- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Üdv.
Win 8.1-es kulcs win 10 újratelepítéshez jó lesz? Mer upgradeltem a win 8-at, de most újra akarom telepíteni a 10-est elfogja fogadni vajon?
-
HeyTchiki
csendes tag
Letöltöttem egy MP4 konvertáló programot, azóta szinte minden oldal megnyitásnál magától bejön egy reklámoldal is, meg különböző szavak zöldben jelennek meg.
A programot már letöröltem, de a programok listájában van két gyanús elem, de azt meg nem tudom letörölni.
Mivel tudom kiirtani ezt a valamit?
Nagyon idegesít!Vírusirtót nem használok.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Cicero
őstag
válasz Anonymus23 #24657 üzenetére
Én se, jó hat éve. Paypal meg netbankot is intézek rajta, de a tranzakcióhoz jön sms, a többi meg nem érdekel. Számomra nem ér annyit a lassulás meg az állandó updatekkel b@szogatása, hogy bármi ilyen szoftvert telepítsek.
-
veterán
Na, cseréltem egy procit (X4 955-ről FX 8320-ra) és megmaradt a 90 napos tesztrendszerem aktivációja (eval centeres, így lehet hogy ezt dobozosnak is veszi, passz)
Kérdésem az lenne: Mivel innentől kezdve pár évig nem tervezek sem CPU-t sem pedig alaplapot cserélni. ha erre a gépre veszek egy OEM Win10-et és idő közben tfh.
- felbővítem a RAM-ot 16-ról 32GB-ra
- cserélek és/vagy rakok be mégegy új VGA-t
- nagyobb tápot
- több SSD-t
. HDD-t adattárolásra(mondjuk mindezt nem egyszerre, de a RAM bővítés lehet lassan esedékes) akkor nem dobtam ki majd 50k-t a licencre? Sajnos a dobozost aránytalanul drágának tartom.
Tehát ezeket a változtatásokat elbírja a rendszer?
Gondolom a garancia kérdését is át lehet tuszkolni az ügyfélszolgálaton, ha eljuttatom a hivatalos garanciapapír másolatát hozzájuk. (bár adja az ég, hogy erre ne kelljen sort keríteni.)Köszönöm!
Üdv. core2
-
Yummy
tag
Hello!
Akadt egy kis problémám a win10-el. A merevlemezen volt a win10, de 2 napja vettem egy ssd-t.
Beléptem a win telepítőre, ott formáztam a merevlemezt majd az ssd-re telepítettem a wint.
Azóta mikor bekapcsolom a töltőképernyő után kihozza, hogy válasszon kötetet, operációs rendszert, aztán windows 10 (4. kötet) es windows 10 (7.kötet).
Alapértelmezettnek a 7.adja meg azzal be is jön a win, ha a 4.kötete megyek nem történik semmi.
Hogyan lehetne ezt orvosolni? A merevlemezről már letöröltem a wint, mivel formáztam, csak az ssd-n van a win. -
Ferdzsoo
addikt
válasz Neil Watts #24661 üzenetére
Azt a dobozost ami 42k a microsoft store-ban?
Szerintem ez nem vészes érte..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Воланд
titán
válasz Neil Watts #24661 üzenetére
amugy az ufsz kb mindenre beaktivalja a win-t, onnantol kezdve, hogy van eredeti kulcsod. de amig alaplapot nem cserelsz, addig az aktivacio allapota sem valtozik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Neil Watts #24667 üzenetére
Na mondjuk úgy nehéz.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Kátai
senior tag
Ikonok visszarendezésére talált már valaki megoldást,vagy várjak frissítésre?Olvastam korábban,hogy valakinek egy frissítés megoldotta ezt a hibát,de viszont kellene a frissítés száma,na meg hogy hol keressem.
-
Warter
addikt
-
MODERÁTOR
Srácok, a Win10 megjelenése óta van már új insider build?
A hangkártya driverrel való próbálkozással sem nagyon sikerült megoldanom véglegesen az egér akadozás dolgot, így lehet jó megoldás lehetne, ha visszalépek insider-be, és felrakok egy új build-et. Jelenleg már nincs más ötletem sajnos..
Everybody lies.
-
junior11
veterán
-
addikt
válasz pendre54 #24562 üzenetére
Üdv!
A felvetett problémámra a következő megoldást találtam, talán másnak is segíthet olyan cuccok esetén, amihez a gyártók még nem készítettek Win 10-es drivert.
Szóval, először lepucoltam a DAC eddigi driverét, majd letöltöttem a cég honlapjáról a legutolsó drivert (2014-es, Win 7 és 8), amihez csak érdekességként megjegyzem, nem ehhez a gyártási szériához lett készítve. A telepítő mappában lévő setup. exe-t nem a szokásos jobb klikk, Futtatás rendszergazdaként opcióval indítottam el, hanem ez alatt van egy ilyen opció, hogy Kompatibilitási problémák megoldása. Ezt elidítottam, lefut egy ellenőrző sáv, és megjelenik ez:Itt elindítottam a program hibaelhárítását, és ez jön fel:
(L:/dl/upc/2015-10/04/297223_thxhfxlkwwzdzj2p_programkompatibilitas2_2.jpg)[/L]
Itt bepipáltam a legfelső opciót, majd tovább léptem.
(L:/dl/upc/2015-10/04/297223_zkdeuvgqnvm6ncwd_programkompatibilitas3_2.jpg)[/L]
UI: csak azt tudnám, hogy képmetszővel készített fotók beillesztése a szövegbe, miért ilyen idióta módon jelenik meg a Win 10 alatt, ezt már nem az első esetben tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
HeyTchiki
csendes tag
Melyik ingyenes vírusirtó a legjobb?
Avast? -
whYz
őstag
Sziasztok
Felraktam vegre a win10-et. Friss telepites.
8 GB ramom van, latja is a rendszer, viszont 4-et lefoglal hardware reserved-nek.
64 Bites rendszerem van, tehat latnia es hasznalnia kellene mind a 8-at.
Biost frissitettem mar es win7-ben tokeletesen mukodott mint a 2x4 GB ram.
Mi lehet a problema?
-
egykori
őstag
Sziasztok!
Épp egy hete raktam fel egy új SSD-re először a Win7-et, majd utána a Win10-et kipróbálásra. Meglepően normális a működés, sőt gyorsabb is. A designt kezdem megszokni és már megtalálok mindent, ami nem úgy van, mint a régi rendszernél. Viszont nagyon idegesít ez a homályos betűk látványa. Nekem a FHD kijelzőn olvashatatlan a 100%-os méret, ezért muszáj 125%-on használnom. Várható hamarosan igazi, nem mókolt megoldás erre? Esetleg egy jó segédprogi?
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
Hagytam frissülni az AMD catalyst progit a 15.20.1062xxxx-re és azóta alig lehet olvasni a képernyőt. Mosódott-szálkásak a betűk akár mit állítok nincs javulás. Visszateszem az előző verziót, ha valahol még fellelhető. Azzal nem volt gond.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
félisten
Hp Battery Check - Na a defender kézzel lábbal harcol ellene. Hiába rakom kivételek közé a teljes HP mappát ha betelepíti magát minden hova és azokat is letiltja. Feladom, kár, csak az akkumra akartam ránézni rendesen.
Alvó állapot sem megy mindig neki, hogy is mondjam a kezdeti jaj de jó ezen megy, hát nem éppen.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Meddig kap frissítést a Win 7?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
csaba951
veterán
válasz Kolondrum #24688 üzenetére
Windows lifecycle fact sheet
Mainstream support idén január 13-ig volt. Jelenleg extended support van rá, 2020.01.14-ig. -
félisten
válasz #22743424 #24690 üzenetére
Köszi! Bosszantó dolgok vannak. Főleg ez a tervezett elavulás ami felbasza az agyam.
Érted a BT-n párosítom a telefont és ilyet ugat akkor a tapi pad off, mert külső egér csatlakozott. Win7 alatt ment. Ez még mindig a Hp elitebook. KEzdetben jónak tűnt. A titok: NE használd akkor jó lesz.A legjobb most jött. Eléri a noti az 5%-ot, alszik, aztán felkel magától.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Próbáltad másik slotba rakni?
SymbianOS Szerintem az nem nekem ment volna ha nem csaba951-nek. Szerintem akinek nem működik megfelelően az rakja vissza a régi rendszert és majd később térjen vissza rá. Talán akkor már jobb lesz maga a rendszer és kiforrottabbak lesznek a driverek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
Gyors kérdés: kékhalál miatt lett egy memory.dmp -m. Ezt mivel tudom megnézni, hogy mi okozta a hibát?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
félisten
válasz #22743424 #24693 üzenetére
Töltöm a Win7 drivereket. NAgyon vicces és bosszantó dolgokat csinál és nem mindig. Előre gondolkoztam, mert a win7 nem ismeri fel a hálózati cuccokat, az meg szivacs. Kiforr? Hát nem tudom, a bort sem szőlőként teszik az asztalra hanem ha kész és iható.
-
törölt tag
válasz Warter #24695 üzenetére
Az jó program? Eddig én az BlueScreenView nevű progit használtam erre a célra. Az a program jobb? Standalone Debugging Tools for Windows (WinDbg)
(#24696) SymbianOS Azért sokan szeretik a mustot és a murcit is inni. Azt hiszem a jelenleg a win 10 a murci állapotában van.
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz egykori #24684 üzenetére
Valaki tudna segíteni infóval e kérdésben?
Köszönöm.
-
dokee78
félisten
MSI afterburner nem indul a rendszerrel.
Ha bepipálom a Windows startot,akkor ezt dobja:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest