- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
-
sfdrakex
nagyúr
Ki hogy szereti, lehet nem hülyeség nem tudom. Eddig a 9.10 essel is megvoltam, igazából főleg netezésre használom a gépet, néha hallgatok zenét vagy irok cd/dvd-t ahhoz tök mind1 milyen driver van fent. Játékokból kinőttem, néha kipróbálok 1-1, de ennyi. Majd ha jön starcraft 2 és diablo 3 akkor nyomulok Szóval lehet jobb a legyalulás de nálam mind1 mert nem nagyon használom ki a vga-t.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
dokee78
félisten
Valahol be lehet állítani,hogy amikor elindítom a gépet és indulnak az automatikusan induló programok akkor ne kelljen engedélyezni állandóan a Rivatunert,hanem induljon magától.
Ez a 2000-dik HSZ.-em
[ Szerkesztve ]
-
-
dokee78
félisten
Valaki tud megoldást erre a szar Win7-re?
Bármelyik VGA tuningprogival beállítom a kívánt órajelet,apply-ra nyomok és visszaugrik alpórajelre. -
-
sfdrakex
nagyúr
Tudom mire jó, bár azt nem hiszem hogy maga a venti sebességének növelése/csökkentése befolyásolná a vga teljesítményét, mondjuk ha nagyobb fordulatot adsz neki jobban hűt talán jobban húzható. Viszont itt a kérdésem az volt javul e húzva vagy csak húzza mert mér ne de erre nem válaszolt.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz dokee78 #9760 üzenetére
Szerezz be win7 kompatibilis tuning progit, északa irtam a riva tuner nem az utána olvastam, gondolom te nem. keresgélj és nézzd meg mi az, egyébként érezhető javulás va na húzástól ? Írtad hoyg húzva jobban teljesít de tényleg észrevehető játékokban vagy csak 3dmarkban nézted? Játékokban menyire? 120 helyett megy 130 FPS el ? Vagy 20 helyett 24 el mert ne mind1.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Hali mindenki!
Most nekem van egy kicsi, de annál bosszantóbb hibám.
Van egy könyvtáram, ami a beszúrt képen a bal oldalon látható:Az a gond, hogy ezt a könyvtárat nem lehet törölni, sem a W7 alól, sem az XP alól.
A könyvtár üres, a tartalmát sikerült törölni. Törlésnél az a válasz, hogy a könyvtár nem léteztik.Amit próbáltam:
1. Scandisk futtatva, nincs hiba
2. Registry-ben rákerestem a névre, nincs találat
3. Indexelést kikapcsoltam azon a meghajtón.
4. Unlocker nem szabadította fel.Ami érdekes, az a tulajdonság lap, ami más, mint a többi mappáé.
Annak ellenére, hogy a társítás szöveg szerepel az ablakon "windows rendszerhéj-közös dll" névvel, ilyen kiterjesztés nincs a fájltársítások között.Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
-
Clemi
veterán
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz dokee78 #9767 üzenetére
keress más programot a rivatuner másnak se ment, vagy lődd ki az uacot akkor elindul rinya nélkül, egyébként elmenteni már elmenti a beállításokat? Jut eszembe lehet rendszergazdaként futtatni lehet zaért ne mmaradtak meg a beállítások mert nem volt joga irni oda ahova menti a beállításokat.
-
-
Füge007
senior tag
Win 7 alá milyen tesztprogramot ajánlotok? Xp alatt Orthos-t használtam, esetleg ennek van speciális verziója win 7 alá?
Füge
-
Clemi
veterán
válasz sfdrakex #9766 üzenetére
Társítást ha kivennéd ,illetve társítanád valami máshoz vagy semmihez se?
Próbáltam, a társítás változást megette, de törölni nem lehet.
Ami érdekes, hogy a TC alól, a jobb gombos menüben nincs az a bizonyos jó nagy menü, csak egy kis rövidke ahol csak a másol, átnevez, mozgat, törlés, és adatlap menüpontok vannak. Természetesen egyikre sem reagál.
Intézőben feljön a teljes jobbgombos menü. -
nagyúr
Próbálld meg törölni a partíciót, ha tudod, nincs rajta olyan adatod. Nekem is volt egyszer ilyen gondom, mikor magyar xp-től, angolra váltottam. Sehogy sem tudtam egy könyvtárat törölni. Annyira ragaszkodott ahhoz a mappához az angol xp. De egy format megoldotta a problémát.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az utorrent proci és memória"zabáló" éhségére van megoldás? Rémlik, hogy írta itt valaki már párszor... Szal ha megy az utorrent, akkor megeszi majdnem a 3 gb ramot, meg tekeri a procit mint állat...
Valakinek tipp?
Jha igen, meg a másik, az miért lehet, hogy winamp első indításakor villan a kép... meg ha bezárom akkor is, utána többször nem, csak első indításkor/bezáráskor.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
< CyberBob >
őstag
Ha a vga túlmelegszik meg kell oldani a házhűtést (elöl beszív hátul kifúj, kábel kötözővel eltüntetni az útból amit lehet). Hűtőbordát kb. fél évente kifújni. Ha így sem jó vissza kell vinni a kártyát cserélni.
hackeeeee: uTorrent (1.8.2) nálam 12Mb ramot eszik a cpu terhelés 0-2%-on megy.
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz < CyberBob > #9780 üzenetére
Ez sem nálam gond, haver mondta, hogy ez a jelenség volt nála, és rémlik, hogy más is írt már itt hasonló problémát...
Véleményem szubjektív...
-
dokee78
félisten
válasz < CyberBob > #9780 üzenetére
Nekem 10MB-ot zabál az 1.6.1.
Viszont rájöttem jobb a win7 hálózatkezelése,mint az XP-é.
Az utorrent állandóan nagy sebességgel tölt le-fel.[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Van egy kissé zavaró problémám.
Windows 7x64 van fent alatta 4GB ram,és azt írja ki hogy használható 2,94Gb.
Feladatkezelőben is csak 3-at lát.
De megtaláltam hogy hová veszett az az 1giga Erőforrás figyelőben több mint 1 giga a hardverek számára fent tartva.Ezt hogy lehet kikapcsolni?Mivel eddig nem vett el semmit. -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem nem kötődik szorosan a Win 7hez, de szerintem itt van a legjobb helyen. Még XP volt a gépemen, amikor észrevettem az egyik partíción (nem rendszer) egy 34c4087fcd0479b1e607642f9d nevű mappát. Ezen belül amd64 illetve i386 mappák vannak, ezekben 8-9 file található (.dll, .inf, .gpd, .cat, .ppd kiterjesztésűek). Ezeket nem bírtam letörölni, gondoltam majd ha lesz új oprendszer, sikerül. Azóta felraktam a Win 7et, de ugyanúgy nem tudom letörölni a mappát, mivel írásvédett. Ha meg akarom szüntetni, kapok egy hozzáférés megtagadva szöveget. Csökkentett módban sem tudok vele mit kezdeni. Egyébként 3 gép van a házban, mind a 3mon található ilyen mappa (talán más a neve).
Ez hogy került a gépre, illetve lehet vele kezdeni valamit?
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Lehet fura kérdés, de ki milyen gadget -et használ?!
Vagy hol van valami nagyobb online gallery?!
Kicsit feltúrbóznám, nekem eddig egyedül az uptime ment...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Clemi
veterán
Az a gond, hogy ezt a könyvtárat nem lehet törölni, sem a W7 alól ...
Sikerült megoldani a gondot! Ha valakinek van ilyen problémája, talán neki is segíthet a megoldás:
Megnyitottam egy DOS ablakot (cmd) elnavigáltam az adott könyvtárba, ahol az a bizonyos törölhetetlen alkönyvtár volt (Total commanderben gyorsabb, ha a listázott könyvtárban áll az ablak, és az alsó parancssorbó indítjuk a cmd parancsot). A DOS ablakban a dir /x /p paranccsal megnéztem mi a 8+3-as neve a könyvtárnak (ami jelen esetbe a CONAIR~1.HUN volt.
Kiadtam a DOS ablakban az rd conair~1.hun parancsot, és a könyvtár törlődött.
-
senior tag
válasz sfdrakex #9747 üzenetére
Sziasztok!
Kolléga! Te nyertél... Örök hálám érte... Ott ahol írtad,megtaláltam! (overscan néven!) Nagyon köszönöm a segítséged!!!
Utánakérdeztem havernál,mert neki még a freedomos XP van fent,hogy pontosan mi a neve a "dock-nak"... Rocketdock a progi neve,s ez az amit anno használtam,s ami bele volt integrálva a freedom-os Xp.be. Itt van az,hogy a legfontosabb dolgokat (sajátgép,lomtár,dokuk,stb) egy pofás kis lenyíló (de ez persze áthelyehető bármelyik oldalra!) tálcáról lehet elérni! Nekem anno ez nagyon tetszett!
Egérmutatói témát már kérdeztem,tud valaki ebben segíteni? (3d bronz téma (asszem ez volt a pontos neve) ezt lehetne e itt használni?)
S mégegy kérdés! Minialkalmazásokat alig lehet találni a hivatalos win oldalon. Tud valaki 1-2 működő "okos" dolgot,amit érdemes lenne használni? Vagy ki mit használ? (Nekem eddig az óra,időjárás,és a proci/ram haszn. van kint) Ezt hívják asszem gadget-nek??!
Köszi a segítséget!!
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Howkeddlee #9791 üzenetére
Rocketdock, ObjectDok megy a 7-en letölt, telepít , futtat, testreszab, örül.
A kurzorra annyi a megoldás, hogy kimásolod amik neked kellenek az xp-ből majd egyenként beállítod, vagy keresel kurzorpakkokat amiket fel lehet rakni.Und GrandeP
negyedes
Összes nyelvre 8252 db. Abból meg már lehet válogatni.
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Csokibácsi
tag
Hello!
Egy kis problémám akadt újonnan telepített win7mel.
Ugye a vistánál mint az xpnél meg lehetett azt oldani hogy ha egy mappát teljesen felhúztál a képernyőn vagy jobbra tökmindegy akkor egy ilyen második tálcaféleség jött létre nah ezt itt win7nél nem tudom eljátszani és gőzöm sincs hogy kell.
Remélem tudtok valamilyen megoldást.
Üdv.intel c2d e8300,cm hyper tx2,his 4850 iceq4,2*2gb geil black dragon 800mhz cl5 ,gigabyte ep35-ds3,thermaltake tr2-550w,samsung 320gb,samsung 2053bw
-
Sziszifeca
őstag
Helló!
Szerintetek lehet ezen gyorsítani valahogy(win7 ultimate X64)? Boot-oláskor friss win7-nél még pikk-pakk feláll a rendszer, de most már az asztalon lévő ikonoknak kell 30mp, mire megjelenik. Vagy ez ilyen?
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
TothMG
aktív tag
Hello
Lenne egy gondom, egy régebbi kb 5 éves acer notebook-ra tettem fel a Windows 7-et, és nincs vele semmi gond, mindaddig, még nem aktiválom, mert ebben az esetben kék halállal kilép és azt írja, hogy az ACPI miatt új bios kellene, ami természetesen nincs, illetve a jelenlegi biosban az ACPI nem állítható. Akkor most erre a gépre nem lehet windows 7-et tenni? tud valaki esetleg valami megoldást?
Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest