Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz TRob1 #49379 üzenetére

    Érdekes megközelítés, bár van benne igazság. Viszont a béta, az akkor is béta és lehetnek benne újabb és újabb bugok. Nyilván a végleges (stabil) verzió az igazi.

    Azért egy normális böngészőben a kiegészítők hozzáadása úgy megy, hogy a saját felületén, annak a keresőjében rábökve adom hozzá őket. Az, hogy az Edge átdob ehhez az áruházba, már kissé fura, de még elmegy. Viszont az, hogy manuálisan ilyen-olyan módon álljak neki felhegeszteni, az már kényelmetlen...Az egy dolog, hogy azért nem annyira bonyolult, de ha normál esetben nem kéne ezzel szórakozni, akkor azért kicsit izé.

    Ezt a helyi vs. külső program dolgot nem érdemes tovább ragozni, mert nyilván mindenkinek az egyéni felhasználási igényeitől is függ, hogy mi felel meg a számára, miket használ stb. Nyilván nem kell mindent erővel külső verziókra cserélni, de vannak olyan programok, amelyeknél igenis indokolt. Illetve az nem vita tárgya, hogy a nemrég említett feladatokra az egyes külső programok rendszerint (lazán) überelik a beépített megoldásokat, mind tudás / testreszabhatóság stb. tekintetében. Ha ehhez még ingyenesség is párosul, akkor meg pláne érdemes elgondolkodni a használatukon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák