Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz MageRG #26014 üzenetére

    "A korlátlan hatalom (mindenhatóság) pedig az összes felelősséggel."

    Ez nagyon nem igaz.
    Ha az 5 éves gyermekednek elmondod,hogy ne hajoljon ki az álló autóból,mert kiesik és megüti magát,és azt is elmondod,hogy ha kiesik,kap a seggére egyet,és te nem tudsz rá figyelni,majd kiesik,akkor kinek a hibájából esett ki? Vagy másik példa,a nagy fiadnak elmondod,hogy tartózkodjon az alkohol,cigaretta,drog és tudatmódosító szerektől,mert azok azok képesek tönkretenni az életét,sőt túladagolásban meg is halhat. És a 18 éves fiad egy buliban elkezd drogozni,rászokik,25 évesen már lop,csal hazudik,csak hogy legyen pénze a drogjára,hogy valahogy "túléljen",az kinek a felelőssége? A tiéd? Felnőtt ember volt amikor rászokott. Te miért nem mentél vele minden buliba,hogy megóvjad? Vagy miért nem nemzettél tökéletes embert aki nem szokik rá ilyen dolgokra és mindig minden rossztól távoltartja magát? Hát milyen ember vagy te,hogy nem tudtál tökéletest nemzeni,amilyen te vagy? Vagy nem is vagy tökéletes? Lehet,nem is a te gyereked. Lehet nem is léteztél,hogy ilyen gyermek is született a földre? Az a fránya ősrobbanás hozta létre ... Értsd jòl,nem személyeskedés,csak így gondolkodik az emberi elme.Isten nekünk adta a hatalmat a földön,az emberi testben van a legnagyobb hatalom Isten után. A sátánnak testre van szüksége,hogy megnyilvánuljon egyébként semmi hatalma nincsen. Amennyit mi neki adunk,amit neki engedünk és tulajdonítunk,annyi van neki. Nem fontos vele mégcsak egyezkedni sem vele,de ha hamis dolgokat hiszünk el,amit a tudomány állít Isten ellen,már ajtót nyitottunk neki.
    Ő Istenre irigy,ezért próbál mindenkit becsapni,hogy minél több embert megvezessen. Nagyokat mondó szája van és egyet tud,megtéveszteni,de azt mesterfokon mert ő a hazugság atyja.

    Máté 12:28 - 12:30
    28 "Ha pedig én Istennek Lelke által űzöm ki az ördögöket, akkor kétség nélkül elérkezett hozzátok az Isten országa.
    29 Avagy mi módon mehet be valaki a hatalmasnak házába és rabolhatja el annak kincseit, hanemha megkötözi előbb a hatalmast és akkor rabolja ki annak házát?
    30 Aki velem nincsen, ellenem van; és aki velem nem gyűjt, tékozol."

    Egyébként Istennek nincs korlátlan hatalma az emberek felett.

    [ Szerkesztve ]

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák