Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mcgoat

    aktív tag

    válasz gab.m #3904 üzenetére

    Futoz sosem dicsérte agyon a Yungit. Ugyanis a régi kioldói is nagyon vacakok voltak, aztán amikor megjött az első akkumulátorcsomag phottixtól ami persze alapból szar volt, kiderült, hogy az is yongnuo. Az első vakukat személyesen vittem vissza a yongnuonak. Persze néztek, mint Marci hevesen. Utána már úgy adtuk el őket, hogy kicseréltük a gyárilag hibás alkatrészt. Tudott róla a gyártó is, hogy szar amit beletesz, de azért rakta. Most már nem azt teszi bele, de forrasztani még mindig nem tudnak. Tény, hogy közkedvelt vakuk. És az is tény, hogy viszonylag sokat kellett javítanom belőle. Olyan apró hibákkal, mint pld, leszakad a csőről a vezeték.
    Az első 565 EX vakum is szar volt, de vele párhuzamosan kaptam másikat is javításra ( azt nem tőlem vették)
    Nem sokat adtam el az ST-E2 klónból, talán 1-2 db ot. Azt is hozták, hogy megdöglött, IGBT csere és ment szépen, majd most idén tavasszal, megint szóltak, hogy megint megadta magát. Most is az IGBT a ludas.
    A minap kaptam egy levelet
    " Néhány napja vettem egy YN565 vakut, de kb. 30 villantás után megadta magát. Bekapcsolás után nem tölt fel, a próbavillantás sem működik. Fórumokon utánaolvasva a kondenzátorra tudok gyanakodni.

    Kérdésem, hogy vállalják-e a javítást, és ha igen, mennyiért. Mivel külföldön vettem, ezért nem garanciális.
    "
    Ez nem a yongnuo szidása, csak úgy érzem, hogy fent leírtak miatt , valamint az miatt, hogy boldog boldogtalan ilyen vakukat árul nem éri meg nekünk foglalkozni vele. Különben engem ha valaki felhívott telefonon, hogy milyen vakut vegyen, mindig azt mondtam neki, hogy a "gyári" vakut, akár használtan, de az 580 EX II megint csak elég gyengécske :(
    A Viltroxnál van egy kedves ügyintéző, ők kapásból felkértek minket, hogy legyünk a magyarországi irodájuk stb...
    Sajnos a Viltrox sem tökéletes, nekem már fagyott le a gépen, de nem tudom az okát.

    Egy webáruház nem csak fotósoknak www.mcgoat.com

Új hozzászólás Aktív témák