- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
nagyúr
válasz balazs1956 #114248 üzenetére
-
Dumi86
senior tag
válasz Clemi #114231 üzenetére
Ilyen nálam is jött,de fogalmam sincs mi ez. Egyedül az egész szövegből a Trusted Installer volt amit már hallottam. Mondjuk hogy ezt minek hozza be egy App telepítéskor az rejtély. Szerintem ez csak egy bug lehet.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Zola007
veterán
JAVA ügyben ki van képben?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz #73959936 #114254 üzenetére
most hogy áll a licenszelés?
190416 előtti java 8 még ingyenes?
vagy a 241 is?
irodai környezetben mit érdemes tenni? (nyilván licenszt nem akarunk venni, nem fejlesztünk javara)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dumi86
senior tag
válasz Zola007 #114255 üzenetére
Üdv. Ha csak az alap nem fejlesztői java érdekel,akkor szerintem elég ez is: [link] Amit itt találsz az támogatott és friss.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
elder troll
őstag
Létezik olyan win 10 home verzió, amiben nincs store?
Egyik ügyfél nyaggatott, hogy szeretne szkennelni egy kyocera nyomtatóval, ami nekünk csak a win 10 store-ban elérhető programmal működik (KYOCERA Print Center). Viszont nincs store a gépen, elmondása szerint eredeti a win 10 home. Megnéztem távoli asztallal, és tényleg nincs store. Mivel gyakorlatilag csak pro-t használok, így még nem futottam bele ilyenbe, de szerintem a home verzióban is kell lennie store-nak.[ Szerkesztve ]
-
Zoz
őstag
válasz elder troll #114257 üzenetére
Nem létezik ilyen csak akkor ha a tisztelt felhasználó, vagy az ügyes hacker Pistike aki telepítette a gépét, erőszakkal letörölte.
-
carl18
addikt
válasz King Unique #114197 üzenetére
Üdv! Köszönöm Végül egy játék is kérte a Media Feature Packot ezért telepitvel lett azóta müködik. Igen N-s a Windows,de végre minden müködik rendesen.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Zoz
őstag
válasz elder troll #114259 üzenetére
Vannak módszerek a visszarakásra, kérdés, hogy vajon mi minden lett még elpiszkálva azon a rendszeren, lehet, hogy egyszerűbb lenne egy tiszta telepítés.
-
ledgeri
nagyúr
Mi okozhat w10-ben fagyásokat? Hardveresen a gép ugyanaz, w7 alatt nem volt semmi, w10-re váltás óta, ha fut egy youtube video vagy twitch stream véletlenszerűen 2-10 másodpercre megáll minden, a hang is ugyanazon a frekvencián ragad. Böngésző, driver -amennyire lehetséges- volt ugyanazon a verziószámon, majd azóta frissült verziókkal is használva, w10 nulláról újratelepítve, hardvercsatlakozás többször ellenőrizve, és semmi változás... Sőt ma frissíteni akart a win, mondom, ok, nesze a resi, utána indításnál telibefagyott, majd kényszerített újraindításkor még adatot is vesztettem... Ez lenne a fúú de jó MS jövő?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nagyúr
válasz ledgeri #114262 üzenetére
Üdv !
W10 melyik build ?
MS oldaláról van szedve a telepítő/vagy "moddolt" változat ?
Mi a hardverkonfiguráció ?
Eszközkezelőben látszólag minden megvan, nincs ismeretlen/hiányos eszköz ?
10+ éves s775-ös asztali gépen és szintén 10+ éves Socket P-s laposon sem okoz nekem ilyeneket a W10 x64 PRO.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Zola007
veterán
válasz Dumi86 #114256 üzenetére
csak runtime kell, de 20 gépre
ez az Oracle szerint elvileg már "commercial use" és ott a frissítés díjköteles lenne
AdoptOpen-t raktam fel most próbaképp, meglátjuk milyen[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dumi86
senior tag
válasz Clemi #114268 üzenetére
Nálam egyedül az első Messenger inditásnál(telepítéskor) hozta fel, tisztitás és újrainditás nélkül is jó lett Amúgy Ccleaner nagyon nem ajánlott már szerintem(totál nincs fejlesztés lassan fél éve).
-
Dumi86
senior tag
válasz Pyttawrx #114270 üzenetére
Én már pár hónapja Privazert használok. Először be kell állítani,utána viszont egyszerű a használata. Ja és nem ilyen elhanyagolt program.
-
Dumi86
senior tag
válasz Cs1csó #114273 üzenetére
Új Edge-t se kezeli rendesen,meg több hibát is írnak már rá Piriform fórumán... Van vele már gond, Win10 jóval gyorsabban változik ehhez,minthogy fél évig se adjanak ki frissitést egy karbantartó programhoz.
-
ledgeri
nagyúr
válasz jokeph #114263 üzenetére
1909. 2x felrakva, elsőnek még a w7 support lejárta előtt, majd 2-3 héttel utána felrakva 0-ról megint. MS oldaláról szedve, ms eszközével elkészítve, a 2-3 hétig aktiválatlanul futtatva, majd (most) aktiválva, mindkét telepítés után frissítve amíg lehet.
I5-2400. 1060 6gb, 8gb ram, h61m/u3s3.
A vga driver még w7-en az akkor legfrissebbel volt használva pár hétig, hónapig, majd amíg az volt elérhető leszedtem a w7 w10 variánsokat (volt még egy tesztelgetős win7 install pár napig). A w10-est a 2-3 hétig tartottam fix verzión, a 2. telepítésnél egy hétig ment az, majd frissítve. (Első win telepítésnél kiváncsi voltam mit szed le alapból, így a win-ét hagytam települni, majd arra rá frissel amit korábban beszereztem, másodiknál még net nélkül felkerült a fixált verziószámú).
Eszközkezelőben minden látszik, nincs felkiáltójel, hiányzó elem.
És még a Firefoxxal is eljátszottam azt amit a vga driverrel.
Egyedüli szűkített változó a témában: win7 vs win10.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz Pyttawrx #114270 üzenetére
Mivel nem lehetsz biztos benne a Ccleaner kitakarított rendesen, menj még rá a Wise Registry pucolóval. A még jobb eredményért menj még rá az Iobit Advanced Systemcare-rel is. Ha már itt vagy, ne állj meg háromnál, jöhet még a Bleachbit is, majd a Kingsoft PC Doctor, aztán a Jetclean és az Auslogics majd egy csipetnyi Argente Registry Cleaner. A biztos sikerért legegyszerűbb végigmész ezen a listán. Csupa hasznos program, a Windows meghálálja. (nem )
-
Dumi86
senior tag
válasz #86564352 #114277 üzenetére
Elég ezek közül egy is,ne írj ilyen hülyeségeket Ebből csak galiba lesz,ha többet használ az ember,mivel mindegyik máshogy működik.
Amúgy Privazer hol marad erről a listáról? Leginkább fejlesztett és valóban ingyenes program. Nem is értem hogyan hagyhatták ki.Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
törölt tag
válasz Dumi86 #114278 üzenetére
Egyik se kell, én ezt gondolom. Ám mindenki maga dönt, én csak lehetőségeket írtam ha már lúd legyen kövér, honnan tudod az XY registry pucoló elég jó? Menjetek rá minél többel! Még tucatnyi tweaker progival is optimalizáljátok a rendszert. Tanácsolja mindenki ismerőseinek. Utána küldjétek őket hozzám Windows reinstallra, olcsón megcsinálom maszekban. Éljenek a registry pucolók és tweakerek!
-
Dumi86
senior tag
válasz #86564352 #114281 üzenetére
Megalapozottan vagy ilyen bizalmatlan mindegyik ilyen fajta programmal? Nézted és tesztelted mindegyiket? Én véleményem: szerintem nem árt egy megbízható,fejlesztett karbantartó még a win10hez is. Kinek a pap,kinek a...
-
HARDVERAPRÓD
válasz #86564352 #114277 üzenetére
Nem idióta, észnélküli használó vagyok. Nem kell több ilyen progi ez értelmetlen. Az iobit proginak az uninstaller progija jó ritka esetben, a többi nem jött be nekem. Viszont szerintem néha kellhet az ilyen takarítás. Nekem a ccleaner jó szolgálatott tett még eddig, nyilván azt is be kell állítani. Azért köszi
-
nagyúr
válasz ledgeri #114276 üzenetére
Nofene...
Windows hibanaplóba is nézz be, hátha van benne valami támpont.
A CPU IGP-je és a dVGA szimultán engedélyezett ?RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
zolee001
őstag
Minden amit ezek a "csodaakármik" tudnak benne van magában a windowsban,az emitett programok is ezeket hivják meg és teszenk "csodát"
Temp könyvtárak törlése:
del /s /f /q "%TEMP%\*.*"
del /s /f /q "%SYSTEMROOT%\Temp\*.*"A megboldogult techneten minden dokumentálva van és olyan batch filet rak össze mindenki magnak ami jól esik és 2 kattintással megcsinál mindent
-
zolee001
őstag
válasz Sanyi52 #114286 üzenetére
Mindenki azt használ amit akar de:
https://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2017/09/18/ccleaner-cybersecurity-app-infected-with-backdoor/#630cbe4f316a
"Hackers Hid Backdoor In CCleaner Security App With 2 Billion Downloads -- 2.3 Million Infected"
Milyen jó is az amikor a "védelmi szoftvert" hackelik meg és azon keresztül fertözik meg a gépeket,blama a javából
Ahogyan a cikk is irja az Avast nevezetü cég tulajdonában áll aminek a termékei egyre jók,hogy belassitsák a gépeket
-
Sanyi52
tag
válasz zolee001 #114287 üzenetére
Igen, nem tudtam, most olvastam utána, valóban megvette az Avast cég. Azt különben nem szerettem, a cseheké, ugye?
Én a CCleaner 540 Portable változatát használom probléma esetén, bár jó régi, de nekem bevált és mellette csak a Defendert, semmi más vírusirtó-csoda. Bár kaptam be zsaroló-vírust így is, de az az én butaságom volt, meg is szenvedtem vele.
Köszönöm az információt! -
ledgeri
nagyúr
válasz jokeph #114284 üzenetére
Majd akkor ha legközelebb akad, akkor ránézek...
IGP vs VGA: melyik szinten? Bios, vagy valami os szinten? Én nem állítottam semmit (évek óta), de pl képes voltam a 2-3-hetes teszt alatt használni az IGP-t (tesztelgettem..), mikor akartam!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
VeryByte
őstag
Sziasztok,
Pár napja már írtam.
Windows7 -> Windows10 upgrade, első újraindítás után a szép kék képernyő. elmegy X stázalékig, majd fekete képernyő , ami villog (lehet, hogy közben van egy újraindítás, most nem figyeltem). Telepítés előtt VGA meghajtót töröltem.
Villogó fekete képernyőnél kinyomva visszaáll Windows 7-re, hibajelzés: 0xC1900101 – 0x30017
Valakinek ötlet?
Tiszta telepítés természetesen simán működik, de eléggé szükség lenne inkább az upgrade-re."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Marci112233
addikt
válasz VeryByte #114290 üzenetére
Én azt javaslom ments le mindent ami fontos a rendszer partícióról majd tiszta telepítés. Mivel írtad, hogy már volt 10, gondolom aktiválta már magát. ha így van akkor nincs más dolgot mint újrahúzni, és valószínű gond megoldódik.(Egyébként pár napja hasonló cipőben voltam a laptoppal. Első körben és is csak ráfrissítettem, de nekem szépen végigment, leállt és újra is indult, de fagyogatott. Nekem is jobb lett volna a frissítés mert ugye minden maradt volna, de elkerülhetetlen volt az újrahúzás.(Bár felkészülve kezdtem az upgrade-re mert mielőtt nekiugrottam volna a frissítésnek az SSD-ről minden fontos dolgot átraktam a külső HDD-re.) És ugye maga a rendszer pikk-pakk felmegy egy SSD-re, de utána jön a többi kis segédprogram amire szükség van. Ez kétszer annyi időbe telik mint maga a rendszer telepítése.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
törölt tag
válasz Dumi86 #114282 üzenetére
XP idején játszottam velük, fiatalság-bolondság. Nem vagyok programozó, de szeretek olvasni. Kinek a pap, kinek a... ez igaz ugyanilyen alapon én a szememnek hiszek:
1. a Microsoft nem ajánlja ezeket
2. sok gépet hoztak hozzám rendbe rakni "tweaker progi optimalizálás és registry takarítás" után, ez tapasztalat
3. többnyire placebo eredmény, amikor viszont bajt okoz az nagyobb gáz DEFCON1 (nem tölt be a rendszer kategória), haszon-kár mérlegelés szempontból nem éri meg, főleg Win10 korszak évi két build frissítés
4. biztonsági szempontból is problémásnak tartom (a szent grál Ccleanerbe is került malware, olvastam azt is az Avast milyen simliskedésre használja a termékeit)
5. én elkurvult ingyenes 3rd party AV cuccot se használok hasonló okokból (tisztelet a kivételnek, amelyik cég még tisztán játszik)+1 kb. tízéves utorrent 2.2.1-et sem használok, pedig annak is sok híve van
A registry adatbázist nem bántom, max. kézzel átírok valamit amiről tenforums tutorial alapján tudom pontosan micsoda. Azt is visszaállítási pont, backup mellett. Nem vakon beletörlök 200 db ki tudja micsoda értékbe mert a registry pucoló azt mondta... persze ha elolvassátok mind mit csinál és úgy érzitek... hajrá
DOS időben sulis gépen autoexec.bat fájlt is szívesen piszkáltam, hát azóta kicsit komplexebb a dolog. Az én gépemen ne takarítson semmilyen külső program admin joggal jó ég tudja mit.(és hiába semmilyen látványos hibát nem okoz takarításkor, ám két hét múlva valami nem megy ami hivatkozna törölt dologra, olyankor userek többsége nem arra gondol jaaa lehet a múltkori takarítás okozza, hanem azt: szar a Windows!)
Temp fájlokat, WU maradékot törli havonta a Windows Storage Sense, sütiket és előzményeket néha törlöm Edge-ben. Amit enged a rendszer szükségtelen UWP appot eltávolítok, amit nem azt hagyom. Powershellben lehetséges erővel lezúzni, minek kockáztassak lezúzom a store-t aztán kiderül ez és az nem megy mert hivatkozna rá valami.
Nem régi rejtélyes eset: ismerős gépén egy program aktiváló ablaka hibásan jelent meg. Kiderült el volt távolítva vezérlőpult szolgáltatások résznél az IE, amire hivatkozott volna a program hiszen úgy tudta a jó öreg IE ott van a rendszeren akkor is ha user más böngészőt használ. Másiknál nem jött be a gépház mert tweaker progival kinyírta az egész UWP alrendszert. Nem működik a kereső, mert olyan jól sikerült "optimalizálni". Ilyesmik.Saját gépemen még annyi a nagy hackelésem, hogy gépházban basic-re teszem a telemetriát, neverre állítom a feedback kérést, kikapcsolom az idővonalat. Parancssorban kilövöm a hibernálást ez viszi a gyorsindítást is. Mert nincs rá szükségem, a tárhelyre inkább.
-
King Unique
titán
válasz VeryByte #114290 üzenetére
Nem írtad, hogy pontosan hogyan csináltad a közvetlen upgrade-et, mert lehet az innen letölthető frissítési segéddel, MCT-vel, már letöltött és felcsatolt ISO-val is. Ahol pl. a frissítési segéd ellenőrzi az alapvető kompatibilitást, ami ha nem stimmel, gond van, akkor azt általában kiírja.
Aztán az sem derült ki, hogy van-e külső antivírus szoftver telepítve, USB-s tárolóeszköz, SD-kártya stb. csatlakoztatva. Ha igen, akkor ezeket javasolt eltávolítani az upgrade idejére, illetve megkezdése előtt. Valamint előtte szükség esetén frissíteni az egyes drivereket, akár a BIOS-t is, stb.[ Szerkesztve ]
-
VeryByte
őstag
válasz King Unique #114296 üzenetére
BIOS frissítés megvolt.
MCT-vel ISO paendrive-ra, Win7 alól indítva a frissítés a pendrive-rül.
Semmi egyéb extra külső eszköz.
Semmi ellenőrzési probléma, simán elindul.
Nincs külső antivirus."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Trebron09
őstag
Sziasztok!
Tavaly a black friday alkalmából voltak olcsó kulcsok emagon mind retail mind oem. Én vásároltam két (állítólag retail) kulcsot. Most használtam fel az egyiket és bár aktiválta meg a microsoft fiókomhoz is hozzá társította nem vagyok boldog. A számlán ez a cég van: [link]
[kép]
Direkt azért vettem retail kulcsot hogy ha cserélek hardvert akkor utána tudjam használni.
Itt is írják hogy valószínű át lettem verve: [link]
Most vehetek másik kulcsot? Reklamáljak? Ha nem legális és "rájön" a microsoft akkor lelőheti a gépet úgy hogy ne tudjam használni sem?
Köszönöm a válaszokat.- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Jelenleg Win10 Home van a gépemen amit a megjelenéskor vettem, De most vettem egy Win10 Pro kulcsot a kérdésem a következő Én használnám a Pro-t a Pro-nak adhatom ugyan azt a felhasználói nevet mint amit a Home-n használtam?
Mert a Home másik gépre lesz rakva, és itt adhatok meg másik felhasználói nevet? Vagy a felhasználói név az mindig változtatható?
A magyar Microsoftnak jeleznem kell hogy a Home-t átviszem majd másik gépre?Mindegyik kulcs RETAIL !
Trebron09 : Szerencsére nekem a régi az Reatail tutira , a linked segítségével megnéztem, igaz ez 40K köról volt anno. A mostanit én is olcsón vettem, így lehet hétvégén fel is teszem a gépre és ellenőrzöm is .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest