- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- RAID
- Projektor topic
Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
válasz excalibur36 #250 üzenetére
Megkaptam
-
R.Zoli
őstag
Akkormár igen, de előtte pár napig az étkezéseim egyenlőek voltak a nullával...kb. 120 óra munka volt abban a vízhűtésben...A srác majd csinál képet róla és rakok be ide párat ,meg a honlapomra is...De a srác az kész...Átvette a gépet és azt kérdezte ,hogy a 7950 GX2 blokk mennyibe lenne mert lehet lesz 2 ilyen kártya és akkor azokra kellene víz...
-
Sgor
tag
válasz excalibur36 #261 üzenetére
Köszi, de nem fér bele az elképzeléseimbe!
Aki három perc alatt nem tudja elmondani amit akar, az más súlyos bűncselekmények elkövetésére is képes!
-
Reac^
őstag
Uff!
Mekkora a marás a hasábok között és azt milyen mélységben szeretnéd kivitelezni?
Ja és mekkorák a hasábok?
A marásra van egy gyanúm, hog aljas módon 0,5-el képzelted el, de 0,5ös hasábot kibirja az anyag x mm mélyen szted?1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Oliverda
félisten
Ha van itt valaki aki vállalja egy gép vízhűtésének kivitelezését, az dobjon privit.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
OC
őstag
Hali!
A marás a hasábok közt kevésbé aljas módon 1mm. Ezt 2mm-es mélységben szeretném. (isten igazából 3mm talppal szeretném + 3mm-es marással, azaz 3mm magasak lennének a hasábok, de az már 6mm, ami Neked nem jó, ha jól sejtem.) A hasábok mérete a marás szélességéből adódik. A rövidebb oldalai 1mm, a hosszabbak 1,41mm hosszúak. Az anyag elbírja ezeket a méreteket szvsz.
Sgor:
Dobj lécc képet a blokkokról! Amúgy köszi, most van marós úgy néz ki, de ha kell esetleg, akkor kereslek.
shteer:
Ha van 1mm szélességű tárcsamaró, akkor érdekes lehet, mivel az jobb megoldás egy ilyen blokkhoz, mint amilyet most rajzolgatok. Annyi hogy akkor a plexit kell komolyabban megmunkálni, mert a réztömbben szabad kifutást kell hagyni a marónak. Akkor a plejótetőbe kellene elkészíteni a tömítőgyűrű helyét is.
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
Miért ne lehetne az 1mm-es szélességet 3mm mélyre vinni az 5ös anyagban? Minek ehhez 6os tömb? Így csak 2mm lesz a coldplate, és ha jól tudom idáig ezért szurkoltál?!
Amúgy az 5mm alapanyag csak a csipszetnél volt szempont, a CPU blokknál lehet akármennyi1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
OC
őstag
Félre ne érts, simán megoldható a plekótetőbe való kivitelezése a gumigyűrűnek, meg a töbinek. Annyi, hogy célszerű vastagabb plekót használni.
Reac^: Azt a marós megmondja majd, hogy lehet-e, de szerintem sem gáz. Az meg igaz, hogy 2mm-es coldplate-ért harcoltam, de ne felejtsd el, hogy akkor mégmás kialakításról volt szó, meg 2-es maróról. Ja és nem mellesleg az Apogee-ben is 3-as Coldplate és kábé 3mm magas bordák vannak. Amúgy szerinted végképp öngyilkosságba hajszolnám a maróst, ha a plekótetőt is meg kellene kicsit jobban dolgoznia?
Itt a csonkok alatti kialakításra gondolok csak. Ez a kép egyébként shteernek is érdekes, mert pont erről beszéltem, hogy a tető is megvan munkálva jobban, gumigyűrűnek stb. -
Reac^
őstag
Felölem lehet 3-3mm.
plekótető > kicsit jobban = ?
Azaz, csak egy furat kéne a gumigyűrűnek. Ezt sztem is jobb a tetőbe tenni, erre nem is gondoltam!
Ha akarsz így nyerhetsz még 1-1mm-t a falvastagságból
Csonkok alatti kialakítás? Itt mire gondolsz?1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
OC
őstag
Oh..bocsi. A képet elfelejtettem linkelni a h.sz.-hez.
[link]
A kiscit jobban alatt a tető kialakítását értem a csonkok alatt. A kép alapján már egyértelmű szvsz.
Nem furat kell neki, hanm nút. De nem igazán van értelme. Csak a melóját bonyolítja a csókának, mert szélesebbre már nem akarom tervezni a blokkot, mert a szélein már nincs sok érdemi hőcsere. A gumigyűrű pedig legyen az én gondom. Lemérem a rajzon, hogy milyen hosszúsgú kell és beszerzem. Ha esetleg nincs megfelelő átmérőjű, akkor ragasztunk egyet. (nem kell megijedni, csak a gyűrű lesz összeragasztva megfelelő cuccal) -
Reac^
őstag
Értem a csonkok alatti problemádat... Hátfigy, ez nem hinném hogy annyira megbonyolítaná már az eleve bonyolult munkát.
Már csak az a kérdés, hogy ezt hogy és milyen mélyen képzelted el?
A blokk kialakításából gondolom, hogy a csonkok átlósan helyezkednének el, én nekem laikusnak így tünik a leglogikusabbnak.
Szélesség: Értem... oké
Gumigyűrűs téma az oké: Akkor most a blokkban vagy a tetőben lesz a helye a gyűrűnek? Gondolom ilyen 1mm-es furat lesz a gyürünek is amibe ''beleül''.
[Szerkesztve]1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
OC
őstag
A csonkok alatti probléma valszeg probléma is marad, mert most, hogy számolgatok, akkor lenne értelme, ha vastagabb plekót használnánk, mivel elég mélen bele kéne menni a plekóba.
A csonkok, mint ahogy a priviben küldött méretezett tető rajzán is láthatod nem keresztben lesznek, hanem víszintes szimmetriatengelyen lesz rajta a középpontjuk és annyira ki vannak téve szélre, amennyire csak a hely engedi.
Én már úgy terveztem a blokkot, hogy abban lesz a gyűrű. Azonban ha gondolod, akkor áttervezem, de akkor a tetőt is át kell terveznem. Idő kérdése csak, meg még pár méret a tetőre. A merós munkályát a talp szempontjából könnyítené szvsz.
Biztosra megyünk, ezért 2mm-es keresztátmérőjű gyűrű lesz (beszerzés alatt), ami beleül a nútba, ''furatba'' -
OC
őstag
Ja amúgy majd meglátjuk hogy áll hozzá a marós a dolgokhoz, aztán ha gondolod, skiccelek még egy-két blokkot. Pölö ramblokkot szívesen rajzolnék. Főleg, hogy azt is tudom, melyik cég termékét kéne lenyúlni.
-
Reac^
őstag
Na akkor hol legyen a gumigyürü cimü témának mi is lesz a konklúziója? Útba lesz a lednek a a tetőben van a gyürüfurat?
Melyiket egyszerübb kivitelezni? Sztem a pk-t...
Vazze ramblokk, muti mit akarsz lenyúlni.
Bár Rob_Taylor már küldi a prototipusait1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
-
R.Zoli
őstag
Szerintem ez az a RAM blokk ami nagyon felejtős...
Volt egy pár a kezemben még jó évvel ezelőtt...Ergo dual chanelbe a legtöbb lapra nem tudod felrakni...Az újabb verziót lehet fel lehet rakni ,de az meg olyan gagyi szerintem mint az állat...
Én 2 termékben látok fantáziát....A Koolance és a Watercool féle RAM blokkban...
A Koolance-el lehet elbeszélgetek majd...Nekik van egyéb jó cuccaik is komplett rendszerek terén amik szépek... -
m1XUP
csendes tag
Helló!
Én szerintem nagyon jók a subcooling termékei, és az áruk is nagyon nagyon ott van.
Szerintem ez a cég nagyon jó áron kínál mindent, nekem az alaphacool tetszik a legjobban. Mármint a teljesítménye meg az ára.
Már csak azért is ilyet vegyetek mert beszéltem párszor Zolival és nagyon jó arc
Ő szponzorálja az intestate.hu`-t, ezért már ez a neve: intestate.subcooling.
Én is tőle vásárolok majd, mert nagyon jó cuccokat árul. VGA-nal főleg megéri.sunshine live - télen is :) http://www.sunshinelive.de
-
rob210
nagyúr
Szerintetek mivel ragasszak be rezet aluminiumba vagy forrasszam?
Renault power
-
excalibur36
senior tag
szia!
én tudok szerezni neked olyan ragasztót ami köt mindenhez és olyan mint a csont amikor megköt.
kötés idelye 7-8 perc
két komponensböl ál: a cement ami egy fehér por és az edzö ami egy szintelen folyadék.
ezeket kell egy az egyben összekeverni és felhasználható.
nagyonerös az acéltol kb.2X
ellenáll mindennek föleg gondolok itt a hütöfolyadéknak
nem olda fel.
van 200g os és 400g os kiszerelésben.
használatakor gumikesztyüt kell felvenni, mert a börre is ráragad...
kesztyüt is tudok adni.
magyarországon nem kapható sehol!
az iparban használják.
az ára 2000Ft. de ha neked kell akkor kapszegyet ingyen tölem a reklám miattAz ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
rob210
nagyúr
válasz excalibur36 #288 üzenetére
no ez nem hangzik rosszul
pedig én már feladtam a reménytRenault power
-
rob210
nagyúr
a kérdés hogy hosszú távon se ereszti el a folyadékot?
mert azért a hűtő folyadék érdekes élőlényRenault power
-
OC
őstag
Hijjj..ez érdekesen hangzik. Egy két problémámat megoldaná. Majd megvárjuk robnak bejön-e, aztán ha nem önti el a víz, akkor kérek tőle.
-
Petya25
őstag
Valakinek kellene egy teljes méretű VGA blokk?
[link]Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
excalibur36
senior tag
biztos lehetsz benne, hogy megfogja és nem ereszt( sem az anyag, sem a folyadék)
tuti anyag
egyébként eredetileg joval drágább csakhát az ismeretség....
egyébkéntmeg ingyé adom ( a reklám miatt ) egy probát megér nem?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
rob210
nagyúr
válasz excalibur36 #295 üzenetére
félre értés ne essék nem lebeszélni akarlak a segítő szándékodról
Renault power
-
excalibur36
senior tag
válasz excalibur36 #295 üzenetére
gondold meg és ha kell dobj egy emailt és megbeszéljük a többit.
egyébként van valakinek eladó heatkiller NB 4 füles lefogatóval eladó?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Ukrajnai háború
- Renault, Dacia topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.