- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
Aktív témák
-
pincehely
addikt
válasz Sziszifeca #9798 üzenetére
Én ebben az esetben letíltottam az indexelést, illetve kivettem a helyeket az indexelésből.
start menübe írd be: idexelés.http://kefetemap.deviantart.com/
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Csokibácsi #9797 üzenetére
rocket dock gadgettel
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
leroyclub
senior tag
Lehet hogy hülyeség de alapbol a win7-ben van directx? Mert ma felraktam az age of empires2-t és elég furcsák voltak a szinek. Ezért letöltöttem directx 9-et és feltelepitettem. Csak most attol félek hogy lehet hogy ezzel ugymond downgradeltem?! Hogy tudom a legfrissebbet felrakni?
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Itt a hardverek számára 1 MB van fenntartva (legalábbis nálam ezt írja).
Én azt tartom soknak, hogy egy nyomorult FF van nyitva és több, mint 1,1 GB memót használ így is.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Picturemaker #9804 üzenetére
Nekem 4-ből átlagosan másfél. Mondjuk most ki van kapcsolva a lapozófile. Most pl. 1,8GB-t fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
karlkani
aktív tag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz leroyclub #9807 üzenetére
dx11 van a w7ben. A játékhoz lehet kell a dx9 bár ami abban van azt tartalmazza a 11 es is, attól hoyg a játék kéri ne mfeltétlen kell felrakni bár ha a szinkavalkád gondodoat megoldotta akkor jo, azt hiszem valamihez felraktam én is a dx9et, attól még a 11 es marad nincs semmi gond.
-
Picturemaker
őstag
válasz hackeeeee #9805 üzenetére
hackeeeee: Ezeket az értékeket sokallom. Ha csak a felhasználható memória méretét nézem, akkor nem sokat nyertem az XP-hez képest. Ott kb. 2,6GB, most kb. 2,8GB elérhető. Persze itt az egész "odaadható" egy proginak. Win7 alatt lehet, hogy jó lenne több memó?
sfdrakex: Nekem nem indult el a 3trémárk 2006, amíg nem engedtem neki feltelepíteni a DX9-et. Akkor valószínűleg még sincs benne minden a DX11-ben.
[ Szerkesztve ]
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Picturemaker #9810 üzenetére
Prefetchet üriti ha másra kell és az is benne van nem? Szóval az hoyg alapból eszik mondjuk 1,5Gb memot a 4 gigából a win7 nem jelenti azt hoyg ha egy alkalmazásnak kell 3,5 giga akor nem adja oda neki, akkor kiüriti a dolgait és odaadja és máris nyertél 1,5 gigát az xp max 2 giga/ programjához képest.
-
Kispotter
tag
Sziasztok!!
Szeretném a segítségeteket kérni abban hogy adott egy win 7 oprendszer amit most raktam fel először erre a gépre és van egy SATÁS SEAGATE 500Gb-os vinyóm amit nem lát rendesen a HD Sentinel nevű program, de a másik 120-as SEAGATE-t simán látja. Nem tudom mi lehet a baja légyszi segítcsetek!! Köszi előre is!Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Kispotter
tag
válasz sfdrakex #9813 üzenetére
De nem az látja rendesen csak hőmérséklet adatokat nem ír róla meg várható élettartamot kondíciót meg teljesítményt se. De maga a vinyó teljesen jól működik hisz arról fut az oprendszer is.
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Picturemaker
őstag
válasz sfdrakex #9811 üzenetére
Magyar Win7 van fenn, ha a "Prefetch" a készenléti, akkor nincs benne. Az a felhasználható 2,8-nak kb. a felét teszi ki (bár nem tudom ennek a készenlétinek mi az értelme, miért nem lehet egyszerűen szabad?).
Az 1.1GB (nálam) az alap, amin a Win "terpeszkedik" (+antivir, tűzfal, semmi más nem fut).[ Szerkesztve ]
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
[HUN]Zolee
őstag
Mi lehet a gép problémája hibajelenség:
Win 7 x86 laptop. frissen telepítve, minden frissítés fent. Office 2007 telepítésénél az egyik fájlt nem akarja másolni. 2x próbáltam cd-ről / 3 hete ugyanerről simán települt egy másik gépre/ Daemon tools-ból se megy fel ugyan az a fájlnál akad el itt is. Mitől lehet? Több gépen simán felment már ez a telepítő. Memtest86 eddig Pass 5-nél jár hiba nélkül.Ha nem memória akkor mi okozhatja?
/Office XP-t másodszorra sikerült csak feltenni, először windows installer nem található szöveggel megszakatd /
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Picturemaker #9816 üzenetére
Akkor is a 2,8 nál többet fog adni egy proginak ha több kell a többit ürití szal tudsz használni közel 4 gigát egy programra win7el.
-
Kispotter
tag
válasz Kispotter #9821 üzenetére
És ha már itt-járunk azt nem lehetne valahogy megoldani, hogy mikor indul a win ne keljen az igenre kattintani mikor indulna el a HD Sentinel?
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
JoHnni
senior tag
Üdv!!
Lenne egy kérdésem, hogy épp memkártyáról áthelyezés közben a gép kék halállat megállt, létezik hogy azokat a képeket elő tudom keríteni vhonnan? Egy csomó kép elveszett:S
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
Picturemaker
őstag
válasz sfdrakex #9819 üzenetére
Kicsit megnyaggattam, valóban adott a PS-nek 3.5GB-ot.
Miután kiléptem, a használatban levő memória mennyisége az alap 1,1GB-ról lecsökkent 700MB alá! (és 3 FF ablak van nyitva) Akkor alaphelyzetben mi az a kb. 400MB fos ami elfoglalja a memóriát? Egy dolog, hogy lekezeli ezeket a dolgokat, de minek tölt be a memóriába egy rahedli felesleges cuccot? A készenléti is visszaesett 740MB-ra.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Picturemaker #9828 üzenetére
Mondtam én Láttam már nálam is bár nekem csak 2 giga van a gépben. Igen nálam is van hoyg az alap 1,1-1,2 alá esik 7-800 megára ha kilépek valamiből aminke kellett sok memoria, engem nem zavar csináljon a rammal amit akar, nem érzem lassunaka gépet és ha valaminek kell a ram azonnal adja is neki, sztem piszkálni nem szabad müködik jól.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz dokee78 #9830 üzenetére
Windows 7 es drivert akarsz rátenni ? Magától ne mismeri fel ha rádugod? Egyébként kamerákra Vista és Win7 is alergiás picit ugy vettem észre, ha nincs Vistás/win7es driver hozzá ne mfog menni. Nekem egy régi labtecel volt ilyen bajom, vettem másikat amire rá volt irva hoyg vistát tuti visz. Megy se7en alatt is.
-
Picturemaker
őstag
válasz dokee78 #9830 üzenetére
Én a szkenneremmel jártam így. Igaz, hogy nem mai darab, a gyártó meg xarik kiadni hozzá új drivert (vegyek másikat ). Mondjuk valami alap szkenner driver lehetne a Win7-ben.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Picturemaker #9833 üzenetére
Van benne alap szkenner driver nekünk egy 2002 ben vásárolt akkor se friss hp 3500 ös sima szkennerünk van rádugom usbre megnyomom rajta a szkennnelés gombot a gépen felugrik hogy olvassa is befelé.
-
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Everest-ben hol tudom megnézni, hogy milyen chipset driver van fent a gépen?
Mikor feltelepítettem win7-et, akkor mindent felismert, csak a vidkarit nem, de ezt orvosoltam a legújabb catalysttal.
Ennek ellenére mégis elővettem az alaplaphoz adott cd-t, amin volt olyan, hogy hangkártya, hálókártya, raid, meg még 1-2, de nem chipstet volt a neve.
Szóval mindent feltelepítettem ami a cd-n volt, ennek ellenére szeretnék biztosra menni, hogy most akkor win-es chipset van fent, vagy a cd-s.Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Gondolom hiába dugja be, a drivert telepítő alkalmazás nem érzékeli az eszközt, és ezért nem csinál semmit.
Más kérdés, hogy ha nem winfosozott volna, azért lehetne neki ötleteket adni, admin módú telepítés, kompatibilitási mód, inf file kézzel betallózása, de ő inkább úgy döntött, hogy megoldja magának a problémáját: winfos és kész.Canyon, vazze
Sectumsempra - For Enemies
-
sfdrakex
nagyúr
Idejársz olaosl kérdezel ha jól emlékszem hónapok óta, és még nem olvastad hoyg ha müködik jól a w7 akor ne piszkáld azokat a drivereket maiket felrak? Ehelyett felraktad a régebbi valszeg nem is w7 es drivereket a gépedre. Azt onnan tudod meg hoyg melyik driver van fent hoyg megnézed a driverek verzioit.
-
nfsu17
veterán
válasz sfdrakex #9844 üzenetére
Értem amit mondasz, így is van, tanulni járok ide, de azért így haptákban nem kellett volna leordítani.
1 napos volt a win7, még amikor anno feltettem a cd-ről a cuccokat, azt is azért, mert a hdd-nek furcsa jelleggörbéi voltak a hdtune program szerint, ezért azt gondoltam, hogy hátha mégsincs valami driver megfelelően fent. Ergo ha el is cseszett volna valamit a cd, akkor se esek kétségbe, mert újrateszem az 1 napos w-t, de ki kellett próbálnom azt a cd-t, hogy kiderítsem a hibát. (mellesleg semmit nem cseszett el, mert azóta sem lett újrarakva ).
Everestben látom, hogy a hangkarinak, a hálókarinak a realtec a gyártója (előtte microsoft volt), látom, hogy a vidkarinak ATI 9.11, látom, hogy a blútyúknak MS, mert azt hagytam magára, látom, hogy a procié MS, de ne haragudj, de chipset-et ilyen formán nem látok, hogy az milyen verziójú.
Még csak azt se, hogy MS vagy....nem tudom mi...msi.---
Amúgy minden illesztőprogramhoz 2006. júniust ír.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Nem tudja véletlenül valaki h a win 7 hol tárolja az adsl csatlakozás "parancsikonját"?!
Kiszeretném rakni az asztalra, egyszer régebben már megtaláltam de ma újra raktam a gépet és az istenért se jut eszembe h hol találtam meg...
Köszi.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
nfsu17
veterán
válasz sfdrakex #9847 üzenetére
Ebben is teljesen igazad van, de pl legutóbb a laptopom mikor összeraktam így, külön leszedegetett driverekkel, hát elég felemás eredményt kaptam. De mikor cd-t betettem, telepítést otthagytam magára, majd mindent feltett magának és azóta is jó. User error a javából, de ott bevált a cd, hát itt mondom miért ne lenne jó.
De tény, hogy w7 szépen felismert mindent, ilyen érzésem még nem volt xp-s korszakból, mert vista nekem kimaradt.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik