Aktív témák
-
Benyaking
aktív tag
Az alu radikról mi a véleményetek?
-
pisti666
aktív tag
legálább tudjátok mi az igénytelen ez az
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
Lalaboy
őstag
Osszeallitottam egy szettet! Kivancsi vagyok a velemenyetekre! (kosar elmentve )
Swiftech MPC655
3x Sunon 109CFM venti
Danger Den Black Ice Xtreme III radi
Swiftech Storm Rev. 2 blokk
Tygon 1/2'' cso -
Lalaboy
őstag
A Storm helyett Danger Den RBX 775?
-
R.Zoli
őstag
válasz Benyaking #606 üzenetére
Nincs igazán sajnos...DE szerintem az eredeti áruk sem sok...Főképp őgy nézd ,hogy ezek az árak tovább fognak nőni mert a forint nagyon romlik illetve amiket írtam még az alphacool áremelés előtti árai...Szal ha úgy nézzük kb. 20%-kal alacsonyabb ár mint most lenne külföldről véve...
-
R.Zoli
őstag
Ennél a rendszernél bármikor írok össze neked jobbat , olcsóbban...A Storm kb. 0,5 fokkal jobb mint egy Nexxxos XP...Ezt a fél fokot már ott behozom neked ,hogy vannak speckó 10-es belsővel rendelkező G1/4''-es csatijaim...A következő jópár fokot ott verem erre a rendszerre ,hogy egy réztetős Laing D5-öt dobok bele és ehhez adok neked speciális párhuzamosító elemet amivel 2 darab teljesen egyenértékő ágat kapsz! Aztán a Black Ice extreme 3 árából adok neked 2 darab Alphacool dual extreme radit amik széntén párhuzamosítva kerülnek a rendszerbe...Kb. 3-4 fokkal jobb rendszer lenne ez minden komponens esetén mint amiket összeírtál és szerintem olcsóbban is kijönne...Az európai rendszerekből sokkal többet lehet kihozni kis ügyeskedésekkel és párhuzamosításokkal mint az amerikai rendszerekből.... Ha érdekel élőben is összeállítok neked egy ilyen setet....
[Szerkesztve] -
R.Zoli
őstag
Jah arról nem is beszéltem még ,hogy ez ugye csak procit hűtő set....Szerintem aktív vízhűtés esetén csak a procit hűteni baromság,főleg ennyi pénzért mint amibe ez a set kerül...A víz lényege a csendesítés és a lehető legjobb hűtési teljesítmény elérése...Namost a proci hűtésével kiesik a CPU ventije...Marad az ultra brutál VGA ventije amik az egyik leghangosabbak szoktak lenni és a VGA hűtésénél lehet vízzel a legtöbbet nyerni mert ott a léghűtők méretei nagyon korlátozottak és kis bordával saját magukat fűtik szinte! A msáik a chipset...A CPU venti kiesésével 100% ,hogy passzívban nem fog menni a chipseted...Ergo öngólt löttél...Ha nem raksz az NB-re blokkot akkor instabil lesz a rendszered egy innen elszívó venti nélkül...A hangszintet duplán agyoncsaptad már e két dolog miatt...A másik az ,hogy tripla radi csak CPU hűtésére eléggé elvetemült dolog...Főleg 109CFM-es ventikkel....Amit én írtam neked 4 darab 600RPM-es ventivel olyan hőmérsékleteket produkálna szinte zéró zajszint mellett akármilyen proci+VGA+NB hűtése mellett ,hogy leesnél a székről
Mit nyernél azzal a settel amit összeírtál? Kb. 15-20 fokkal lemenne a proci hőmérséklete,de lenne egy ultra brutál drága és mocskos zajos géped...A víz célja az ,hogy okosan összeállítsunk egy olyan gépet ami brutál jó hűtést kapott és nagyon csendes...Úgy mondanám amit Te összeírtál az a brute force amit én az meg egy kis tapasztalat/okosság ötvözete és olyan Dávid vs. Góliát ízű a dolog... -
Lalaboy
őstag
-
R.Zoli
őstag
Elküldöm én neked Mellesleg ha megnézed az én shopomat akkor ott mindent meg lehet kapni ami csak kellhet...Ergo nem nagyon tudsz olyat mondani ami europai rendszerekhez kellhet jó cucc és nálam ne lenne
Szal ha érdekel én összeállítok neked cuccot és el is küldöm bárhova... -
R.Zoli
őstag
Figgy nem is a ventik a legnagyobb bajom azzal a rendszerrel amit összeírtál mert átkötöd 5 voltra a ventiket aztán jól van minden...Hanem az amarikai rendszerek ritka szar lehetőségekkel bírnak VGA hűtés és egyéb más blokkok terén....Szal náluk van a CPU blokk aztán a többiről mintha megfeledkeznének...A másik gondom az ,hogy az amerikai rendszerek a nagyobb teljesítményű szivattyúikkal nagyon hangosak...Aztán már írtam azt is ,hogy teljesítményre a 10-es belsővel rendelkező csatikkal már az europai blokkok lazán tudják hozni azt a szintet mint amerikai társaik és itt lehet frankón párhuzamosítani ezekkel...Aztán ott amerikában a vízhűtések árai kissé megintcsak el vannak szállva....Szóval ha rám hallgatsz akkor inkább egy ilyen párhuzamosított europia rendszerben gondolkodsz el,ennél többet egyik vízhűtésből sem tudsz kihozni a gyári cuccok közül ami a világon létezik...
Ha meg beszerzés kell bármilyen cuccra mondtam ,hogy meg tudom oldani elég könnyedén -
R.Zoli
őstag
Ha érdekel a dolog akkor jövő héten mutatok neked speckó cuccokat amiket egyéni megrendelésekhez készített nekem egy profi cég Ergo olyan párhuzamosító rendszert képzelj el ami 1/2''-os csatit fogad és 1/4''-os csatikra osztja ki a vizet Én is eszerint fogom a rendszerem most összerakni! Neked egy ilyen párhuzamosítóval két darab 10mm-es belsővel rendelkező ágad lenne amik ugyan azt a hőfokú vizet kapnák,szal nem melegíti a VGA-t mondjuk a proci meg az NB vagy akár fordítva...Ezzel nyersz már pár fokot....A sima 1/4''-os csatik 6-7mm-es belsővel rendelkeznek,a 10-es belső miatt minden blokknak megugrik a teljesítménye...Aztán tovább folytatva a gondolatmenetet a 2 ág végére egyenként kerülhetne egy dual radi nagyon alacsony fordulatszámú ventikkel! Mindkettő extreme kategóriás radi, egyenként 300 watt hőleadással 600RPM-es ventik mellett, ez teljesítményben nagyon erős radi kiosztás mert 2 radi mindig többet ér mint egy ,szal olyan értelemben mondom ,hogy egy triplánál többet ér egy dual+single, szal a 2 darab dual radi mérföldekkel erősebb mint a tripla és csendesebb ventikkel is megver egy sima tripla radit és elhelyezni is könnyebb mert 2 ''kisebb'' helyre tudod rakni és nem kell egy nagyon nagy hely mint a triplához ami ugye gondot szokott okozni! Aztán egy Laing D5-ös sárgaréztetős szivattyú lenne a lelke az egésznek ami nagyon csendes, össze sem hasonlítható a műanyag tetős D5-tel vagy a Laing DDC-vel,ezt én kimondottan a Laing-től rendelem ,sehol sem árúlják az egész világon vizhűtéses rendszerekhez,mák ,hogy pont hazánkban gyártják...Arról nem is beszélve ,hogy olcsóbban tudom adni mint mondjuk az Alphacool-nál vagy a Swiftec-nél amennyitbe kerül a műanyag tetős D5 ,szal több mint best buy egy ilyen rendszerhez Ennél erősebb, csendesebb, praktikusabb setet nem igen nagyon találsz...
Gondold át és ha érdekel megmutatom a konkrét cuccokat -
S0!L
tag
HI !! Lehet hogy masok szamara hulyen hangzik de 20 000 ft -bol osszelehetne tenni egy vizhutes rendszert? cpu , vga , chipset , -et hutse .
Aki osszetudna tenni az irjon egy privit (ennyi penzbol).
koszi
udvIntel Power !!!
-
S0!L
tag
thx
Intel Power !!!
-
orbano
félisten
Na megkérdezem itt is, hátha kapok valami infót: olyan NB blokkot keresek, amit fel lehet valahogy fogatni olyan lapra, amin 2 kampó rögzíti a chipset hűtőt. Van ilyen? Alphacoolon láttam olyan lefogatót, ami 4 ilyenbe kapaszkodik bele, ilyen műanyag biszbasszal. Az gondolom illik a 2 kampóshoz is nem? Max 2 horog kihasználatlan marad...
A vér nem válik VAZZE!™
-
dDiego
aktív tag
hahó
van még egy eladó Hunfrost CPU blokkom A64 lefogatóval 5000-értbáránybőr = juhhéj
-
rob210
nagyúr
Van valakinek valami jófajta vga blokja, házi cumó is érdekel, ha tényleg profin van összerakva.
Renault power
Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Thunderbird
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest