Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    Sziasztok, elég komplex lesz a problémám.
    Először is, át lett rendezve az egész lakás, és máshova került a tv (mostanában úgyse használjuk). Ilyenért ki lehet valahogy hívni a szerelőt? Ha fizetős kb mennyibe kerül? (az elosztót kéne áttenni másik helyre, ott ahol a hgw van).

    Másik. Trio L-ünk van, novemberben kötötték be. Az első hónap ingyen van, ezt nem adták még meg (nem így látszik a számlán). A bekötés időpontjával is vita van, mivel máskor volt a bekötés, és a munkalap lezárása (kb 1 hét van a 2 között).

    Eddig 3 panaszom van. Az első, hogy a megbeszélt napon nem jöttek ki bekötni a szerelők (akinél kötöttem a szerződést helyből adott 3ezer ft jóváírást). Második panasz, hogy bekötés után nem volt zárva a munkalap (a számhordozás miatt), ezért nem volt csomag a hgw mögött, ezért újra indult (nem tudták megmondani miért nincs, és mikor fog lezáródni, a modem meg csak újraindulgatott magától). Miután lett csomag mögötte, kiderült, hogy az egyik f csatlakkozó laza (nem kompressziós csatlakózó) és ezért kellett kijönni a szerelőnek (utána jó lett). A második panasznak 21.-én járt le a 30napos határideje, semmilyen értesítést nem kaptam.
    Bementem a upc-be 21-én, kiderült, hogy a 2. panaszt tudomásul vették (semmi más, semmi értesítés), az első ingyenes hónapot tényleg elfelejtették, a munkalap zárása miatt, hogy mikortól indul a számla vita van. Szóval konkrétan írtak a nevemben egy 3. panaszt :W (ingyenes hónap+bekötés időpontja) (egyébként egy kezdő upc-s ügyfélszolga volt, és egy nő segített neki, de már ment volna ki cigi szünetre, és kiderült, hogy bonyolult, így hagyta az egészet).
    És akkor még az epack kedvezmény is ott van. Én nem tudom beállítani myupc-n az epack-ot, kiírja, hogy hívjam a 1221-et (alapból szerződéskötéskor be lett állítva az epack). Erre kijött egy 17ezer ft-os csekk (ahol a tört, és a teljes hónapban is levonják az epack kedvezményt, majd az egyéb tételeknél epack kedv terhelésnél vissza teszik). A 1221-en sem lett még átállítva az epack (pedig kértem).

    Ui: Békés boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!

    [ Szerkesztve ]

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák