- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Szerintetek érdemes most szerződést hosszabbítani (kedvezőbb havidíjjal, mint a határozatlan volt eddig)?
vagy lesznek valami ezzel kapcsolatos akciók januártól a névváltással, esetleg van-e reális esély, hogy nagyobb kedvezményeket adnak majd januártól az ügyfélmegtartók?52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
atyca
senior tag
A telefon appból, windows böngészőjéből való tükrözés működik valakinek?
Nálam nem találja az LG tévémet a hálózaton....Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
-
Zoshi85
aktív tag
válasz bitpork #137054 üzenetére
Nagyon Szívesen 🤜🤛
Azért is idegesítő, mert ha esetleg még használnám is azt, és tegyük fel mondjuk 80 csatorna körül vagy fel kell menni a leg elejére és csak utána ugrik oda.
Az ember azt érzi mintha tényleg nyűg lenne a szolgálatóknak ez a box dolog. Csináljuk működjön vhogy, de amúgy szarunk bele.. Telekom rendszere is kapott újítást asszem tavaly, és jó pár hónapig használhatatlan volt.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
atyca
senior tag
A YouTube simán tükrözhető.
Első használatkor még látszott a webfelületen az átküldés ikon, de mostanra eltűnt.
Ha a böngésző menüjét használom, akkor ez fogad
És a telón - mint mondtam - meg sem találja az appból, de a YT ott is gond nélkül működik.
Valaki esetleg, hogy mit bénázok el?Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
pjen
félisten
válasz atyca #137057 üzenetére
Milyen telefon? Pc ről nem megy át a VTV webOS re.
Én így csinálom és megy két Lg és egy samu tv . Tv bekapcsolás, Samsung A72- A40 bármelyik -Smart View, a tv kiírja, hogy cstlakozik és megjelenik a Tv n a teló kijelzője. Indítom a VTV t és nézem. Nem bitos, hogy bármit is elbénázol. Múltkor itt volt a vodás szerelő, meg volt lepődve, hogy tudom tükrözni+ Samsung Tv n böngiből megy az app. Pc ről droidos Tv n tudom nézni[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
Az a baj hogy ez nem a teljes értékű chromecast funkció.Ez csak a képernyő tartalmának tömörítése és átküldése. Lehet hogy működik de a minőség olyan amilyen,vagy ha pl. megcsörren a telefon az nagy élmény egy film közben
[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
vg
addikt
Nem enged online fizetni se appból, se weboldalon. Azt írja, Túllépted a mentett kártyás fizetési limited. Huh?
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Jó ideje tapasztalok problémákat a net elérésemmel, meg tudnátok mondani, hogy ezek az adatok rendben vannak? A régi fehér CB bridge módban van és saját Asus AX-55-ös routerem van mellette. A probléma az, hogy egyszer csak elkezd lecsökkenni folyamatosan a sebesség, lemegy nulláig, aztán vissza, igazából ezt főleg a qbitorrentnél látom így számokkal. Remélem jó helyen csináltam a képernyőképeket és ezek az érdekes adatok (nem ment közben a torrent).
Elég telített helyen lakom (Blaha).[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
-
atyca
senior tag
Így már sikerült, azonban két gond is akadt.
A kép mérete, mint egy hangya pöcörője az 55"-os képernyőn.
A teló képe, ill az app megjelenik, azonban a videó-TV adás fekete mező.
Mintha a Macos-t látnám a védett tartalmak tükrözésekor....Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
-
Orgi
addikt
válasz kabelmania27 #137072 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Nem tudom így ér-e vmit másnap, de most ilyen és most amúgy rendben van a sebesség. Nincsen elosztó meg semmi, közvetlenül megy a kábelmodembe a vezeték, piros 6 db felirat van a kábel végén ha erre gondolsz.
-
kabelmania27
Topikgazda
Ezek az értékek is rendben vannak, kevés a hibás csomag, kimenő titkosítást állítsd eröltetve-re, ha nem javul a helyzet korlátozd a feltöltési sebességet, ha úgy sem javul akkor a letöltési sebességet is érdemes korlátozni.
Amennyiben modem és router újraindítás után sem javul a helyzet nézd meg csillapító nélkül javul-e (átkötés idejére kapcsold ki a modemet), ha jól számolom csillapító nélkül sem lesz 15 felett a letöltési érték, amennyiben csillapító nélkül rosszabb próbáld meg hármas csillapítóval. [link] [link] Hármas csillapítóval a mostani értékekhez képest hárommal több lenne a letöltés és kevesebb lenne a feltöltés.[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Nálam a hű de nagyon ajánlgatott qbittorrent alapbeállításokkal nem is hajlandó sehova se csatlakozni, se importált, se új torrentek esetén, szóval én maradtam a utorrentnél, érdekes módon, az egyből csatlakozik mindenkihez. Qbittorrentnél meg több óra elteltével is cammogtak az adatok.
-
szkristof05
csendes tag
-
cocka
veterán
válasz boborján2 #137080 üzenetére
Ja hogyne biztos nálam van, mikor szemmel láthatóan a utorrent brutál gyorsan csatlakozik, a qbittorrent meg már a feltelepítés után rögtön szar volt. Tizedannyi kapcsolatot létesített, sokkal lassabban. De UPnP-n keresztül meg ki lett engedve. De hát nyilván én vagyok a hülye, ki más.
Mondjuk összességében sem tetszett a felülete, nem tudtam megszokni, pedig adtam neki vagy 2 hónapot. Felesleges volt. -
boborján2
aktív tag
válasz cocka #137081 üzenetére
A hiba nálad van , az nem egyenlő azzal hogy te hülye vagy. Csak azt hogy valami gond van a rendszeredben, vagy valamiért másként működik bizonyos hardverkörülmények között. (hozzáteszem ,hogy hibásan és akadozva működő qbittorrentet én még soha egy pc-n sem láttam)
Ha globális lenne a gond ,akkor pl. nálam is hibás volna. Ezzel ellentétben hibátlanul megy pár éve és szépen frissítgetik is.
Az pedig mindenképp beszédes,hogy ha másnál két teljesen más platformon is hibatlanul és villámgyorsan működik max sebességen,akkor valszeg a program nem hibás.
Sőt mondhatom ,hogy három platfomrom, ha a dockert is ide számolom.[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
garga01
őstag
válasz boborján2 #137082 üzenetére
Sztem is nála a gond. Amióta a utorrentet nem javasolják az oldalak én is a qbitre álltam át. Az alap beállításokon kellett módosítani, de telejsen jól megy. Épp tegnap töltöttem le vele, majdnem kihasználta a teljes gigabitet
Van torrent topik, ott érdemes kérdezni.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Orgi
addikt
válasz kabelmania27 #137077 üzenetére
Nagyon szépen köszi a választ!
Ezt a "kimenő titkosítás erőltetve" kapcsolót sehogy sem találom, gondolom a qbitorrentben kéne keresnem? -
Soulfly842
addikt
A One tv-nek mi az új PC-ről is elérhető linkje?
Hibáa guglizok, nem találom.
Ipaden, Samu telefonon már működik az új One Tv app.Digitőális KTV-nél igaz nem lesz semmi teendő az átállással? Egy smart card és egy fapados dktv box van, amit gyakorlatilag nem is használunk.
[ Szerkesztve ]
-
hhgygy
senior tag
Üdv, gigabites netem van, hűség lejár novemberben, az ajánlat szerint cserélnék a modemet. Kérdésem, muszáj cserélni? Semmi bajom a mostanival, nem szeretem a mindenáron újítást.
Ezt adnák:
Digitális elosztó (GPON) - Telekom (új) v2
Mi a különbség a sima és a v2 között?[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
moonster
tag
válasz Soulfly842 #137085 üzenetére
Kaptam választ a hangerőszabályzó hiányára.
Nincs benne ilyen funkció, a számítógépen tudod a hangerőt vezérelni. Üdv: *Jennifer
Vicces.
[ Szerkesztve ]
- Errare humanum est -
-
tomp
félisten
Akinél már VanTV van kellett valóban csatornakeresés?
Az enyém most fog frissülni éjjel csak hát a box Németországban van.
Hogyan lehet átugrasztani majd a boxot? -
xido
csendes tag
Srácok!
Érdekes problémával jöttem...Vodafone..tv előfizetés...hozzá társítható volt a vodafone tv webes illetve telefonos verziója..1 hete álltak át one tv-re..neten is,telefonon is..5 előfizetőből (ismerőseim és jómagam) 2 simán be tud jelentkezni és használni itt is ott is..másik 3nál ismeretlen probléma..myvodafone felületen aktiválhatatlan aktiváló gomb..Most 2x hívtam őket..az egyiknél hoppá..dolgozunk,várjon..szétkapcsolt..második hívásra kisebb hoppá és odáig jutottunk,lehet hogy eszköz szám függő,tehát ahol nem tudom aktiválni se,bejelentkezni se,ott már van 2db box a lakásban meg egy c+ kártya..létezne már itt is ilyen,hogy pl negyedik eszközön ugyanazzal a felhasználó már nem mehet? -
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Ha smart tv-m van, akkor van bármiféle értelme megtartani a mediaboxot? Jelenleg még a box van mert csak most lett meg az új tv, és maga a tv adás nézés nem annyira fontos, de azért mégiscsak szeretném hogy ez is menjen, és mediacard nélkül nem nagyon megy a dolog ha ki akarom kerülni a boxot.
-
xido
csendes tag
válasz Alcsi69 #137096 üzenetére
Valamiért annyi gondom volt otthon a kártyával..hogy ez a tv hibája volt vagy érintkezés vagy a dokkoló egység vagy por vagy akármi,hogy az utóbbi időben sűrűn volt "kontakthibás" és a HD csatoránk nem jöttek be..szóval ördög átkozott meg,így én visszatértem a boxra...de ahogy kollega mondta...nyugodtan mehet..legalább egy távirányitóval kevesebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest