Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz trialboj #68694 üzenetére

    Hat év után lemásolják az OS X "Resume" funkcióját, akkor valóban illett volna egy kapcsolót beletenni. Pár hónap múlva megkapjuk. Két klasszikus MS hiba: betesznek félkész funkciót szarul kommunikálva. Átlag user pedig vírust és kémkedést kiált amikor látja az automatikus indításban kikapcsolt Spotify elindul magától és a böngésző is ez előző nyitott lapokkal, hiába van egy fix kezdőlapja.

    Amatőr dolog, egy ilyen FCU nagy frissítés után első induláskor nem közölnek ilyen nagy változást. Fórumokból kell megtudni változott a start menü shutdown és restart viselkedése. És azt se írja ki milyen beállítást tettek vissza gyári értékre. (hibernáció, gyorsindítás satöbbi)

    Többiek leírták: a ki-bekapcs már nem olyan tiszta mint egy újraindítás. Kijelentkezik, lementi a kernelt, driverek állapotát, aztán ebből tölti vissza bekapcsoláskor. Ha valamilyen driver bug van, akkor újraindítás kell az nulláról tölt mindent. MS logikája a havi frissítéskor egyszer mindenképp újraindul a gép tisztán. Személy szerint engem nem érint annyira: hibernáció és gyorsindítás kilőve, 90%-ban alszik a gépem, ha valamilyen rendellenesség akad ősi ökölszabályként restart, erre a félkész folytatás funkcióra majd kapunk kapcsolót.

Új hozzászólás Aktív témák