- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
veterán
válasz WonderCSabo #9249 üzenetére
-
Troy.
addikt
Milyen programmal tudnám a rendszer stabilitását tesztelni?
.
-
-
Troy.
addikt
válasz sfdrakex #9255 üzenetére
Nincs tuning. Elmegy a kép ( nem a monitor kapcsol ki ) ctrl+alt +delete, alt +f4 re nem reagál, csak újraindítás.
eseménynapló:Kernel power 41 (63)
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
+ System- EventData
BugcheckCode 0
BugcheckParameter1 0x0
BugcheckParameter2 0x0
BugcheckParameter3 0x0
BugcheckParameter4 0x0
SleepInProgress false
PowerButtonTimestamp 0Olvasgattam itt is, máshol is, nem sokra jutottam.
[ Szerkesztve ]
.
-
Morden24
nagyúr
Ha csak ez alatt az egy játék alatt van gond, akkor érdemes annak a körmére nézni.
Ha a patch-ek fent vannak hozzá, és releváns infót sem találsz, valamint a kompatibilitási mód sem segít rajta, akkor könnyen lehet, hogy nem fogsz tudni vele játszani.
Sectumsempra - For Enemies
-
-
Siiiiix
tag
Az miért van, hogy időnként "kattan" egyet a Win7 csak úgy magától. A hang olyan mint ami másolási hibakor szokott lenni (Totalcmd nél). 5-10-20 percenként csinálja. Ellenben Win tökéletesen fut
-
Cola111
aktív tag
talán egy kicsit ide is kapcsolódik.
-
pincehely
addikt
válasz Cola111 #9267 üzenetére
Szerintem szedd le a media player classic homecinema-t. A codec packot meg nyugodtan radírozd le a gépről.
Home cinemával menni fog minden, mint a karikacsapás. Ha 5.1-ben hallgatózol, akkor kell mellé egy ac 3 filter, és készen is vagy![ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
nagyúr
válasz Siiiiix #9265 üzenetére
Szerintem a be van állítva, hogy a vinyók kikapcsoljanak, és akkor "kattan" a win 7.
Az energiagazdálkodásban néz szétt, és állísd be hogy ne kapcsolja ki a vinyót. Alapból 20 percig ha nincs használva, akkor kapcsolódik ki."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Kérdezni szeretném hol kapom meg legolcsóbban ezt Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit Hun. Előre is köszi,és ami megbízható hely,a bizalom az fontos .
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz BullKoxa #9277 üzenetére
Miért nem hiszel bennük? Számtech boltok árlistáiban keres onnan gyüjti össze mi hol mennyi igy megtallhatod mi hol olcsobb, a depo.hu is ilyen, DE ha gondolod megadod a címedet végig járom a környékeden a sztech boltokat megkérdezem hol mennyi majd megírom neked Egyébként mait az árgép vagy a depo kidob azt utánna tudod ellenőrizni az általuk talált boltok oldalán, van elérhetőség rájuk csörögsz vagy irsz mailt megkérdezed tényleg annyi-e ami kell elmész megveszed. Ha netes bolt megrendeled.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
Itt angolul leírják Vistánál hogyan kell sztem win7en is ilyesmi.
Egyébként egy meghajtó van a gépedben és az egyben van nincs ketté particionálva?Ez így nem túl biztonságos szerintem jobban járnál ha hagynál 30 gigát a windowsnak a többit levágnád adatnak játékok telepítésére stb.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
számítógépen jobb klikk/tulajdonságok/kezelés/lemez kezelésnél is tudsz leválasztani második particiót.Bár nekem mind1 de szerintem szerencsésebb úgy nem vesztesz adatot akkor se ha formázni kell. Én pl nem használom a dokumentumok mappát se mást a windows alapból. C re a windows+office meg a pár felhasználói progi megy amit használok más semmi. Filmeknek zenéknek image fájloknak egyebeknek vannak saját particióik. Igaz nem is 80 gigás vinyó van a gépben hanem egy 320 as meg egy 120 as utobbi csak le feltöltésre használva torrenthez. A 80 ast 2 nél többe darabolni nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
válasz sfdrakex #9286 üzenetére
nincs olyan opcio hogy rendszergazdaként futtatni.
csinaltam uj felhasznalot rendszergazda jogokkal, ott megy minden..
onnan megnéztem ezt a fiokot és rendszergazdanak van pedig ez is beallitva, nemtom mi lehet itt elallitva.
lehet marad ez, hogy uj user és atmasolom a mappákat. -
-
tag
válasz Pr0GrEsSiVe #9161 üzenetére
Hali.
Engem bizony kiraktak egy napra warez használatra buzdításért.
Szóval vigyázzatok
-
nagyúr
válasz Pr0GrEsSiVe #9291 üzenetére
Hát amiket írtál nem is csodálom... Még jó hogy csak 1 napot kaptál...
De nem akarlak sértegetni..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
sfdrakex
nagyúr
-
Picturemaker
őstag
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Cola111 #9296 üzenetére
Próbálj másik codec packot feltenin, vagy beállításokat nézd át, egyébként nálam is volt ami egyik lejátszóval szaggatott másikkal nem lehet sose fog menni rendesen win media playerrel.
Szerk.:
Jut eszembe HD -s topicot olvasd csak el.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest