Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kecskésádi

    csendes tag

    Kézcsók, hölgyeim :)

    Láma teszi be ide nagy patáit és baromira nem hozzáértve szeretne kicsit kérdezni. Lehet? :U :U

    Adott a következő hardware: általatok ismeretlen dsl-router (a francia dsl szolgáltató saját terméke, a neten kívül kezel még Tv-dekódert (dsl tv-hez), és VoiP telefonáláshoz egy telefont). Őhozzája csatlakozik egy Dlink DI 524-es wifi router.
    A szolgáltatást két számgép élvezi, egy Sony VGN FE41M Vista premium family, norton internet security, kábel nélkül (itt azt hiszem ,minden rendben van), és egy asztali PC, P4-es, XP SPII-vel, szintén kábel nélkül, egy D-link DWL-G122-es USB wifi adapterrel, zonealarm free version.

    A net mindekettőn megy, eddig rendben. A két gépet szeretném úgy használni, hogy egymás teljes hard drive-jét lássák, ne kelljen magamnak két userrel, skype-pal, vagy pendrive-val fájlokat küldözgetnem. Valamint az asztali gép torrent letöltő progi indításával néhány perc alatt eldobja a netet.

    Fogalmam sincs, hogyan fogjak hozzá. Kb úgy csináltam a telepítésnél mindent, ahogy mondták a manual-ben, ennek ellenére az asztali gépen a D-link ikonra kattintva nem az a setup progi jön be, amit ígértek, hanem az XP hálózatot konfiguráló ablaka.

    Hogyan álljak neki lebontani a problémahalmazt? Előre is köszönöm a válaszokat. És ha kérhetem, részletesen, mert nem értek. Szóval nem evidens, mit hol találok az XP-n (pláne a francia nyelvű vistán) belül.

    :R :R :R

    Ezer köszönet előre is.

    Ádám

Új hozzászólás Aktív témák