-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását! Sajnos egyszerre jött egy "nem-indul-a-laptop-reggel", egy hirtelen baba-projekt és ehhez kötődően egy nagyobb lakás szükséges, ilyenkor pedig aki benne volt már, az tudja hogy minden fillér számít, még az a 20-30k is, amit esetlegesen rá kellett volna dobni egy i3-as, ssd-s gépre. Ennyi fért bele sajnos abban a pillanatban
Akkor ha jól olvasom, érdemi dolgot igazából nem nagyon tudok tenni... egy ilyen optimalizáló progit megnéznék, van erre vmi javaslat esetleg? Az ssd király lenne, lehet vmikor lesz is, de most nem megvalósítható a tulajnak.
A gép vmi HP 250 g4 variáns úgy rémlik, 4 magos Pentium, N3700 talán különben. -
Szyszko
tag
Egyszerűen nem oldotta meg eddig semmi ahogy elkezdek letölteni torrentet 5-10 percen belül megszakad az internetkapcsolat a win10 ben. Napra pontosan az utolsó frissítés óta van ez. Ha nem töltök le, csak simán netezek akkor egész nap is mehet a gép.
Nem értem, van valakinek valami ötlete, teljesen tanácstalan vagyok."Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
-
Szyszko
tag
Elkezdtem letölteni chromon keresztül több gigányi adatot, az nem akasztja meg, folyamatos a letöltés. Lehetséges hogy az utorrent kliens a ludas?? ki kellene próbálnom más kliensel is, milyen más program van alternatívának?
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
-
VGYke
addikt
-
Apaxp
senior tag
-
tordaitibi
veterán
Hogyan lehet megosztani hálózaton,
a speciális megosztásba vájkálok 1 órája,
mezei teljes megosztást szeretnék az F meghajtómnak, de én vagy hülye vagyok ehhez, vagy nem tudom.
A speciális megosztásba már jelszó, meg a tököm tudja mit beállítottam, ennek ellenére nem tudok belépni a tabletemmel.
Xp-w7-be ez 1 perc volt.Itt miért inaktív a sima mezei megosztás gomb, ez kéne nekem.
-
raidx
őstag
válasz MK VII #49669 üzenetére
Én valamikor a Win 7 alatt telepítettem portable módba a 2.2.1-et. Azóta is azt használom.Frissítés kikapcsolva mert modermizálja magát ha teheti. QTorrentel nekem az volt a bajom, hogy hiába választottam kérem nem kérem. Legtöbbször a nemkérem is jött.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
raidx
őstag
válasz tordaitibi #49670 üzenetére
Nem tudom mit kutyultál.
Fájlkezelőt megnyitottam, baloldalt kiválasztottam az F: meghejtót, jobb klikk, tulajdonságok, megosztás, Speciális megosztás, Mappa megosztása pipa. És már ios működött. Van lehetőség még engedélyek állítására.
Ha jelszavas megosztást akarsz, Fiók és jelszó kell a gépen!
Ja nekem még a 1511 van fent![ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
davidsone
addikt
azt vettem észre h a hangkártya (xonar u7 usb) zabálja a RAM-ot van h 80% nélküle meg ~12%
Lehet ezt valahogy orvosolni nem szívesen válnék meg tőle... (WIN 10 Pro x64 és hangkártya driver is WIN 10-es) lehet másik driver kéne alá?...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
tordaitibi
veterán
Én sem tudom, de a Jó Isten verje meg ezt az egész oprendszert, lelépett a hálózatról most pl., ezt napi 4-5x csinálja, újra nem lehet csatlakozni a routerre, mert:
Mi az, hogy nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz?? Miért? Elfelejtette a protokollt, vagy mi a rosseb?
Nem tud felcsatlakozni egy nyüves routerre, a tablet meg a laptop fel tud?És tuti hogy a w10 szoftveres baja, mert ilyenkor ha nem jön helyre magától 5-6 perc, és 1-2 reboot után sem, akkor fogom, és kitépem a konnektorból. És ezután azonnal felcsatlakozik ahogy bebootolt.
Mindegy, témára vissza, F meghajtóm megosztása, magába a gépbe beenged a w10, a gyári users mappába is,
csak kizárólag az előbb megosztott F meghajtóba nem enged belépnem.
"unknown user name or bad password", ami röhej mert nem állítottam be semmit. -
-
SP4C3
veterán
válasz vigyori78 #49683 üzenetére
Ez digitális szemét. Valószínűleg az upgrade hátrahagyott szemete.
AMD és Dell mappa szintén szemét.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Apaxp
senior tag
válasz tordaitibi #49680 üzenetére
Ennyi probléma után én már régen kib*sztam volna azt a gépet a kukába. Ha ennyire nem megy rajta a w10 akkor downgrade egy régebbi winre vagy egy xcfe linux mintre és kész.
Wifi felcsatlakozásnál nem lehet hogy ip címek ütközése miatt nem tud kapcsolódni?
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
netpeti98
addikt
-
MaTpr0F
senior tag
Tiszteletem!
Van esetleg valami ajánlott hely olcsóbb win kulcsok beszerzésére?
Illetve még az érdekelne, hogy a pl. Kinguin-en kapható huszon eurós oem kulcs miben másabb az itthoni huszon ezres oem-től?
Azt tudom, hogy alaplaphoz rögzül, de attól még ugyan azon az alaplapon újratelepíthető, ha valamiért kellene?
-
tordaitibi
veterán
Kib...sznám, de sajnálnám...
Nem lehet semmi mást rátenni szerintem, ez egy Cenovo mini pc, 4G ram, 64 G rom.
És nincs win7 driver rá, sajnos.Nem lehet ip ütközés, az itt megforduló 5 eszköz a routertől meghatározott álladó ip-címeket kap, a fájlmegosztás miatt. Van ennek valami szakneve, static dhcp, vagy mi a csoda, most nem ugrik be pedig én jonfigoltam a routert.
-
davidsone
addikt
-
raidx
őstag
válasz tordaitibi #49694 üzenetére
Ugye azt a szülinapi verzió csinálja? Válts vissza a 1511-re. Majd talán márciusba a Redstone 2-vel kevesebb baj lessz.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Első körben itt teszem fel kérdésem. WiFi routert váltottam, Asus N66U helyett AC68U lett.
Előző és mostani routerre is ugyan az a HDD van kötve, DLNA megosztással.
Win10 alatt van 2 fiókom: rendszergazda és korlátozott.
Előző routernél simán tudtam csatlakoztatni a külső meghajtót, bármelyik fiókból.
Most, router csere után azonban csak rendszergazdaként tudom csatlakoztatni, korlátozott fiókból csatlakoztatva ezt írja:
Szerintetek mi lehet a megoldás?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Windows 10 telepítése után mennyi idő van az aktiválásra? 1 hónapos pixelhiba garanciával veszek új laptopot, ezalatt inkább nem aktiválnám. Gondolom nem vihetem át a cseregépre a Win10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest