- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
ooooobi
senior tag
Mostanában nem játszom annyit, csak hogy épp meglegyen a 2 konténer azért rankeden nyomom, mert ha a szerencse mellém áll akkor ott akár 3 meccsböl is behúzom. Sajnos sokszor nem igy alakul
Simán nyerhettük volna, ha a nagato 2 bekapott találat után nem szalad el a térkép végébe. èn meg hiába foglalok, meg védekezek pár 10 pontal kikapunk
Itt is megpróbáltam mindent, sajna nem jött össze. Pedig mind a 2 szép kis xpt hozott volna.https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
ddt500hu
veterán
Egyszerűen semmiféle öröm nincs a játékban. A győztes csata szarabb mint a vesztes.
-
Chabe89
addikt
-
félisten
-
Chabe89
addikt
-
ledgeri
nagyúr
válasz Chabe89 #19209 üzenetére
Érdekes, a legutóbbi 4-5 ubisoft free weekend, vagy closed/open Béta tesztre mindig esett egy wows pt... mint ahogy most is fog...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
Razermazer
őstag
válasz Chabe89 #19207 üzenetére
Nézzétek ennek már elég régen meg kellett volna történnie. A nem említett másik hajós játékban (azért nem mondjuk ki a nevét, mert ők a lovagok akik azt mondják NI!!!!!!) alapból benne van. Az idő amit a felszín alatt tölthetnek limitált, vagyis lehet hogy dd-k és ca-k baráti körében kell feljönni, ami nem lesz olyan jó érzés(szarrá lyuggatnak), nincs torpedó rásegítés, mint ugye eme remekműben a dd-nek és bármilyen torpedót használó úszó alkalmatosságnak. Ha itt lesz akkor unbalanced foss megint és overpowered. Arcade játék lévén sajnos tartok tőle, hogy ezt is túllövik ha lesz mint a dd-ket.
Odaát nincs a dd-nek sem torp rásegítés, nincs is annyi találat valósághűbb, nem kell ezer erővel a dodge-on kommunikálni. A legtöbb dd-nek a fenekén ott van a mélységi bomba csak dísznek, vagy említsük meg a ca-kat nekik is ott van, nem mindnek. Innentől már csak kódolni kell és egy frissítésbe, mondjuk nyár után, karácsony előtt betenni.
Én annak idején végigtoltam az összes silent huntert, itt ugye nem kell akkora realitást várni, de jól is meg lehet csinálni félek hogy nem sikerül. Sonar alapnak kell legyen, periszkóp szintén, megint a bb-k reszelnek erre rá és a ca-k a dd-re veszélytelenek a sebességük miatt. Ha lesz én nagyon örülök neki mint jó u-boat-os kedvenc osztályom lesz. 9-10 tierben ott a XXI-osztály, lefelé pedig a VII-osztály variánsai van belőle bőven, ne hagyjuk ki a IX-osztályt se.Más tegnap elég jót mentem érdekes és élvezetes csaták is voltak. Ellenél két belfast mondom nekem reszeltek, ráadásul klántagok és divbe nyomták. Egyiket kiszedtem másikat csapattársak, ellen dd-ket kitisztítottam a pályáról szépen kerülgettem a torpjaikat, szóval jó kört mentem. Meglepetésemre az ellen két belfastja jelentett jó játékért ennek örültem és gratuláltak a chatben is.
Következő körben egy csapattárs iowa-val mellém szegődött, füstömből miket nem gyilkoltunk. Az akkora citeket lőtt az ellen bb-inek hogy öröm volt nézni, én meg égettem szintén ugyanazokat a hajókat. Nyertünk is kicsit vicces volt elférni a a füstben egy ekkora döggel együtt, megoldottuk .[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #19211 üzenetére
Na! Azért a PoP széria "elég jó volt". Igaz nem ma volt már az se.
-
félisten
válasz Chabe89 #19213 üzenetére
Hát ez, hogy régen nagyon sok jó címük volt, szerettem őket. Most meg mi van? Hipsteres hekkerjáték, és Division... a legújabb játékuk, ami zsír, a South Parkos, azt meg is vettem.
Ami jó, hogy osztogattak régebbi címeket az elmúlt pár hónapban.Razermazer: oké, jó ötlet is lehetne a tengeralattjárók implementálása, de maradjunk realisták... wg nem igazán arról híres, hogy elsőre jól épít be újdonságokat.. lásd füstös cirkálók, újfajta modulok, stb
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Már jöhetnének az új orosz rombolók.
Az mikor várható? -
Chabe89
addikt
válasz dokee78 #19215 üzenetére
"Last but not least, in version 0.6.2 we are going to release the alternate branch of Soviet destroyers which we announced earlier. The ships have passed all the required tests and will most likely become available right after the update goes live on the game server. We are not planning to test them during the Public Test."
-
Dewri
aktív tag
válasz FoxiestFox #19214 üzenetére
Ja, nincs még elég torpedó a játékban, kell még néhány tucat csatánként. Remélem lesz olyan, hogy 5 romboló, 4 tengeralattjáró, 2 CV és 2 cirkáló (amik szintén torpedóznak és füstölnek hozzá...) mellé beraknak 2 csatahajót ingyenfragnak, természetesen a megszokott 50% overpennel is ellátva őket... És nyilván alap lesz tengeralattjáróknak a végtelen torpedókészlet, mint a rombolóknak...
Tulajdonképpen már rég átnevezhették volna ezt a "csodálatos" játékot World of Torps-ra...
-
dokee78
félisten
válasz Chabe89 #19216 üzenetére
Köszi.
Gondolom reggeltől már működik.
Első publicom lesz.
Prémium hajókat is ki lehet próbálni?Nem találtam hozzá magyar leírást,csak régebben láttam egy magyar videót,de lehet az nem public volt.
Ott volt sok millió kredit adva és kevés XP-be kerültek a fejlesztések.Más:
Személy szerint nem örülök a tengeralattjáróknak.[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz dokee78 #19218 üzenetére
Az új ropmbolókat csak liveon tudod majd kipróbálni, PT-ben nem lesznek. Prémium hajókat nem tudom, régen toltam már én is PT-t akkor még adtak egy rakás dubit is amiből megvehetted kipróbálni.
A tengeralattjárók meg egyáltalán nem biztosak, csak Zoup elég érdekesen zárta ezt a videót és sokan egyből erre a következtetésre jutottak. Majd, ha kint lesznek róla hivatalos hírek akkor lehet aggódni/örülni. Addig felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
olivera88
veterán
Most ment el Mighty Moval 146 k s csata. A csapat társ Missourit egy Kiev(!) torpedozta ki csata vége felé, ez msot komoly. Habár jó volt másik Missouri is ahogy kiderült csata végén mert első lett, de akkor is egy Kiev torpedozza meg 4 km es torpedóival.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
redzsi
senior tag
Parádés első kör a Baltival:
Pedig álom MM-volt csupa T8-as hajóval, de az NC az büntet.
Itt pedig már ideges sem voltam, a csata felétől csak a dmg farmról lehetett szó:
plecsnizuhatag, egy mázlista double strikkal:
Érdekes hogy ezzel lett top dd dmg-em, pedig még mindig csak próbálom megszokni. Lassú, lomha, lő mint az állat de alacsony hatékonysággal, igaz biztos én sem mindig az alkalomhoz illő lőszert használom.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #19225 üzenetére
A tegnapi 3 killes 2 x dev strikes győztes csata adott majdnem ennyit. Akkor mennyi lett volna most ha nyerünk
Hát nem sniperkedtem Pusholtam.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #19228 üzenetére
Érdemes erősíteni a másodlagosokat rajta, upgradeval és zászlóval 9.1 km a hatótávja. Lehet vele terelgetni aztán a kiradarozott DD ket.
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #19231 üzenetére
Nem kevesebb adat jön, csak hosszab ideig...
Egyébként:
3 módosító kis zászló mindenből
6 Valentin kamo, 5db t4-5-6 nyerésért
10 Type 6 kamo 5gb t7+ nyerésért (mindkettő +100% XP
8000Base XP-ért 1 nap prémiumEzeknek a beváltását valamennyire lehet halmozni, de néha nem. Kapunk emailt rőla, hogyha átvehetőek.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
Komoly MM reggel fél 9 kor. Most se sokan vannak fent a szeron csak 7 ezren.
-
olivera88
veterán
-
dokee78
félisten
Jó ez a public,tetszik.
Nem szeretem a japán rombolókat,de ez a Shiratsuyu bejön.
Rá nyomulok.Pensacola sem olyan kaki,mint gondoltam,viszont a Baltimore egy állat.
Majd még kipróbálok pár hajót ami érdekel. -
Tono34
tag
Üdv Mindenkinek,
Tegnapi első csata stock Bismarckkal, végre a kapitányi skillek is már elérhetőek (átképzés lezárult).
A csata eleje menekülés, hogy ne maradjak szinte egyedül, ahogy a csapat is támadásba lendül visszafordulok én is.
-
félisten
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #19247 üzenetére
Végre aludni fog
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
laskr99
addikt
PT első láda super volt és 50k free xp. Végig tudtam az egész fát fejleszteni.
-
ooooobi
senior tag
Most meddig fog tartani a ranked kb?
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Filmvilág
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest