- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz SoulReaver #19801 üzenetére
Mi az a sok minden? 2015 augusztus, de még 5000 csatám sincs.
-
olivera88
veterán
Aranyos
ddt500 Pont a Shimára hiányozna még csak, így is OP.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz SoulReaver #19807 üzenetére
Pedig neki pont nincs sok hajója összességében, mert jellemzően high tiert játszik, T10 hajó pedig összesen nincs sok a játékban.
-
SoulReaver
veterán
válasz FoxiestFox #19808 üzenetére
Akkor csak nekem volt új ez.
-
ddt500hu
veterán
válasz SoulReaver #19807 üzenetére
Kredit az van. Hajó nincs sok csak ami kell (meg a prémiumok amiket nyertem).
Német-orosz-amcsi dd nem érdekel. Bár a Gearing talán de az odavezető út nem tetszik. Moszkva ugyan ezért nincs, Minotaur meg nem kell. Japán CV kéne de nem visz rá a lélek a CV-re mostanság. A kapitány is bekerült az új rombolómba.
Brit-Francia-Olasz-USSR BB ágra várok addig gyűjtögetek. Tier10-ben tök jól lehet farmolni prémiummal.(#19810) dokee78 Az szép. Nekem 98k a legnagyobb sebzésem vele de az még a régi is attól is sugárban hánytam!
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz SoulReaver #19813 üzenetére
A Bayern T6.
-
ooooobi
senior tag
Szerintetek mi az a minimum gép amivel még játszható a játék normális fpsel. felbontás graf minöség mindegy próbáltam full lowon ugy is élveztes számomra. Kéne egy használt extracheap laptop erre
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
olivera88
veterán
Ez de jó csata lett volna ha kicsivel később szednek ki. Meglehett volna a 200 k is akár. Nem valami sok HP m volt és beszedtem egy Shima torpedót, aztán javítottam, de csak kicsit bírtam, 10 K HP alatt voltam.
Prém nélkül vagyok, azért lett csak ennyi pénz 149 K ra.
Na most jó oldalon vagyok ma 4/4 WIN.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
SoulReaver
veterán
-
félisten
válasz SoulReaver #19817 üzenetére
Szerintem egy kicsit félreértetted a kérdést.
Szerk. Csak szólok, hogy a géped szuper, a kolléga a minimumot keresi, nem a tényt, hogy húúúú, egy jó gépen jól fut
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz ooooobi #19815 üzenetére
Én egy E 3400 al játszottam, ami OC vel 3.2 ghz en ment, ez mellé GTX 650 és 4 GB RAM DDR3.
Tűrhetően ment a játék vele még highon is
Attól függ h neked mi számít normális FPS nek.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Megint csak 50 k Udaloival, de 3 kill legalább és két dev strike. Mindkét dev strike Ognevoi volt. Ezzel még XP első is lettem.
Na már csak 133 k hiányzik a Grozovoihoz. Vasárnapig meglesz talán. Most h prém nélkül megyek lassabban haladok kicsit.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
Ma eddig 8/8 WIN. Nem tudom mivel menjek még egy utolsó csatát.
-
ooooobi
senior tag
válasz olivera88 #19819 üzenetére
Csak ne legyen képregény, 30al már szépen el lehet lenni, ez nem egy fps. Meg tényleg csak ilyen másodlagosnak kéne. Ha elutazom, vagy az asszony stoppolja a nagy gépet Céges gépen is játszottam pár jó meccset, pedig 15 fpsnél nem lehetett több rajta
Mondjuk ebböl kiindulva inkább a videókari a fontos, mert ott a hat magos xeon proci mellett csak egy régi quadro 2000 van az meg nem a 3ds tudásáról híres.[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
olivera88
veterán
Egy kis friss info a 0.6.3 ból.
Már érkezik is a Grozovoi buff az én nagy örömömre. Lő táv növelés, és a ROF csökkentve lesz 4.2 secre. Jó kis gunboat lesz.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
-
SoulReaver
veterán
Keptön képességeknek mit célszerű rakni csatahajókhoz? Nem látok semmi érdekeset... :/
Japán anyahajókat érdemes elkezdeni? Mindig kiszivatnak a torpedóikkal, amit a repcsik dobálnak.
-
Chabe89
addikt
válasz SoulReaver #19833 üzenetére
Azzal kezdődik az összefoglaló.
-
távcsőves
senior tag
válasz SoulReaver #19835 üzenetére
Összefoglalóban van a captain build linkje, az elég jó segítség. Én azt használom.
-
ledgeri
nagyúr
https://replayswows.com/ hahaha...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
olivera88
veterán
-
SoulReaver
veterán
Egy videó az egész, de nekem nem pörög úgy az agyam, ahogy a gyerek darálja angolul....
Könnyelmű ostobaság volt egy ilyen videót kitenni... Ha már ennyi szaki van itt, nem lehetett volna összegezni pl MAGYARUL?
Aztán lehet mondani, hogy az összefoglalóban ott van minden... Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy google a barátom.. topikgazda úr.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz SoulReaver #19842 üzenetére
Ja, hogy nem sikerült megállítani a videót és ellesni a képről, hogy mit rakott össze? A nyelvtudás hiánya pedig ESZP. Eddig mindenkinek megfelelt így érdekes módon, nem kellet külön elmagyarázni.
-
távcsőves
senior tag
A ship comrade is jó, weboldal. Az összes hajóra vannak kapitány skill összeállítások. Tényleg jó. Ha már több tapasztalatod lesz a játék mechanikával, akkor magadtól is ráérzel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A kapitányperkek csak elsőre tűnnek kuszának... igazából kifejezetten logikus, hogy mit mire érdemes tenni... ha nem megy az angol, elvileg van valami magyarítás a játékhoz, azzal megnézheted, melyik perk pontosan mit csinál.
Tavi: visszaadtad? Miért?
-
SoulReaver
veterán
válasz Chabe89 #19843 üzenetére
Látod látod... Nem azt mondtam, hogy nem tudok angolul, jólenne, ha leszállnál a lovadról.
2 normális ember érdekes módon, már írja is a kérdésemre a választ, amit köszönök szépen.
Ha nem tudsz értékes hozzászólást írni, nem kötelező ilyeneket beböfögnöd, hogy "azzal kezdődik az összefoglaló"...
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #19845 üzenetére
Elég inaktív vagyok mostanában és a híreket sem követtem már napi rendszerességgel. Na nem mintha olyan sok időmet emésztette volna fel, vagy nem csináltam volna szívesen, de szeretnék egy darabig mással foglakozni. Attól még bejárok majd néha okoskodni.
Btw, állítólag Április 8-án kezdődik a haifuri collab.
SoulReaver: Végül is csak másfél éve "büfögöm" be ide a marhaságaimat, erre jössz te és leszólod a munkámat. Utána meg megy a pislogás, hogy harapok. Abból kiindulva, hogy neked se sikerült eljutni az összefoglalóig csak 3. nekifutásra, tökéletesen látszik mekkora időpazarlás lett volna lefordítani.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz ddt500hu #19757 üzenetére
Amúgy lehet most kapni a Graf Spee hajót. (bundle-en is)
De nem merem megvenni, ilyen nagyon speckó cuccnak tűnik, hogy bika HP+ágyúk (8700 AP dmg tier 6-ban), de csak 2 ágyú és pont a rombolók+cirkálók ellen nem elég sok löveg és nem elég gyorsak, csak nagy alfa dmg.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest