Aktív témák
-
félisten
válasz Picturemaker #10548 üzenetére
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sfdrakex
nagyúr
Nekem se ment ashampoot használok. Teljesen lepucoltad a régebbi verziókat mikor raksz fel újat? Nero oldlaáról egujabbat szedd le, DE előtte takaritsd le ccleanerrel teljesen a nerot, users/app datából is program filesból, registryből minden honnan.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz kashuk #10538 üzenetére
Az a gép netezésre teljesen oké, irodai melóra, régebbi játékokra okés, másra szerintem nem igen. Esetleg +1 giga memoria meg egy kicsivel jobb videókártya segítene rajta max egy Ati 9600 ost vagy egy GeForce 6600 ost érdemes beletenni.
-
válasz sfdrakex #10552 üzenetére
A vicc az, hogy igen, a legújabbat is próbáltam a Nero honlapjáról letöltve. Free-t is Trial-t is. Bár teljesen nem kapartam le, csak puszta uninstall. Ez úgy néz ki egy teszt Windows7 telepítés lesz, mert annyi driverrel programmal szívok, hogy tele lehet már mocskolva az egész registry. :|
Most remélhetőleg kiforr minden (driverek már ok), és a következő tiszta lap lesz.
Megpróbálom ccleaner-rel is, hátha.
Köszi, közben...
Másolat_eredetije
-
sfdrakex
nagyúr
Én se pucoltam le csak un installt nyomtam ami pl ne melég mert ha rakod fel ujra még a serialt is megörzi igy valszeg azt is tudja mi votl fent előzőleg, pucold le teljesen és jó lesz szerintem, én nem foglalkoztam vele kipróbáltam az ashampoo free progiját, kicsi irni tud nekem másra nem kell bőven jó.
-
Morden24
nagyúr
válasz Kalandor #10557 üzenetére
Mindenképpen kevesebb írás lesz, ergo az SSD kímélése miatt érdemes, de ettől még ütközhetsz problémába.
Én inkább kikapcsolnám, és csak akkor lőném vissza, ha problémákat tapasztalsz. De ezt szigorúan csak az SSD miatt ajánlom, még mielőtt más is magára veszi
Sectumsempra - For Enemies
-
<NewL>
addikt
innen is letöltöttem egy témát. de hova kell másoljak mit,meg ,hogy állíthatom be.
már kb 2 órája ezen görcsölök és nem megyThere's an app for that
-
nagyúr
válasz <NewL> #10559 üzenetére
Ha ".theme" nevű fájlt szedtél le, akkor csak 2 kattintás, és az lesz a témád.
Nem kell sehova bemásolni őket."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
<NewL>
addikt
válasz sfdrakex #10562 üzenetére
nem,vagyis én nem látok ilyet
[link]
[link]
ezek vannak a téma mappájában. már mindent másoltam mindenhova,de amikor kétszer rákattintok a resources-theme mappában erre a bemásolt filera semmi nem történik. belép a személyre szabás menübe,a témákhoz és ott akárhogy bökök a tetves új témámra semmit sem csinálinnen a macosx-es témát töltöttem le
valaki próbálja már ki,2 perc az egészigen,rábökök kétszer erre az ikonra,és belép a személyre szabáshoz,mutatja a nevét a témának és semmit sem csinál
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
kashuk
csendes tag
válasz sfdrakex #10566 üzenetére
Alaplap tulajdonságai
Alaplap azonosítója 06/08/2004-SiS648/SiS963/W697-P4S800
Alaplap neve Asus P4S800Front Side Bus tulajdonságai
Busz típusa Intel NetBurst
Busz szélessége 64 bit
Valódi órajel 133 MHz (QDR)
Effektív órajel 533 MHz
Sávszélesség 4267 MB/mpLapkakészlet busz tulajdonságai
Busz típusa SiS MuTIOL
Busz szélessége 16 bitAlaplap fizikai információk
CPU foglalatok 1
Bővítőhelyek 5 PCI, 1 AGP
RAM foglalatok 3 DIMM
Integrált eszközök LAN
Fizikai formátum ATX
Alaplap mérete 240 mm x 300 mm
Alaplapi lapkakészlet SiS648FX
Egyebek JumperFree, Stepless Freq SelectionAlaplap gyártó
Cégnév ASUSTeK Computer Inc.
Termék információ http://www.asus.com/products/mb/mbindex.htm
BIOS letöltés http://www.asus.com/support/download/download.aspxbocs de 64 van ide írva
de 32 bites az op rendszer.Megnéztem[ Szerkesztve ]
-
kashuk
csendes tag
hogy lehet a tálca es az ablak szinét megváltoztatni pl:feketére
Sehogy sem megy. -
Morden24
nagyúr
válasz kashuk #10571 üzenetére
A két dolognak semmi köze egymáshoz.
A processzorod nem ismer 64 bites utasításkészletet, tehát te semmiképpen nem rakhatnál fel 64 bites operációs rendszert.
Megjegyzem, SEMMILYEN előnyöd nem is származna belőle, ha 64-es OS-t használnál ezzel a konfiggal.Az OS egyébként attól 32 bites, hogy azt raktál fel. Azt nem a gép dönti el, hogy milyen lesz, hanem te, amikor telepíted. Itt jegyzem meg, hogy a 64-es és 32-es Windows-oknak külön telepítőkészlete van - magyarán külön dvd-n vannak.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz kashuk #10571 üzenetére
Mert 32 biteset tettél fel. . .
Egyébként meg el vagy tájolódva, csak leírni nem tudom miért.
A front side busnak semmi köze nincs a proceszzor architektúrájához, tehát hogy 32 vagy 64 bites-e. Az egy adatsín. Tehát ez lehetne 512 bites is, ez tökmindegy.
Alaplapra meg nem mondjuk, hogy x bites. Ezek a cpu jellemzői. -
Morden24
nagyúr
válasz kashuk #10575 üzenetére
Természetesen.
64 bites alkalmazás kizárólag 64 bites OS-en fut. És 64 bites OS pedig kizárólag 64 bites utasításkészletet ismerő processzorral fut.
Te nem rendelkezel 64-es procival -> nem lehet 64-es OS-ed -> nem rakhatsz fel 64-es alkalmazásokat. Ez a sztori vége.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
-
pzstm
titán
...writing news about the new build Microsoft Windows 7 / Server 2008 R2 Build 7700.0.100122-1900...
Even before the final release of Microsoft Windows 7 / Server 2008 R2, in the summer of 2009, we informed you that Microsoft has begun to develop the first service pack for Windows 7, even showed some builds of Windows 7 with integrated Service Pack 1 pre-Beta:
7138.0.090523-2200.winmain_win7ids_sp1
7141.0.090528-2045.winmain_win7ids_sp1
7200.0.090529-2355.winmain_win7ids_sp1
7225.0.090529-2022.winmain_sp
Now the work is going in two directions, is to develop a code for the first service pack Service Pack 1 and continued development of post-RTM builds of Windows 7 for the work on the new operating system.
About Service Pack 1 Beta, we will notify you as soon as we know about the sign code, but the screenshots of post-RTM builds 7700.0.100122-1900 server version of Server 2008 R2, we show now.
Note that this assembly we have been successfully activated.
Screenshots client version of Windows 7, we show a little later.
In advance we apologize but we can not give you the very assembly, although its technical details, we publish, here they are:
MICROSOFT.SERVER.2008.R2.POST-RTM.7700.X64.VOLUME.ENGLISH.DVD-WZT
FILE: 7700.0.100122-1900_x64fre_server_en-us_VL-GRMSXVOL_EN_DVD.iso
SIZE: 3,064,651,776 byte
SHA1: 587076ADBA10F47DB5E59597CBEBB10AB0236741
MD5: 6E9EBB5615CA0E80B1199A12F929178D
CRC: 319B2D13SCREENSHOTS: SERVER 2008 R2 POST-RTM BUILD 7700.0.100122-1900 x64 ENGLISH
És itt van egy kép a sok közül, mivel nincs kedvem mindet megosztani most veletek
A lényeg, hogy dolgoznak a fiúk ezerrel!
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
M4123057
csendes tag
Sziasztok!
A számítógépemben egy ASus EN7300 GT Silent 256 Mb videókártya. Az lenne a kérdésem, hogy ez a kártya mennyire alkalmas a Win 7 Areo módjának megjelenítésére. Előre is köszönöm a választ. Üdv -
polonic
félisten
válasz hackeeeee #10599 üzenetére
Szégyelld magad!
Lemaradt egy "er" a végéről. Infrarecorder
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest