- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz bobalazs #9386 üzenetére
Szóval, speciális energiabeállítások módosítása, fülön a merevlemez kikapcsolása legyen bekapcsolva, (pár percre pl), alvó állapot, hibrid alvás, -BE; Hibernálás soha, felébresztési idők engedélyezése: letiltva. USB szelektív felfüggesztés engedélyezve.
-Sajátgépbe, vinyóra jobb klikk tulajdonságok, hardver fül, USBs vinyót kiválaszt tulajdonságok, Írási gyorsítotárazás kikapcsol, ha van házirend akkor azt gyors eltávolításra.
A biosba S3 legyen belőve engergiabeállításoknál. -
bobsys
veterán
válasz #42431471 #9402 üzenetére
Runasspc -vel megtudod csinalni, otthoni hasznalatra ingyenes
Csinal egy titkositott filet ami tartalmazza az admin user nevet es jelszavat es a futtatando filet
A programmal pedig megtudod hivni ezt a crypt filet (vagy batch filet csinalsz es annak egy ikont)
A program elindul admin jogokkal anelkul hogy meg kene adni barmilyen jelszotJaigen, ha meg nem gaz hogy lehet latni az admin jelszot akkor meg sima runas parancsal is eltudod inditani a programot (szinten mondjuk batch scriptel)
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Mariann294
őstag
Üdv!
Hogyan lehet egyéni energiasémát törölni? -
laspring
tag
sziasztok!
feltettem a Windows 7-et és nagyon szép és jó viszont van egy komoly gyíkja:
ha pendrive-ot dugok bele akkor azt nem ismeri fel!! vagy felismeri (2-3perc alatt!!) de üresnek látja... totál használhatatlan!
egy esetben "javul meg", ha bedugott pendrive-val újraindítom a gépet!
utána jó!
mostmár pedig feltettem az alaplap gyártójától letöltött chipset drivert-is (így már 2006-os dátum helyett 2009-aug-i dátum szerepel az usb hubok driver infóinál), de nem lett jobb
XP alatt természetesen semmiféle gondom nem volt a pendrive-ok kezelésével
az alaplapom egy Gigabyte GA-G31M-S2L, professzorom egy dualcore E2160 -
tag
-
Picturemaker
őstag
Nem szeretem a Giga lapokat, de ennek valószínűleg semmi köze a lap márkájához.
Nálam egy 16 Gb pendrive-al csinálja azt, hogy berakásnál "pittyent", hogy bedugtam egy USB eszközt, azután 1 perc néma csend, majd megjelenik, hogy mit csináljon. Azután semmi gond a sebességgel, de ez vicces. XP alá teszem be ugyanazt a cuccot, rögtön megnyitja. Biztos olyan fejlett a Win7, hogy tudja, nagyobb pendrive-hoz idő kell.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
tag
válasz Mariann294 #9404 üzenetére
Szia.
Sztem sehogy. Rakd teljesítménycentrikusra azt annyi.
-
tag
válasz Picturemaker #9407 üzenetére
Ezek a kompatibilitási problémák ami a gigabytenál fordulnak elő leggyakrabban.
-
RockHaRD
addikt
válasz sfdrakex #9341 üzenetére
Addig eljut a total commander, hogy látja a másik személyt, majd belemegyek, és a megosztott meghajtót is látja, de ha onnan mennék tovább, ott már nincs hozzáférés. Mindkét gépen van jelszó beállítva, pont emiatt, mert mikor telepítettem tudtam, hogy fog kelleni... azon agyaltam, hogy mivan ha elsőre elírtam a jelszót, és esetleg azt vhogy újrabeírni, de nem találtam rá módot.
-
SzalaiG
addikt
Szerintem semmi gond nincs a Gigabyte lapokkal.
-
tag
válasz Pr0GrEsSiVe #9409 üzenetére
Elmdondom mire alapozok, hogy ne legyen az, hogy lehordom a gigát.
Sok PC-t szervizeltem és nálam a legtöbb problémát a giga okozta, mind alaplap mind vga. Giga alaplappal meg a Giga vga-kkal ezért nem vagyok kibékülve. A legkevesebb problémát az ASUS meg az Asrock-kal tapasztaltam. Asrock
Abitról ne is beszéljünk az olyan, hogy felejtsd el.
[ Szerkesztve ]
-
zsole84
senior tag
Miért van az, hogy míg xp volt, addig a processzor ventilátor (pwm-es) kb. 1000 fordulaton ment, win7 óta 1500? Fentebb megy, de 1500 alá nem. Tuning nincs.
-
SzalaiG
addikt
válasz Pr0GrEsSiVe #9412 üzenetére
Nekem az általad említett lapok közül csak Abitokkal volt gond anno, pedig megfordult már pár gép a kezem alatt.
-
tag
-
Mariann294
őstag
válasz Pr0GrEsSiVe #9408 üzenetére
Ki akartam próbálni de végül rájöttem hogy tök fölösleges.Thx a választ!Más valaki esetleg?
-
McKane
senior tag
Miért van az, hogy win7 ben a realtek chipes audio max hangerőn a felét sem éri el az xp-s hangerőnek..?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Pr0GrEsSiVe #9412 üzenetére
Szerencse kérdése ez is, nekem volt több abit ismerősöknek is és nem volt vele gond. Ki lehet fogni sztem jót is rosszat is minden márkából, akár csak autóknál tv-k nél bárminél.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
-
sfdrakex
nagyúr
Ezt most láttam torenten LOL
windows 7 eternity
Stabil gyors rebdszer (tesztelve kb 10 féle gépen :min konfig P2 433Mhz 256 ram ezen a konfigon gyorsan és stabilan futott!)
Rövid info:
Windows.XP.Eternity.V2-Virus69SP3
-
panaro
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni. Hétfőn érkezett meg az új gépem, win7-et felraktam rá (Win7 Home premium 64 HUN legális OEM)
A Virustotal-ra felküldtem az svchost.exe-t (több is van a win7-ben, a 4-ből 3-mal megtettem), és az e-safe (gateway-eket gyártó cég) motorja mindháromra win32.trojanhorse risztást adott. A többi 40 motor semmit. A gépemen egyébként Norton 360 fut, az teljes ellenőrzés során nem talált semmit, akárcsak az Avira, az eset online, a spybot és a malwarebytes antimalware. A fájl - úgy tűnik - nem volt módosítva, amióta a telepítő cd-re felírták. :-)
Kicsit paranoiás vagyok, ezért kérdezem: Ti tapasztaltatok ilyet?
Köszi:
panaro -
sfdrakex
nagyúr
svchost már volt xpben is, 98 ra nem emlékszem de az a dll és egyéb rendszer fileket futtató alkalmazás, minden filehoz külön elindul, nehoyg töröld bezárd, hagyd szépen ahoyg van. XP-n volt vele gond régebben hogy 100% ra terhelte a procit.
-
Füge007
senior tag
Sziasztok!
Win 7 64 bit-es OS használok, mem is volt semmi gondom mióta felraktam rá a Skype-ot, azóta az Explorer időnkét leáll, ujraindúl ( műveletközpontban írja, hogy a skype miatt van a hiba). Vali megoldás erre a problémára?
Előre is köszönöm a segítséget!
Füge
-
panaro
csendes tag
válasz sfdrakex #9430 üzenetére
Köszi, de nem akarom törölni, bezárni, nagyjából tudom, hogy mire való. Csak a kérdésem, hogy a win7-ben lévőt másnál is vírusosnak érzékelte-e az e-safe. Mert ha igen, talán újrahúzom a gépet. Mert azt is olvastam erről a fájlról, hogy egyes vírusok előszeretettel írják hozzá a saját kódjukat. Nemigen tudom egyébként, hogyan kaphattam el, mert csak legális dolgokat telepítettem, meg interneteztem, de azt is csak a norton és a siteadvisor által megbízhatónak ítélt oldalakon, bekapcsolt Norton 360 mellett. És gyanús program még csak meg sem próbált rndszert módosítani, vagy legalábbi a win7 nem jelezte. Persze 100%-os védelem nincs. De ha nincs gyanús jel, és 41 motorból csak egy jelez vírust...
Ezért kérdezem, hogy másnak is jelez-e. Az nem lehet, hogy alkalmazások a telepítés során hozzápiszkálnak, és egy heurisztikus keresőn ez akad fenn?
-
tag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz hackeeeee #9432 üzenetére
Cégnél 2 hete winupdate vágta haza az xp-t, dobtam rá csökkentett módban sp3 at akkro jó lett, restart újra gáz, leszedtem minden szutykot amivel lehet orvosolni friassitést mindent nem oldotta me ga dolgot, rendszer gazdi újra huzta a rendszert Nem piszkáltam nagyon mert mennek rajta saját nekünk irt egyedi programok ami miatt nagyon nem nyulok bele inkább.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Pr0GrEsSiVe #9438 üzenetére
Mi a baj az Avirával? Avg? Akkor már Microsoft Security Essentials inkább, mint AVG...
@sfdrakex: Ismerős dolog, annó mi is pakoltunk pár ilyen gépet haza, amik eredetiek voltak, azt taccsra vágta a win update... aztán addig nem kellett frissíteni addig, amíg nem jött a hiba javítása..
@#9441: Én nem rakok még az asztalomra se symantec szoftvert, nem hogy a gépemre... Nortonról ne is beszéljünk, az újak lehet már jók, nem tom, de a régiek után azt mondtam, hogy soha.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Pr0GrEsSiVe #9438 üzenetére
Nortonnal sincs semmi gond, illetve én Symantecet használok de egy cég, ha valaki ésszel netezik nagy szükség nincs vírus írtóra, inkább csak néha átnézetni a gépet.
-
sfdrakex
nagyúr
Valszeg az van egyébként amit irtál a legvégén, valami belenyult vagy módosított rajta esetleg és ezért ugrott rá egyik program. nortonnak jó a védelme szerintem, meg ha ésszel netezel nem lesz vírusod. Nyomtam 1 évet vírus írtó nélkül nem volt gond, aztán mégis raktam fel nortont majd symantec antivirust nem volt gond, nem jönnek vírusok hozzám.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz hackeeeee #9440 üzenetére
Régi nortonok fogták a gépeket még 2004 2005ben talán, azért is cseréltem a nortont symantecre az már akkor se fogta. Viszont a mostanim eszik 20 mega ramot és 0% procit és az autoprotect megy , az nem fogja már a gépet. Ha érdekel itt van.
-
Füge007
senior tag
válasz hackeeeee #9437 üzenetére
Nem tudom nálam mi teszi beszi be a kulcsot?! Pedig nem is használok olyan sok progit mint Xp alatt. Nemrég tértem át erre az OS-re még ki kell tapasztalnom a finmhangolását a gépemnek, ehhez a rendszerhez. Szerintem én vagyok a hunyó, csak nem tudom hol a bibi.
Füge
-
zsole84
senior tag
válasz Pr0GrEsSiVe #9416 üzenetére
Az aero ennyit számítana? Bios beállítás maradt ugyanúgy, mint xp esetén, de egy kicsit zavar, hogy hangosabb lett a rendszer.
-
werttzui
addikt
Üdv mindenkinek egy kérdésem lenne 32 vs 64 bit pro és kontra?
PENTAX
-
McKane
senior tag
válasz werttzui #9448 üzenetére
bár nem vagyok annyira otthon a windows-témában, de, már sokszor láttam ezt a kérdést..
röviden: a 32 bites kb 4Gb-ig tudja kezelni a RAM-ot, míg a 64 ennél többet is kezel (pontosan mennyit nemtudom )
meg a 32 bites driverek nem jók 64-bitre.. ha jól emlékszem.
és állítólag a következő windows nembiztos hogy kijön 32bitesen.. de ezt szerintem még senki sem tudja biztosan..de ha valamiben tévednék,ugyis jön valaki,aki kijavít..
-
sfdrakex
nagyúr
válasz werttzui #9448 üzenetére
Új gépekre szerintem mindenképpen 64 bites, mert kezeli aramot 4 giga felett is, képes 2 gigánál több ramot adni egy programnak, a 64 bites programok gyorsabbak pl a winrar is legalább is nekem úgy tünt mint a 32 bites.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs