Aktív témák
-
tag
-
Morden24
nagyúr
válasz jokeman #9649 üzenetére
Nem terheli feleslegesen az oprendszer a dx10-es kártyákat?
Mivel terhelné?
Az Aero effektjeihez dx9-es kártya szükséges. Ezen felül semmiféle plusz terhelést nem generál a vga felé a Windows.Az, hogy amúgy dx11 van a W7-ben, nem jelent számodra semmilyen problémát.
Sectumsempra - For Enemies
-
tag
Maradj a Win7-nél, a kártyád tökéletes
-
kashuk
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van hogy a win 7-ben el tünik a quick launch bar mikor bekapcsolom,újra índitáskor.Biztos van valami a registriben ahogy belehet állítani hogy megmaradjon,inditáskor,újra inditáskor.Válaszotokat kösz!
-
tag
válasz WonderCSabo #9664 üzenetére
De létre lehet hozni Quick Launch bar-t minden küldő program nélkül.
-
tag
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Lehet fura kérdés..
De valaki megtudná mondani h milyen "számú" most a legfrissebb változat?!Vagy van erről valami info az ms honlapján?! (nem tudtam h keressek rá?! )
pl ilyesmire gondolok: 7600.16385 ?!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
kashuk
csendes tag
válasz Pr0GrEsSiVe #9666 üzenetére
én nem külsö programmal csináltam hanem a neten találtam ezt a leírást:
Kattintsunk a jobb egérgombbal a Tálca egy szabad részén és válasszuk a Toolbars/New Toolbar… menüpontot. Itt adjuk meg a következő elérési utat:
%UserProfile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Ezután kattintsunk a Select Folders gombra.
Be is jön de újrainditóm el eltünik mindig elökell hívni.Van erre olyan megoldás hoy mikor a rendszer indul az is bejöjjön vele együtt? -
kashuk
csendes tag
válasz WonderCSabo #9664 üzenetére
szia! Sajnos úgy tünik nem jól ismered a win7-et.Van QUICK LAUNCH!!!
Nézz utána a neten! -
GrandeP
addikt
válasz WonderCSabo #9673 üzenetére
Nekem se hiányzik.... odarögzitem és jólvan kb ugyanaz.... meg gyorsabban is indul (vagy csak beképzelem)
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
polonic
félisten
válasz GrandeP #9672 üzenetére
Mivel ez az rtm verzió, amit a lemezen megkapsz. Ez a legfrissebb, ami hivatalosan is elérhető.
Belsős tesztelésre vannak más verziószámúak, 2 naponta újabb buildek születnek az sp1 készitése miatt. De ezt te hivatalosan nem kapod meg. Persze ezek elkerülhetnek "virágboltokba". -
kashuk
csendes tag
válasz WonderCSabo #9673 üzenetére
A quick launchban kisebbek az ikonok.Mint ha odarögzitem.Vagy lehet azt is kisebre tenni?
-
Pala
veterán
Ha az előző windowsokból ismert quick launchot akarod elővarázsolni, azt így kell:
jobb klikk a tálcán ->eszköztárak -> új eszköztár -> a felugro ablak címsorába másold be ezt (idézőjelek nélkül): "%appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch" -> üss egy entert... és voilá! ott a klasszikus quick launch, most már csak el kell rendezned (húzd a recés résznél fogva, ahova akarod... kicsit trükközni kell, mert "nehezen" akar odaugrani a megszokott helyére a start menü mellé...az a legjobb, ha eltünteted az odarögzített ikonokat), valamint jobb klikk rá és ott el tudod tüntetni az eszköztár nevét és az ikonok neveit, ha zavar.
mod: bamba vagyok, most látom, hogy néhány hozzászólással ezelőtt te magad is írtad.
Azt viszont nem értem, hogy miért tűnik el restart után... nekem teljesen jó, egyszer megcsináltam, azóta úgy maradt.[ Szerkesztve ]
-
kashuk
csendes tag
Én sem tudom miért tűnik el.De valami nincs rendben szerintem.Mert amit te megadtál útvonalat arra azt írja ki a mappa nem létezik.
De viszont erre az útvonalra megnyitja:%userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
De újra i
indítom és eltűnik.vajon miért -
Olcsi
senior tag
válasz WonderCSabo #9611 üzenetére
Megcsináltam ezt is, de így is a windows media player-t indítja el, amikor rábökök egy mp3 fájlra... nem értem.
-
tag
-
dokee78
félisten
Feltelepítette a tesóm a Win7-et és valamiért eltűnt egy meghajtó.
Hogyan lehet megcsinálni? -
törölt tag
Helló!
A Windows 7 illetve Vista előtti rendszereken mint amilyen a 32 és a 64-bites XP volt kilhetett íratni a jobb alsó sarokba fehérrel a Tweak UI-val a verziószámot / Buildet, meg hogy milyen verzió, ezt most ki lehet íratni valamivel ?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hi! Van egy melós laptopom. Kezd behalni már az XP. Gondoltam felrakom a Win7-et, de nem vagyok benne biztos, hogy gyorsabb lenne mint az XP.
Tényleg a legfontosabb a gyorsaság lenne a munka miatt, tehát programok indulása, boot idő stb..
A vas egy 3200+ sempron proci, 2x1GB 533MHz-es memória és egy GeForce Go 6100 vga. Jobb lenne valószínűleg rajta a 7es? Vagy inkább ne próbálkozzak vele, mert felesleges?Illetve a másik: egy Win 7 Home mennyit helyet foglal? Otthon Ultimatet használok és az kb 30at.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
félisten
válasz #41133696 #9687 üzenetére
Hali!
Egy régi "trükkel" megoldható, már Win2000 óta.
1. Registry editor indít
2. Navigálj el ide: HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
3. A PaintDesktopVersion értékét állítsd 1-re, lépj ki a registry editorból
4. kijelentkezés aztán bejelentkezés vagy gép restartRemélem erre gondoltál. (Igaz ez csak a build-et fogja kiírni)
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #9689 üzenetére
Itt látható, hogy mire is gondoltam
Még a fentebbi képen is
-
nfsu17
veterán
Ugyan nem éppen ide tartozik a kérésem, de itt olyan rendes mindneki.
A Realtek hangkártyákhoz van olyan szoftver, ami kb. olyat tud mint a Creative Sound Blaster Surround Mixer progija?
[link]Igazából nekem a bass, meg treble állítás kellene.
A bass-t tudom tekergetni a mélynyomó hátulján is (csutkán van), de azért gondolom, hogy lehetne még jobb is, mert a creative progiban 75% körül kellett lennie, hogy jó legyen, ha 100%-on volt, akkor eszméletlen erős volt, torzított. Itt most meg nem annyira erős, mint anno 75%-on, ezért szerintem menne még feljebb. Amúgy az 5.1 megy, meg minden, ezt betudom állítani.Feltettem a realtec driverét, de kivettem a kis ikont a tálcáról és azóta nem tudom előhívni a progit.
---
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
KaraDani
addikt
Hali!
Nem tudom, hol lenne a legjobb postolni a kérdést. Adott egy Win7 és régi játékok. Először dosboxos játékoknál vettem észre, hogy fullscreenben ilyen "összevissza színek" jelennek a meg a képernyőn. Most felraktam a C&C first decade t, mondom végigtolom az elejétől, erre az első játéknál ugyanez, néhol lila zöld kék stb színek csak úgy megjelennek a videokban pl az emberünk fején. Dosboxos cumóknál ablakban futtatás megoldott a problémát, de ezt pl nem tudom kirakni ablakba. Ha van valakinek ötlete, azt nagyon megköszönném.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest