- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Április 17-én rendeltem meg a netet és a tévét a Vodától telefonon, telekomos optikás területen. A rendeléskor azt mondta a hölgy, hogy 90 napot ír be teljesítési időnek, de mivel nálam be van minden kötve, csak az eszközöket kell a kábelek végén lecserélni, szerinte maximum két héten belül megtörténhet a dolog. Nos, 9 nap után kijött egy telekomos szerelő, úgymond bekötni az optikát, holott tudták, hogy be van kötve. Azért bejött, egy műszerrel kimérte a bejövő kábel végét a modemnél, lefotózta és el is ment (kb. 1 perc). Na, mondom, most már bármelyik nap jöhet a vodás szaki az eszközökkel.
Erre ma délelőtt jött egy sms, hogy május 23-án(!) délelőtt fog megtörténni a bekötés.
Általánosnak mondható ez a "sietség" a vodánál, hogy egy ilyen bonyolult művelet is több mint egy hónapot vesz igénybe? Még szerencse, hogy nem mondtam vissza idejekorán a telekomot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest