Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz _q #13222 üzenetére

Nálam sokat nyomott a latban a Studio megvétele, hogy amin dolgoztam elqrtam a záridőt és a teljes felvétel villódzott. Azt hiszem sokáig témát is csináltam belőle vmikor decemberben. :))
    Nos a helyzet az volt, hogy a Deflicker annyit ért, mint p.nán a szőr. De még azóta is az ilyen kisebb területi villódzásokat se nagyon szűri ki - mint mondjuk egy kirakatban lévő világítás. Vmi tompít rajta, de nem sokat.
    Van rá vmi spéci - már nem tudom mi a neve - OpenFX szűrő jó drágán, ami elvileg ügyesebb. De nekem a záridő szinkronizációs teljes képernyős villódzást az se tudta kivenni (demo). Pedig állítólag a support-nak sikerült a mintát megcsinálni, amit küldtem nekik. Nekem nem ugyanazzal a konfiggal. X akták...
    Lényeg a lényegben, a Deflicker-re ne nagyon alapozz! :N

Amikor meg egymásra pakolod egy képkockával eltolva a rétegeket, az működik egy statikus felvételnél. De nem működik mozgó képnél. Minden egyes további képkocka egy durva utánhúzást produkál a képen. Lényegében szellemképes lesz minden mozgás.

Sajnos erre a jelenségre kamerán belül kell odafigyelni, mert post-ban kivenni nagyon kicsi eséllyel lehet csak.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák