nagyon sokat kell pusholni a hajóban, és a másodlagosaim gyakrabban resetelnek 1-1 DD-t radarozás közben, mint a főágyúk.[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #19396 üzenetére
Mi az az AR ?
-
félisten
-
Razermazer
őstag
Egy kérdés már tegnap írtam ezen ügyben, Friedriche-et fejlesszem ki vagy Amagit? a fredihez kell még 43k kredit az amagihoz 12k. Nagyon megvoltam elégedve a Nagato teljesítményével szerethető citező hajó, távol és közepes távról operáló bb ez nem tank, ellenben ugye a német vonallal.
Bismarck-al borzalmas az arányom, Nagatoval 56%-os vagyok kezdetektől, várom a pro kontrákat.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
válasz Razermazer #19399 üzenetére
Egyik sem megtartós hajó, tehát attól függ, mennyire hamar szeretnél T10-be jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest