- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
félisten
-
Tosee
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #10155 üzenetére
Üdv!
Köszi a megerősítéseket srácok!Az előttem szóló két "emberkével" a közelmúltban kiveséztük ezt a témát.
Arról alighanem lemaradtam![ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
bobsys
veterán
48 legjobb free software a microsoft download oldalrol itt
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
mhorvat
senior tag
Ja, még annyi, hogy ha a Win7 telepítőjével formázom a particiót, amire rakni akarom, akkor sem csinál, ugye?
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #10155 üzenetére
Úgy van.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Lac99
tag
Sziasztok! Egyik ismerősömnek kellene internetezős gépet telepítenem (Asus P4P800SX, Intel Celeron 2,8 GHz, 1,5GB DDR RAM, 40 GB IDE HDD, Ati Radeon 9600XT). A kérdés: XP SP3 vagy 7? Ahogy nézegettem a minimális rendszerigényt, utóbbi is elfutna rajta, csak a 40 gigás merevlemez miatt merült fel bennem kétség (ami ráadásul IDE, nem SATA). Ettől függetlenül menne rajta a 7?
-
-
Csabee.
nagyúr
Lehet nem a megfelelőbb hely, de már két helyen megkérdeztem, hát ha itt van az aki tudja a megoldást:
Van egy gépház aminek van előlapi mikrofon és hangszóró kimenete! Azonban nem tudom hogy bekötni.. alaplap leírásánál hiába ovlasom itt tök más a feliratozás
Leírom:Sorközzel válaszotm el, azok egybe vannak műanyag csatin:
Line out RR kék kábel
Line out FR piros kábelLine out FL fehér kábel
Line out RL citrom sárga kábelMic IN(R) zöld kábel
GND fekete kábelMic power L - narancssárga kábel!
Alaplapom leírása meg ezt írja:
Tudtok mondani tippet? Vagy hol kérdezzem?
Üdv: Csabee.
-
félisten
-
Csabee.
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #10171 üzenetére
Köszi, válasz is!
sfdrakex: nem hiszem hogy sok esélyem lenne a próbálgatásokkal, meg elég kicsi a hely, nem szeretném 100x szétszedni!
Üdv: Csabee.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Csabee. #10173 üzenetére
Ja értem csak ha nincs jobb az a legegyszerűbb gyorsan ki lehet próbálni.
Egyszer haverral raktunk össze gépet, nem volt alaplaphoz leírás ezért próbálgattuk melyik a power és a többi gomb helye a lapon, végig próbáltunk mindent csak nem akart a gép bekapcsolni, biztos rossz a lap mire észre vettem talán a tápba csatlakozó áramkábel másik végét bekéne dugni a konnektorba Miután ez megvolt egész gyorsan sikerült
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
COLORBAR
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni!
Letöltöttem a win 7 egy verzióját (Windows.7.Extreme.Edition.x86-2009) ,de nemtudom hogy írjam úgy ki cd-re,hogy telepítő lemez legyen belőle!
Valamiért pl a Neroval mikor iso-ként akarom kiirni,mindig megáll!
VAgy ha tud valaki linket,ahonnan csak le kéne szednem és rögtön iso-ban van stb azt megköszönném, a lényeg,hogy totál amatör vagyok,ha lehetminél kevesebbet kelljen pöcsölnöm vele!
Ja és mégegy kérdés,hogy elég -e 40giga rendszernek?Köszi
-
sfdrakex
nagyúr
válasz COLORBAR #10176 üzenetére
Azt töröld a fenébe, extreme meg egyéb veriok buherált kokány sz**ok. Egyébként CDre nem fér rá csak dvdre mert több mint 700 mega. Továbbá ha kiakarsz irni bármilyen OS-t simán mint másmilyen image filet kiirod és menni fog.
Ha kiirod felrakod problémáid lesznek vele akkor fordulj vele majd ahhoz aki gányolta azt a kacatot ne minket kérdezz mi szóltunk NE tedd fel.
40 giga egyébként elég a rendszernek. Ha nem ISOban van akkor pl power isoval(teljes változat) tudsz image filet készíteni, de mondom ez ta verziot kukába és szedj le valamit ami msdnaa -s és nem ilyen kokány rakás.....
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
Tosee
őstag
válasz COLORBAR #10176 üzenetére
Üdv!
Tudna valaki segíteni!
Warezban biztosan nem! Ez nem az a fórum!Letöltöttem a win 7 egy verzióját (Windows.7.Extreme.Edition.x86-2009) ,de nemtudom hogy írjam úgy ki cd-re,hogy telepítő lemez legyen belőle!
Valamiért pl a Neroval mikor iso-ként akarom kiirni,mindig megáll!
Gratulálok hozzá! Mellőzd a win-ek módosított verzióit a további problémák elkerülése érdekében!VAgy ha tud valaki linket,ahonnan csak le kéne szednem és rögtön iso-ban van stb azt megköszönném, a lényeg,hogy totál amatör vagyok,ha lehetminél kevesebbet kelljen pöcsölnöm vele!
Abból pitsánrúgás lenne, mert ez tiltott!Ja és mégegy kérdés,hogy elég -e 40giga rendszernek?
Igen!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Norbika88
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen SB Audigy Se kártyám és szeretném feltenni hozzá a AudigySupportPack3.6-ot Win7re, de mindig valami hibát dob fel, esetleg tudnátok segítneni, hogy merre hány méter, esetleg vagy valami más drivert, előre is köszi. -
Hunter2
addikt
Erre valaki?
-
XSiGma
aktív tag
Sziasztok olyan gondom lenne hogy win7 alatt hogyan tudom kitörölni az olyan fileokat,amik az előző oprendszer miatt maradtak a gépen(felhasználói fileok),viszont a win7 még particionálással sem tud mit kezdeni vele,azt írja hogy nem hajtható vége.A másik oprendszerből már csak ezek a mappák maradtak meg,de egyátalán nincs szükségem rájuk.Remélem valaki érti és tudja mire gondolok... Előre is köszi
-
djfulness
csendes tag
király ez a win7 !!!!!!!!!!!!!
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Nos végül is RAM hiba volt a gépben. Most a corsair-rel hibátlanul megy. Megterheltem minden módon ahogy csak tudtam. Szóval a CSX lesz a ludas. Köszönöm mindenkinek.
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
nagyúr
válasz hackeeeee #10194 üzenetére
Köszi. És valami gáz van vele?
Működik legalább a frame?[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sub-ZeRo #10195 üzenetére
Müködik persze.
Semmi nincs vele, csak kíváncsi voltam, hogy esetlegesen hányan használják. Lényegében kicseréli az IE8 alatt a motort, pl a html 5 jelenleg csak ezzel használható IE8-al.. meg ilyesmi. Meg mondjuk gyorsabb is tőle, csakhát az alap biztonsági szolgáltatásait meg ilyesmiket elveszít az IE, ha fel van téve.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
kashuk
csendes tag
Sziasztok! Többször elmegy a hang,késik is msn üzeneteknél. Win7 alatt.Törlöm róla a drivert és ha újraindul telepíti maga updaten keresztül.Miért megy el a hang? Miért késik?
Driverem:SOUNDMAX INTEGRATED DIGITAL AUDIO -
félisten
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest