-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Tegnap eszembe ötlött egy nagyszerű ötlet. Legalább is szerintem az, de a Ti véleményetek is mindenképp érdekelne, több a tapasztalatotok.
Szóval: jelenleg a gépemben van 2db radiátor, egy MagiCool 180-as, és egy Alphacool 120-as.
A hőmérsékletek már így is galaxisokkal jobbak mint légen voltak, de szeretném ha egy picit még alacsonyabb fordulaton hajthatnám a ventiket, és egy picit még pár fokkal hűvösebb lenne a rendszer.Mivel a házam nagyon kicsi, ennél több radi nem fér be. Itt jött a csodás ötlet, hogy a hátul lévő 120-as radit kiszedem, kivezetem a csövet a házból, és egy 360-as radit állítva odateszek külső radiként a ház mellé.
Nem tudom gyártanak-e erre a célra ilyen állvány szerűséget, de alu lemezből nem nagy ördöngősség megcsinálni.
Így a 180 + 120-as radi helyett lenne egy 180 + 360 felállás.Na mit mondtok jó az ötlet?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
- ASUS ROG STRIC LC 360 ARGB WHITE vízhűtő
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest