- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
shteer
titán
válasz Samanbacsii #9094 üzenetére
a tapasztalatok alapján az ételfesték is lerakódik
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
tygonból nem csak a fekete cső szép
[link]szerintem jónak tűnik..
-
B@bL3ve5
senior tag
haly
mit lehetne a vízbe rakni h UV reagáns legyen?
-
Nippon
őstag
válasz gyurczy #9099 üzenetére
Én személyesen is ismerem azt a rugókészítőt. Ha gondoljátok letárgyalom vele de mondjuk mi lenne ha összeírnánk itt a fórumon, hogy kinek mennyi kell és legyártatnánk vele egy nagyobb mennyiséget?
Vagy
A GRT Kft. gépjármű rögzítéstechinkai cuccokkal foglalkozik. Óbudán vannak valahol a prakitker közelében 368-80-79 a számuk. Nekem most nincs időm foglalkozni vele de elvileg nekik is van ilyesmi önszorító 2 füles bilincsük kb 90ft darabja. Élőben nem láttam még de a hölgy elmondása alapján ilyesmi. Ha valaki ráér a héten, akkor utánanézhetne, nekem max a jövőhét sanszos
-
helkis
veterán
válasz Samanbacsii #9088 üzenetére
a tápon kívül, 1db a ramokon, meg 3db ugye a radin term.mindegyik leszabályozva, ezek megszünetetése elég sokba lenne, mint az közismert így ezt kihagyom..
de a hőfokok kárpótolnak: vga tuningal, terhelve max 39fok, hdd.k 32fokosak, cpu tuningal magok idle átlag: 35fok, terhelve 45 fokosak.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Lucif-R
senior tag
Héten benézek oda lehet még ma úgyis kell mennem az unpraktikuskerbe Y réz elsoszlóért... jól körbenézek meg telóval csinálok fotót is a nagyérdeműnek hogy boldogok legyetek
HOPP: közben én felhívtam a GRT Kft-t és aszondta a kisjány hogy ők két féle bilincset tartanak : 1, amit már linkeltem csavaros mókás 2, valami általam ismeretlen kifelyezést mondott de aszondta hogy ahoz meg bilincs ház is van meg valami csavar... ergó kiesett.. pedig már ott járunk hogy katalógust is küld.
AJánlották a FABORY-t mint kötőelemek stb... de az sem nyert legalábbis az a fajta ami nekünk jólenne... nu de azé még nézelődjünk polgártársak!
-
H_Zozo
tag
válasz Lucif-R #9111 üzenetére
Én annak idején ilyeneket használtam, és borzasztóan megbízhatóak, ráadásul ez egyenletesen radiálisan szorít, nem úgy mint az ABA bilincs. Nem is értem egyesek hogyan merik kábel kötegelővel vagy a nélkül szerelni a vizhűtést. De ez csak az én érthetetlenségem.
válasz yakuza.tora #9057 üzenetére
Koszi, megkeresem oket!
-
Acus
tag
Sziasztok!
Hát sajnos az Enzotech CPU blokk-bók kikelett ábránduljak a "rosszminősége miatt". Aki máshogy tudja cáfoljon meg. Tehát két választásom maradt a Swiftech Apogee GTX és a D-Tek Fuzion. Kérlek írjatok érveket és ellenérveket, az egyik illetve másik mellett és ellen. Kezdő vizes vagyok, de a tuningban már van egy kis tapasztalatom. Így komolyabb blokkot keresnék, komoly hűtési teljesítménnyel, és minőséggel. Kérlek írjatok. -
Játékos
addikt
Drága Urak!
Mondjatok már erről pro, és kontra véleményeket légyszi! Ránézésre elég nagy ellenállású, jól gondolom?
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Lucif-R
senior tag
Ezek már egész pofásak...SIGMA még külön szigetelő gyűrűt is kapott igaz csak 12-15mm ig mocorog. Van rajta menetes foglalat, láttam ott még jó kis menetes pálcát.. gép háztól távtartónak stb ...
-
Játékos
addikt
válasz yakuza.tora #9131 üzenetére
Tudom, Te árulod, azért érdeklődök! Az álmom ez lenne, csak a fene tudja, annyit költöttem már erre a szarságra...
Shteer mondhatna róla valamit.
A bilincs engem is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz yakuza.tora #9134 üzenetére
Korrekt face vagy!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz yakuza.tora #9132 üzenetére
nekem is nekem is jól jönne ide is pár darab
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz yakuza.tora #9138 üzenetére
tudom csak szólok h nekem is kell
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
mit ajánlotok hűtőfolyadéknak? meg milyen pumpát és mekkora csövet?
meg hogy van ez a korrózió gátlás dolog?
ha minden vörösréz a rendszerben akkor is lehet gubanc?
hallottam h nagy agyalás mert erről a fórumban régebben csak nincs kedvem kikeresni az X ezer hozzászólásból h most mi is a szitu.Pumpából minél olcsóbb kéne és halkabb de azért forgassa meg a vizet is
Nem baj ha 230V-os az autó kapcsolás megoldható.A radiátorom egy zsír új kültéri klíma hőcserélője lesz (kb 45*45*8 cm). 10-es belső átmérőjű rézcső + alu lamella, ventivel, a "kis" dobozában. [ilyen csak nem LG] Erről mi a véleményetek? rossz ötlet? csak 8000 ft lessz amúgy
jah meg nincs benne a kompresszor de gondolom rájöttetek[ Szerkesztve ]
-
Lucif-R
senior tag
válasz yakuza.tora #9132 üzenetére
Hát nekem is kéne vagy 20-30 darab... az eddig ~70 de sztem lesz több is.
Nem tom hogy a bácsikának mennyire éri meg ez majd. Nippon kérdezz már rá a mukira hogy mennyiért csinálna monnuyk 100db ilyet... sztem eléggé pepecs munka lehet
-
veterán
válasz easy...rider #9140 üzenetére
LOL! Hát a hűtéssel szerintem nem lesz gondod, bennem igazából az a kérdés merül fel, hogy mekkora pumpa az, ami átkergeti a folyadékot egy ekkora hűtőn... De aztán kitudja.
-
dybu
tag
tudtok valamit erre [link] mondani?
nagyon kéne...20 GOTO 10
-
easy...rider
őstag
válasz easy...rider #9140 üzenetére
és folyadéknak van valami tippetek?
vagy keressem végig a topikot? -
Samanbacsii
őstag
Bilincseljünk!
Felhívtam a GRT Kft-t megpróbálok eljutni, megnézem mi a portéka...
Anno (ha jól emlékszem) Játékossal beszélgettünk ABA-AWAB "fivérekről" de nagyjából a köztudatban u.a. a terméket takarja. Nekünk az kissé durung volt...
H_Zozo bilincse (végül azt vettem én is) meglepit okozott mert a belül 13-as csövemet a high-flow csatimon nem tudta elszorítani rendesen a szélessége miatt, és szivárgott...
Most kötegelő van de figyelni kell a minőségre mert nekem már nyílt szét csonkon.
Nagyon tetszik a rajzon lévő, csak ne legyen nagy szeme és szára! Ha lehet...
Nem merem szorítók nélkül használi a rendszert. Bár a Tody féle csonkokról való leszedéshez, kell gyúrni a körömház izmokra...[ Szerkesztve ]
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Minden ami hőszivattyú
- Assetto Corsa Competizione
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Opel topik
- Milyen notebookot vegyek?