Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vapor
aktív tag
Hali!
Windows 7-ről automatikus MS-es frissítéssel raktam fel a 10-et. Azóta gyakran előfordul, h akár zenehallgatás akár filmnézés közben beszaggat vagy megakad néhány másodpercre a hang (videónál a kép is). Drivereket néztem, újratelepítettem őket, de sajnos az alaplapi (Asus P6T WS Pro) hangkártyához a legutolsó driver windows 7-es...
Esetleg van valakinek ötlete, hogy mit lehet tenni?Előre is köszi!
PSN ID: SaLa17
-
freelanced
addikt
Hello!
Milyen állapotban van jelenleg a Windows 10? Érdemes telepíteni (jelenleg 8.1 fut a gépen)
Mivel játékra is használom ezért fontos lenne a stabilitás.
Illetve a másik kérdés, hogy mivel épp újra szeretném rakni a gépet érdekelne, hogy van-e lehetőség egyből (clean install) telepíteni a 10-et valamilyen módon. A gyári lemezem illetve a serial kulcs is Windows 8-as programra vonatkozik. Ilyenkor mi a megoldás, mit lehet tenni?
Köszönöm!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
King Unique
titán
válasz freelanced #25652 üzenetére
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy még nem teljesen 100-as.
De most novemberben jön majd a ráncfelvarrás (TH2), amit mindenképpen érdemes megvárnod. -
Warter
addikt
válasz King Unique #25653 üzenetére
Túl sokat vársz attól a TH2-től. A jelenlegi IP-ket elnézve, minimális előrelépés lesz.
-
-
Popes
őstag
válasz freelanced #25652 üzenetére
Tapasztalatom szerint elég hardverfüggő hogy mennyire stabil, nagyon sokan használják problémamentesen de ha visszaolvasol van ellen példa is bőven.
Miután felrakod az majd akkor derül ki hogy nálad minden klappol-e.Tiszta telepítésre csak frissítés után van csak lehetőséged. Az azonnali frissítéshez használhatod a Media Creation Toolt.
Szerk Frissíted majd egy ugyan azt verziót (home vagy pro) tisztán telepíted kulcs megadás nélkül(hardver ID alapján lesz aktivált)
De egy kicsit visszaolvasol most is volt róla szó.[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
freelanced
addikt
Milyen hardvereket néz? Mert a kártyát most fogom cserélni a napokban, az bezavarhat?
A frissítés mit jelent? Fel kell frissítenem tehát telepíteni is kell vagy csak a licencet kell frissíteni?
Rendben akkor visszaolvasok, köszönöm!
-
Johni5
őstag
válasz freelanced #25658 üzenetére
Úgy vettem észre,hogy csak az alaplapot nézi,a többit nem.X3 710-el és 5850-nel telepítettem update-ről.Friss install már fx-4300-al és 5970-el ment,ramok is változtak.
-
freelanced
addikt
válasz Johni5 #25661 üzenetére
Értem, köszönöm!
És mi van ha később cserére kerül az alaplap, mert tönkremegy? Számít valamit?
Egyébként akkor csak frissítem most Windows 10-re, aztán mehet a "Format C" és magától aktiválódni fog?
Innen tudom letölteni a Windows 10-et?
[ Szerkesztve ]
-
Johni5
őstag
válasz freelanced #25663 üzenetére
# 25656
-
raidx
őstag
"Néhány hét múlva Windows 7, 8 és 8.1 kulcsokkal is lehet aktiválni a Windows 10-et. Az ingyenes frissítési lehetőséget így végre tiszta telepítéssel is igénybe lehet venni, de a változtatás – ahogy lenni szokott – új
kérdéseket is felvet.""Device activation improvements: We have received a lot of feedback from Insiders on making it easier to activate Windows 10 on devices that take advantage of the free upgrade offer to genuine Windows by using existing Windows 7, Windows 8 or Windows 8.1 product keys. If you install this build of the Windows 10 Insider Preview on a PC and it doesn’t automatically activate, you can enter the product key from Windows 7, Windows 8 or Windows 8.1 used to activate the prior Windows version on the same device to activate Windows 10 by going to Settings > Update & security > Activation and selecting Change Product Key. If you do a clean install of Windows 10 by booting off the media, you can also enter the product key from prior Windows versions on qualifying devices during setup. Refer to the Insider Hub for more information on these activation improvements including requirements."
Lessz ebből valam nekünk isi?
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
tomp
félisten
Na a legutóbbi frissítés óta a Media Player Classic HC-nál random időnként megakad a kép. A hang nem, csak a kép. Eddig nem volt ilyen gond.
Van erre valami megoldás? -
zack
nagyúr
Szükségem lenne egy képnézegetőre. Szerkesztés nem kell, csak a dátum szerinti rendezés lenne a lényeg, illetve egyéni fotós mappa hozzáadása.
Tudtok ajánlani egyet?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Popes
őstag
válasz pocokxx #25664 üzenetére
Win 7 legyen friss(SP1 stb) utána mehet a frissítés a Media Creation Tool-al.
Deus ex machina
-
Joker88
őstag
Most kezdtem el el használni a Windows 10-et, remélhetőleg végleg, gondolván azt hogy már valamennyire kiforrott..
A Microsoft Edge nevű böngészőt használom ( 8.1-ben is IE volt a fő böngésző ) de kellene nekem hozzá valami reklám/kéretlen oldal blokkoló .. Van valami ami ezt a böngészőt már támogatja ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
freelanced
addikt
Végezetül még ezt szeretném megkérdezni: [link]
Csak rossz topikba került és nem akarom duplikálni.
A Media Creation tool-al előtte vagy utána érdemes megcsinálni a Windows "lemezt" ? Vagy nem számít?
-
bozont
veterán
Infranview pl, én nagyon régóta ezt használom, nagy megelégedettséggel.
-
vlevi
nagyúr
válasz freelanced #25663 üzenetére
Előbb várd meg, mig a frissités után a win10 aktivalodik, addig ne menjem a formatcé.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Én eredeti, boltban vásárolt OEM-es Windows 7-et frissítettem Windows 10-re, még nyáron. Akkor aktiválta is magát.
Ma újratelepítettem a laptopot. A frissítés Windows 10 Home 64 bites rendszerre történt, így a Microsoft telepítő készítőjével ( [link] ) is Windows 10 Home 64 bit telepítőt írtam ki a pendrive-ra.
Fel is ment, de az aktiválás nem sikerül. Azt írja hogy a "Az aktiválási kiszolgáló megállapította, hogy a megadott termékkulcs blokkolva van."
Ez most így mégis mi akar lenni? Mindenki azt harsogta még pár hónappal ezelőtt, hogy frissítés után a Microsoft generál egy egyedi azonosítót a gépemről amit elment a saját szerverére, és innentől kezdve minden újratelepítés után automatikusan aktiválja magát.
A laptopban a frissítés óta semmilyen hardveres változtatás nem történt. Minden a régi benne.
Akkor most miért nem aktiválja magát a Win 10? Vegyem elő a Windows 7 lemezemet, azt telepítsem föl, és majd arról frissítsek újra Win 10-re? Természetesen mondanom se kell hogy ebben az esetben nem fogok újra frissíteni, hanem maradok a 7-nél. -
-
bopeti98
őstag
válasz Anonymus23 #25690 üzenetére
Nem adtam meg termékkulcsot. Kétszer kérte, de mind a kétszer a kihagyásra nyomtam.
-
pocokxx
Közösségépítő
A Pro és a Pro N licence között van különbség?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Tubi2
senior tag
Gondoltam, kipróbálom a próbaverziót, mert érdekel az új Windows.
Beállítottam egy 125%-os nagyítást a rendszerre. Nagyon gané néhány ablak, olyanok mintha egy képre nagyítottam volna rá.
Azért lehet ilyen mert nem vagyok aktiválva?- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
bopeti98
őstag
válasz pocokxx #25688 üzenetére
Amíg nincs gond vele addig szerintem felesleges.
Plusz nehogy úgy járj mint én, hogy hiába lett már egyszer frissítve, clean install után már csak azért sem aktiválja be magát.
Én most másodjára is újratelepítettem a Win 10-et, hátha elsőre félrement valami, de nem. Most sem aktiválja be magát. Pedig semmi nem lett cserélve a laptopba, a telepített Windows verzió megegyezik azzal, amire frissítette az eredeti Win 7-et, és termékkulcsot sem adtam meg telepítés közben.
Most megy vissza a Windows 7, és maradni is fog ameddig nem jár úgy mint az XP.
Valahogy a Microsoft-nál semmi sem úgy működik, ahogy mondják. -
MrRL19
senior tag
Helló
vki tudna segíteni thinkpad t41o ujjlenyomat olvasó nem akarja elfogadni bejelentkezésénél (hibás jelszó) pedig amikor be vagyok jelentkezve normálisan beállítom az ujjlenyomatomat ... mi lehet a gond ?! ezt kb 1-2hete csinálja ... csak jelszóval enged be
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
bopeti98
őstag
válasz Warter #25695 üzenetére
Igazad van, csak sajnos nincs olyan lehetőség hogy aktiválás telefonon. Annyi van, hogy Másik termékkulcs megadása meg hogy Áruház megnyitása ahol meg is vehetem cirka 40 999 Ft-ért.
Vagy itt a További lehetőségek alatt lévő online chat-es felületre is írhatok ezzel kapcsolatban? -
Tubi2
senior tag
válasz Dr.FantastiK #25697 üzenetére
Úgy érted a nagyítás? Agyam eldobom
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest