- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz szasanyi #2204 üzenetére
Zsoleszért kezeskedem, normális figura, az árral kapcsolatban nem reagálnék..
Maradjunk annyiban, hogy 5ért postával nem tudok jobbat ajánlani..sógor erőltesse meg magát, aprópénzes kategóriára is igaz, hogy olcsó húsnak..Tessék, itt egy olcsóbb variáns, ha nem számít az üzemi zajterhelés..ez -1k ;p
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Több szempontból is szomorú..de ha valaki épp lépne: 7970-85k.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz radi8tor #2210 üzenetére
Figyelembe véve, hogy ~fél éves és a legolcsóbb piaci ár alatt van 10kval, szerintem abszolute nem drága..75ért mennek a jobb 7950ek. Ráadásul nem mutyigaris, hanem Iponos, mondjuk ez kinek előny, kinek nem..sztem az. Ha valaki átvenné a 7950emet 75ért, kb. azonnal rámennék, hiába vagyok bőven felette teljesítményben OCval..mondjuk nem ártana előbb megsergetni rendes procival, mert ami a 2600 óta megy, az a rossz vicc kategória már :S
Qru
Nos, igen..az az átkozott pénz..mindig közbeszól..pedig néha olyan vételek lennének, hogy csuhajja Alaplapi drivereket? Max az INFet..a többi nem érdekes, hangot/LANt nem használok, szóval nem érhet meglepetés[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Hangot azt használom akkor azt frissítem meg az inf-et. LAN-t azt én sem.
mod:
Hehe, a hivatalos Giga honlapról leszedtem a legfrissebbet, elkezdem installnui, erre közli, hogy már egy újabb verzió van a gépen. Ennyit a Giga supportról. Ez volt életem utolsó Giga deszkája az tuti.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz radi8tor #2213 üzenetére
1200 körül mind elrohangál, kis szerencsével 1300 felett is..van rá jópár példa.
Nyilván, benne van a pakliban..de én sem mondtam, hogy nem kérdezek rá ;p
Egyébként alapon ~20%al gyorsabb a 7950nél, nagyon nem lehet melléfogni.Aki ismer, tudja, úgysem tartós üzemre venném..teszt és eladás/cserebere..
Jelenleg épp egy 670 DCUII, ami lehetőségként felmerült, 1:1 csere opcióval.
De addig nem akarok ráugrani, míg nem hajtottam meg rendesen a 7950est.Qru
Véletlenül nem használtál frissebb gyártói (realtek vagy mi) drivert? No nem mintha annyi hozzáadott tartalom lenne ezekben..általában a 1st rilíz is hibátlan, vagy ha mégsem, hamar javítják..onnantól már csak az esetleges felmerülő gondokat foltozzák..de elég kiforrott a "codecpiac", nagy újdonság nem lesz már. Részemről XFIzek jó ideje..szóval problem solved ;p[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Intel Download Centerből érdemes az INFet levadászni..kb. mindegyik gyártóra igaz ez..ritkán áptudétek..
Vissza a suliba..nem mai csirke..de nézd meg
Willis féle Looper a ma esti program, meló után :SJuteszembe meló..invesztált a cég, CNC-plazma..kicsit belejövök, aztán jöhetnek az egyéni lefogatóigények, indul a fusigyártás
-
Vigneau
félisten
Nincs ötletetek véletlenül, hogy a Török csel című filmet honnan lehetne magyarul megszerezni?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Qru
MODERÁTOR
Köszi, majd ránézek. Nagy bánatom, hogy az on/off charge-ot nem sikerült üzembe helyeznem a lapomon. BIOS-t kéne frissítenem, de csak béta van újabból, és az ugye... meg arról nem is beszélve, hogy tesztelhetném ki újra a procit amihez sok kedvem nincs.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Na bemagoltátok már az új RI/OS ÁSZF-et?
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
-
embe
nagyúr
Azt kellene "valahogy" megoldani, hogy ne legyenek olyan hirdetések, amiben a város részeként fel van sorolva az összes város. Utálom az ilyet, illetve szerintem helytelen mert nem lehet keresni normálisan városra.
-
föccer
nagyúr
Új HA-ban ha jól emlékszem 3 várost lehet majd megadni és lesz posta opció is.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Hát, az új HA kb 2 éve késik. Szóval tényleg időszerű..
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
Egy ilyen rendel
radi8tor1: Én VGA és víz nélkül használnám, 1 vinyó 1 SSD felállással, úgy meg se főne
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest