- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz Doky586 #22650 üzenetére
És akkor a licensz upgrade hogyan megy? Nekem is van egy 8 éves laptopom, ami nem jelez semmit, ha penddrive-ról felrakom, akkor hogyan, milyen kulccsal tudom reggelni? Mert olvastam olyat is, hogy először upgradelni kell os alól és csak utána jöhet a clean install.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Gabesz87
veterán
válasz Petyyyyy #22649 üzenetére
Elvileg fent kell legyen, telepíteni szoktam a frissítéseket. Már arra gondoltam, hogy néha futtatom a CCleaner-t, és hogy az nem-e töröl le valami ideiglenes cuccot, ami kell a frissítéshez. Lehet, hogy ez hülyeség, csak úgy megfordult a fejemben...
Igen, utólag már rákerestem a hipster-re, mert nem voltam benne biztos, és rájöttem, hogy nem ezt a szót kerestem Sorry..
-
t72killer
titán
"először upgradelni kell os alól és csak utána jöhet a clean install."<- így van. OS alatt kicsomagolod/mountolod az ISO-t, futtatod a setup.exe-t (utána szabadon választhatsz, hogy megtartasz-e bármit a régi rendszerből) és lesz egy frissített rendszered.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
nagyúr
válasz Warter #22655 üzenetére
Win 10?
Kizárt...
Itt nyilván valami csalás vagy visszaélés lehet csak. Aztán vagy kiderül vagy nem.
(#22658) Warter
Nade itt Win10 licenszet árulnak 10k-ért... nem (csak) régebbit.
Erről volt szó.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
net91
senior tag
A felhasználói fióknál a kockából kivettem a pipát és üresen hagytam a
"A szg használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni"-nál, alkalmaz, ok.Az újraindításnál ez fogadott:
"A felhasználónév vagy jelszó hibás."Egyre rosszabb lesz, hogyan szabadulhatok meg a bejelentkezéstől????
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Warter
addikt
válasz FollowTheORI #22656 üzenetére
Win7-8
-
Gabesz87
veterán
Windows Update-ben a telepített frissítéseknél is lennie kéne valami Win 10-es cuccoknak, nem? Mert én ott egyet sem látok. Manuálisan a frissítések keresésére kattintva nem talál új frissítést.
-
Locutus
veterán
Azt hogyan lehet megoldani, hogy asztali médialejátszó tudjon csatlakozni a win10-es gépen megosztott könyvtárhoz?
Tudom, ez régen is gond volt már win7-tel is, hogy jelszót kér, vagy nem kér jelszót, meg mi a bejelentkezési név, meg a hálózati központban miket kell a windowsban beállítani, de anno win7-en mégis sikerült megoldani, most viszon 10-en az istennek se...
A szitu egyszerű: egy könyvtáron ott a megosztás, benne van a mindenki, meg a bárki, meg a tulaj, meg az egy darab user is ami a gépen be van állítva.
A médialejátszó látja is a hálózati gépet, amint rányomok, "hálózati név"+"hálózati jelszó"-t kér. Erre azonban semmit nem fogad el. Csak a logon fail jön... Hálózati felderítés is be van kapcsolva, jelszókérés is, stb.. Ötletek?(Most a win10 "médiaadatfolyam továbbítás" (azért aki ezt fordította...) be van lőve, utólag kisakkoztam hogy ez egy DLNA jellegű megosztás lehet, ezután a szóban forgó könyvtárt "csatlakoztattam" a videótárhoz, és erre UPNP-vel csatlakozni is tud a médialejátszó, látja a fájlokat, és megy minden. De pl nem kér semmilyen jelszót.. most akkor ehhez a szomszéd is hozzáfér? )
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
nagyúr
-
Locutus
veterán
válasz FollowTheORI #22661 üzenetére
Eddig a feltételezésig én is eljutottam, hogy a DLNA-val is jól elleszek, csak azért mégis bassza a csőröm a régi megoldás is.
Főleg azért, mert pl mobiltelefonról, meg tabletről is rendszeresen léptem be a megosztásba, odavissza másolni dolgokat. (nem csak médialejátszási céllal)Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Gabesz87
veterán
válasz Locutus #22662 üzenetére
Én ugyanígy voltam régen a médialejátszómmal. Tök szuperül, simán játszotta le a hálózaton megosztott tartalmakat, 1080p anyagokat, szaggatás nélkül. Aztán egyszer csak megmakacsolta magát, és nem volt hajlandó csatlakozni, nekem is mindig user-t, és jelszót kér. Win 7 volt akkor még, volt újratelepítés is, most 8.1 van, de azóta sem sikerült ezt megoldani. Úgyhogy pendrive/HDD-t kell bevetnem sajnos filmnézésre.
-
Locutus
veterán
Jelszókérés konkrétan BE van kapcsolva, mert úgy emlékeztem, az feltétel volt. Tehát minta jelszó nélkülihez régen se tudott volna kapcsolódni.
De hiába kér nevet meg jelszót, bármit adok meg, nem jó neki... még a M$ accountot is próbáltam, gépnevet, felhasználónevet, installkor megadott nevet, semmise jó neki... a DLNA-hoz ugye a windows egyszercsak adott egy kódot, hogy ezt kéne beütni más eszközökön, de médialejátszó UPNP-nél ezt nem is kéri, a sima hálózati belépéshez meg nem fogadja el úgyszintén..Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Doky586
nagyúr
-
keszo
őstag
Sziasztok
Van egy BlueStacks progi. ami nem kompatibilis a win10zel, ezért nem is indul el. Hogy lehet unistalálni?
Attila
-
vacs
veterán
Sziasztok, mentsetek meg!
Win 10 Home van fent és azt csinálja, csak a Firefox-on kívül semmilyen más programba nem tudok gépelni!!
Próbáltam: word/excel, jegyzettömb, skype, Chrome, intéző.
Ha újraindítom akkor megjavul.
Friss telepítéssel lett feltéve a win.
Mi okozhatja ezt?(^)(>.<)(^)
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok.
Van egy gépem ami megy 24\7-be. Valamitől a c meghajtó állandóan betelik, de ilyen módon:
Tehát nem látszik a fájl ami keletkezik. Eset Smart Security van a gépen, most raktam fel mellé egy Malwarebytes-Anti malware-t. Nem talál egyik se semmit. Ilyenkor a gép használhatatlanná válik. Ha nyomok egy újraindítást, újra ott van a kb. 90 gb üres rész. Előtte windows 8.1 volt fent, azzal nem tapasztaltam ilyet. Ugyanazokat a programokat használom a 10-el mint a 8-al. Nem befrissítve lett, újra lett telepítve rendesen.
Valaki látott már ilyet? Mi lehet ez? Eszközkezelőben sem látok folyamatot ami enné a "winyót".
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Sanyi19
őstag
Az oké, hogy nem kapcsoltam ki. Ott is van a listába. Nem foglal túl sokat. Be van kapcsolva total commander-be a rejtett fájok és rendszer fájlok megjelenítése. Látod ki van jelölve mind és úgy mutatja az 24,5 GB-ot.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
SP4C3
veterán
válasz Sanyi19 #22671 üzenetére
Jajj neharagudj, nem néztem a képet
Talán a temp? Nézd meg, hogy csak a windows mappa nől meg vagy a documents mappája, valamelyik irányba jó lenne megindulni. :SMegint nem néztem a képet
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
wjbhbdux
veterán
-
SP4C3
veterán
válasz wjbhbdux #22674 üzenetére
@tomp Read me:
Most látom, nem nől meg neki semmi Maga a partíció "karcsúsodik". Ez aztán érdekes.
Ja és kíváncsi vagyok, hogy a file explorer mit mondd, illetve a C: - Properties ablakra is kíváncsi lennék.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
MODERÁTOR
Hol tudom kikapcsolni ezt az automatikus driver frissítést?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
kuntics
aktív tag
sziasztok!
tegnap úgy döntöttem átállok én is win10re.Sajnos eddig úgy néz ki nem volt jó döntés.Bluetooth-os egeret használok,de most sehogy sem sikerül működésre bírni.Még az eszközkezelőben sem látom a Bluetooth modult.Már egyszer újra is telepítettem,de az sem segített.Tapasztalt valaki ilyet?
üdv
Balázs -
Spancho
senior tag
Sziasztok.
A lenti 'eszköztár'-nál nincs ott a kis nyíl ami összecsukja.
Hogy tudnám azt beállítani ,hogy összehúzza azt a pár ikont amikor nem használom ?
Beállításoknál a : Tálcagombok - Összevonás mindig ,címkék nélkül. van kiválasztva.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
raidx
őstag
válasz Spancho #22680 üzenetére
Gépház, Rendszer, Értesítési ....., jobb oldalt a Tálcán megjelenő..., Mindig látszon.... Ki kapcs.
Gyorsabb ha az óra résznáé xsinálsz egy jobb klikket és az Értesítési ikonok testreszabása. A többi az előző szerint.
[ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Spancho
senior tag
Köszi.
Ez a fehér alapon világos szürke szöveg elég becsapós
Nem hittem volna ,hogy megnyit egy plusz menüt.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
deadwing
addikt
válasz FollowTheORI #22656 üzenetére
Itt rendszeresen vannak olyan akciók, hogy 3-5k körüliek az MSDN retail árak. Nem tudom, hogy csinálják, de nem is kérdeztem...
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
raidx
őstag
Ma délután megjelent a $WINDOWS.~BT (13K) és $Windows.~WS (most is tölti) mappa a C: meghajtón.
Legális Win 7 frissítve Win 10-re majd tiszta telepítés. Vajon mire készül az MS?
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
törölt tag
Youtube! Csak már nem bírtam javítani az előbb. Ez win 7 alatt van de ugyan úgy kell win 10 alatt is.Lépésről lépésre.
-
nelsonmanian
senior tag
Nemrég telepítettem a win 10-et és folyamatosan, problémába ütközök.
A C meghajtóm egy SSD, emellett van a D: ahol fájlokat tárolok. De csak úgy tudom elérni a D-t ha a programokat adminisztrátorként futtatom. Az alapértelmezett userem adminisztrátori jogokkal rendelkezik.
Van valamilyen megoldás hogy alapértelmezetten adminisztrátorként tudjam használni a D-t és ne kelljen szórakozni vele? -
félisten
Mindig van új a nap alatt. Ilyet szerintem még nem írt senki.
Asztali és noti is csinálja. Beakad a gép, amit éppen csinálok az egy pillanatra megáll. Ha épp mozog az egér akkor az, ha megy egy film akkor a hang és a kép. Biztos tudjátok miről beszélek. Nem akarom fikázni, de csak az automata frissítés cuccai kerültek fel azóta a gépekre.
Na enyém a nyeremény csoki?
10-ből hány HSZ pozitív jellegű?[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
szepsy
senior tag
Hali!
Gépház/frissítés/speciális legfelül ez áll "egyes beállításokat a szervezet kezel" WTF?
-
exor
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm gépét szeretnénk frissíteni windows 7 ről windows 10 re, ott van a tálcán az ikon, hogy értesít ha a gép készen áll a telepítésre, de nem történik semmi, a windows updatenél sincs újabb frisstés (a gép elvileg megfelel minden követelménynek)
A windows 8.1-es táblagépemen sem ment a frissítés magától, de találtam megoldást, ki kellett törölni valamelyik mappából minden fájlt majd be kellett írni valamit a parancssorba és pár percen belül meg is indult a frissítés és minden rendben volt.
Nem tudja valaki mit kellett törölni, és milyen parancsot kellett begépelni a parancssorba? Mert nem találom sehol. (lehet rosszul keresek rá)
Előre is köszönöm a segítséget! -
kecsetif
aktív tag
Üdv! Valakinek valami ötlet, hogy miért nem megy a D-link dwa-525 win 10 alatt? (csak 8,1-es driver van a gyártótól)
A routereket látja, csatlakozik is, de a net nem megy.
Win 7-ről frissítettem. Volt már driver újratelepítés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest