Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz King Unique #49372 üzenetére

    Igen. más egy beta. Méghozzá szerintem leginkább abban, hogy jóval előbb kap újdonságokat és javításokat, mint egy stabil(nak nevezett). ;] Mert ugye az egyértelmű hogy nem kezdenek mindent előről minden egyes stabil után, hanem azt javítgatják, foltozgatják, fejlesztik. Ha netán valami nem úgy sikerül (az általam használt appoknál nagyon-nagyon ritka), akkor már kb ott is a köv., javított változat. Egy példa: aktuális foobar "stabil" (1.3.12) kijött kb 09.16-án. Aztán 2 napra rá egy beta (1.3.13beta1), ami többek között: "Corrected 1.3.12 regression causing certain DSP configurations to crash." - Na. Akkor most a 12-es "stabil", vagy az azóta is jól működő 13-as beta a jobb (ami pár napja beta2 már, új funkcióval)? :F De pl. a chrome topikban is általában a stabilokkal vannak a problémák, beták meg mennek jól... MPC-BE-ből is vagy 4 hónapja jött ki a stabil. Nightly-k meg naponta jönnek... TotalCommander stabil 2015 szeptemberében! volt utoljára. Azóta egy csomó új dolog belekerült. Volt 17 beta, most RC1. Harmadik beta óta használom hiba nélkül. Akkor érdemes hónapokat/éveket várni?

    Persze hogy külső program. Sosem mondtam hogy soha. :D Mindig használtam, esélyes hogy mindig is fogok. :) De nem mindig mindent lecserélve mindenáron, csakazértis. :)

    Edge már bőven elég, hisz gyors és van adblock, ami nekem kell (hogy ne kelljen "külsős" virnyákkergető feleslegesen szabotálva/terhelve a rendszert ;] )
    De filmre, zenére, képekre, fájlkezelésre mindig használtam külső appot...

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák