Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    Sziasztok!

    Egy érdekes hiba merült fel nálam. Néha, mikor megnyitok egy mappát és vannak benne indítható fájlok, a rendszer nem "olvassa be" őket. Ez azt jelenti, hogy nem jelenik meg a fájl kis ikonja, a lentebbi példán a felső oké, az alsó jelenségről van szó:

    Amikor ezt produkálja, akkor minden indítható fájl így jelenik meg a könyvtárszerkezetben és nem is indítható el egyik sem. Olyannyira nem, hogy teljesen le is fagy a Windows 10, ha próbálok ilyenkor indítani. Érdekesség, hogy az asztal parancsikonjaiba kitett programok ikonjai mindig normálisan megjelennek ilyenkor is és el is indulnak.

    Nem a Total Commander a hibás, simán a "Windows->Ez a gép" útvonalon belépve a mappákba ugyanez van. Adattároló hibát most zártam ki, mert a HDD-n és a 2 hónapos SSD-n lévő fájloknál is ugyanez van.

    Ha újraindítottam a meghalt windowst és ismét belépek az adott mappába, akkor egy-két másodpercig még a fenti ikont mutatja, majd megjelenik a normális ikon és indítható lesz. Aztán pár gépindítás után újra ez van.

    Van ötletetek, hogy mi akasztja meg a dolgot?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák