Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz cocka #48997 üzenetére

    XPSP3+.NET4 és .NET3 eszik annyit mint a 7. Tudom mert van.
    FF valamiért nem frissített legutóbb se Vistán se XP-n névjegyből míg a 7 igen, de biztos véletlen.

    A driveres dolog meg rohadtul marhára nem igaz. Egy Athlon XP gépen fut a Win7 Ulti nVidia 4200Ti-vel, 50-es detonátorral (igen DX8.1-es kárty XPDM driver) és még a HL2 is szépen szalad.
    Athlon 64 2000+ CPU-val meg GeF FX-szel vírusirtó nélkül még a Win8.1 is használható volt. Most a nyáron kényszerültem arra.

    Úgyhogy az égvilágon semmi nem indokolja az XP-t 10-13 évnél fiatalabb hardveren kivételes fostaliga IGP-ket leszámítva. Esetleg még elfogadom kifogásnak a Celeron D-t a Willamette magot meg az Atom N hulladékokat. De könyörgöm, 2 éve volt 3 ezer Ft egy Prescott P4, amin szalad a W7 x32 meg a Portal 2 is megfelelő VGA-val.

    Hang és háló meg többnyire alapból megy. Vagy generic AC97 driverrel.

    Az a jó hogyha tele a RAM. XP emiatt lassabb pl a 7-nél.

    Mikor nekem kell az XP, akkor elkap a nosztalgia hangulat, nem lassú, de nem is különösebben gyors főleg ennyi idő balhé és program után. Friss, POSready mostmár, meg ESET NOD9. Appok is mindig frissítve.
    De a felület oltári gagyi, dual monitor support dettó. A kézzel méretezem az ablakot marha izgalmas. Programokban meg csak fogy és fogy, futtatókörnyezet se frissül (.NET4). Skype is már csak legacy.
    Szóval hacsak nem 3dfx wrapper kell vagy valami telefonos/tabletes kínlódás, nem veszem elő.
    Pedig az Office 2010 is csak 6 éves és még használható. Photoshop CS6 is megy rajta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák