- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #2654 üzenetére
Lehetek pofátlan és bele alkudhatok még egy cpu hűtőt is?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
Bakker nem kellene innom netezés közben, most nézem, hogy egy 10-essel elszámoltam magam
Amúgy Gyári hűtőt adom a procihoz és esetleg van mATX Aerocool Aerocube plexis házam vagy mITX Antec ISK310-150 14k-ért darabja[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
Úgy néz ki, hogy a héten leváltom a DVD íróm - a bő 4 éves LG-m cserélem le. Van most valami olcsó és egyben sztárolt széria a piacon?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
szasanyi
félisten
válasz Vigneau #2659 üzenetére
SONY / Optiarc AD-7261S - megbízható, príma író. Három PC-be tettem ilyet, eddig egyikkel sem volt gond. Viszonylag halk, kivéve míg felpörög a lemez. De hát már egyik sem olyan halk, mint mondjuk a régi Pioneer írók voltak.
smiti: Valley teszt meg volt (alap és extreme)?
-
Mercutio_
félisten
válasz szasanyi #2661 üzenetére
Halkságról jut eszembe: Nincs véletlenül valami program, ami leszabályozza az ODD-k sebeségét, akár már indulásnál is?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
válasz szasanyi #2661 üzenetére
Nagyon jó lenne az az író csak sajna már nem kapni. Ami tényleg zavaró benne, az az induláskori felpörgése.
A Valley tesztet mindjárt letöltöm és tesztelek.
Mercutio_ A Nero-nak volt valami kiegészítése amivel lehetett állítani ezt de most nem ugrik be a neve.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #2665 üzenetére
Jó árúnak tűnik. Mennyitől ingyenes a PCX PPP smiti? Vagy Szolnokon - pl. Invesztor - is lehet hasonló áron szerezni egy példányt?
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #2666 üzenetére
A PCX-nél nem mindíg van ingyenes szállítás, most 0-150.000 Ft rendelési érték: 690 Ft Azt hiszem ennél drágább szolnokon, az én BOX verzióm az azt hiszem 5K körül volt az Auchan-ben.
Most adtam el nemrég az elődjét egy 222AB-t 2500 Ft.-ért.A tesztet most indítom, eredmények még ma.
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #2658 üzenetére
A nyáron hitel visszafizetési project van kilátásban, így sajna nincs komoly vételi szándékom
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
Maximálisan megértelek, azon gondolkodom, hogy megpróbálom a procit elcserélni egy brazos-os lapra hátha HTPC-ként egyszerűbb megválni az itthoni felgyűlt cuccaimtól mer' a' asszony már kezd csúnyán nézni a sok "kacat" miatt
Valaki váltott már régi 2.3-as androidról 4-esre? Nem bírok rájönni hogy lehet kirakni widgetet az "asztalra", hiába nyomom hosszan csak a háttérképeket ajánlja fel, nem úgy mint a régi
-
föccer
nagyúr
-
Vigneau
félisten
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a SpeedCommander-ben hogyan lehet fájlokat egyesíteni? Mert csak a TC-vel sikerült és nem tudom, mi lehetett az SC-ben a bibi. Egyszerűen nem találtam a file menüben semmi erre utalót...
-
föccer
nagyúr
válasz szasanyi #2674 üzenetére
Úgy igazándiból csak egy VGA, meg egy rendes házikó kellene a gépbe és akkor teljes lenne a boldogságom. De a nyár végére még elég sok zseton hiányzik, még ennyi kiadás sem fér bele
Apropó, egy kérdés: nem akar valaki olyasmit vásárolni, amit el lehet számolni egészség pénztári kártyára? A kártyámon ~100k van, viszont semmire nem tudom felhasználni. Ha valakinek kellene valami ilyesmi, akkor nagy szívességet tenne nekem, hogy ha elkölthetném róla a zsetont, természetesen kp ellenében
Köszi
üdv, föccer
-
Samtya
senior tag
válasz Mercutio_ #2662 üzenetére
Opti Drive Control.
Nekem Samsung SH 222 AB-vel néha furán működik. Annyi, hogy időnként a leszabályzás ellenére felpörög.
Szerintem ez nem a meghajtó hibája, hanem az ergya lemezeké, amiket régen írtam. -
Mercutio_
félisten
Nem, valami más gáz lehetett, de felraktam egy lauchert és ott már volt widget menedzsment.
Most már a custom ROM-felrakással kínlódok, ezek az MTK-csipes telók még idegenek nekem, és nem teljesen tiszta mikor kell flashtool, meg eleve attól falra mászok, hogy innen valami hülye exe-t akar mindenáron leküldeni az oldal, nem egy image-t
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #2682 üzenetére
Aham, akkor akciós volt amikor vette smitiné. De az Auchan-ben Ez a dobozos van
-
-
Mercutio_
félisten
Levonóizé Lenovo A789 de már megtaláltam a megfelelő ösvényt, fent az új rom, most pakolgatom a megszokott programjaimat, bár lehet, hogy van néhány amiből erre a vasra van jobbEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
szasanyi
félisten
De belinkelem ide is, hátha érdekel valakit.
XFX Pro 550W táp tapasztalat, vélemény és egyéb részletek.
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #2696 üzenetére
Mennyi garó van a dvd íróra? Én egy év garival vettem anno a lg-met, kb 5 éve, s még mindig nincs vele semmi gond, pedig igencsak 10k+ lemezt égettem már vele.
(#2698) Vigneau : Szerintem bőven elég az a 24 hónap is, nem hiszem, hogy csak úgy behalna egy-egy dvd író, ha csak nem gyári szériahibás sorozatból vásároltál esetleg.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest