-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
A vodafone-nál mi ez a rengeteg karbantartás hónapok óta?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
mezis
félisten
-
-
ginola
addikt
válasz Intruder2k5 #127297 üzenetére
Ennek tükrében milyen wifi routert ajánlasz?
A Vodafone box 4 lan portját szeretném használni és a wifit szeretném másik routerrel osztani. -
MODERÁTOR
válasz ginola #127306 üzenetére
Ha routert nem is, de topikot tudok ajánlani: Milyen routert? Itt majd segítenek.
-
cocka
veterán
válasz norbertoth #127302 üzenetére
Engem ez kevésbé érdekel, mint az, hogy mi az a sok "hálózat átépítés". Ugye legalább optika? LOL
-
-
Kroni1
veterán
válasz Dave567 #127309 üzenetére
Akkor ott valami nem volt az igazi, mert nálunk a 1000es digivel optikán 5 éve semmi gond nincs, hozza a 920-as sebességet folyamatosan. Vodával koaxon a másik lakásban szintén nem sok gond volt, ott emlékszem hosszabb kimaradásokra azért, de még az se volt vészes..
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz ginola #127295 üzenetére
Akkor biztos nagyon messze vagy, esetleg terhelt csatornán, netán sok/vastag a fal mert az Arris azért ennyire nem gyenge. Egy 2 szobás panel lakást vígan lefed. Nyilván egy 3 szintes családi házat már nem, bár azt még a legdrágább router sem fogja. WiFi-n 5 GHz-en azért tudnia kéne 4-500 Mbit/s-t. Persze a klienstől is függ amin méred mennyit tud. De sajnos a WiFi nem ilyen egyszerű téma, nagyon környezetfüggő mivel rádiós, nem olyan mint a LAN, hogy összedugod aztán hasít.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
roger92
tag
válasz ledgeri #127276 üzenetére
Ha nagyon meg kívánjátok tartani a számotokat és nem fontos a korlátlan telefonálhatóság, akkor vigyétek az ephone-hoz. Egy egy SIP szolgáltató, egy ATA egységgel a routerbe csatlakoztatva hagyományos telefonkészülékkel a továbbiakban is használható a szolgáltatás.
Vagy akár a Zoiper SIP klienssel okostelefonon is működik a vezetékes szám.
Durván 300 Ft a havidíja. Jól olvastad. 300 Ft.Árlista: https://www.ephone.ch/hu/prices
-
roger92
tag
Egyszerűen számomra hihetetlen ez, hogy sokan tudják használni a Vodafone Boxukat más földrajzi helyen. Sőt, akár még külföldön is… Igaz tudom, hogy Telekomos bérelt vonalon, nincs a box helyhez kötve, hiszen neten kapja az áldást. Míg koax-os területen a TV adást koax-on kapja és az interaktív funkciókat neten.
Van két előfizetésem, mind a kettő egyazon városban. Cegléd koax terület. Kíváncsiságképp áthoztam a VTV-s boxokat a másik lakcímre, megnénzi, hogy működik-e. Korábban az áthurcolt box szünetelés alatt volt, ami bő 4 napja már feloldásra került. Azonban hiába dugtam be a Compalba. Noha észrevette, hogy új szoftver érhető el, hibával leállt. „Kérjen lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal” [SA05]-ös hibakód. Mindazonáltal mégis megpróbálta frissíteni a boxot sikertelenül, mert hosszas várakozás után 0%-on megállt a frissítés és újraindult a VTV box. Így egy ördögi körforgás vette kezdetét.
A médiabox nem lehet hibás, hiszen két médiaboxot hoztam át és a másikon is pontosan ugyanez a jelenség tapasztalható. Netet is biztosan érzékelt a Compalból, mert az első boxon nettel együtt próbáltam ki, amikor kiírta a szoftverfrissítés lehetőségét, míg a másodikon először net nélkül. Nem is dobott fel semmit először, azonban amint bedugtam őt is a Compalba, egyből felugrott a frissítés szükségessége.Ebből én csak annyit tudtam leszűrni, hogy a VTV box, egyazon koax-os településen, szintén Vodafone-os hálózaton, azonban más lakcímen nem működött.
Kíváncsi lennék, hogy a régi Horizon-os box, vagy egy médiakártya működik-e megegyező településen másik címre áthozva?!
-
cocka
veterán
válasz roger92 #127315 üzenetére
Telekomos bérelt vonalon, nincs a box helyhez kötve, hiszen neten kapja az áldást. Míg koax-os területen a TV adást koax-on kapja és az interaktív funkciókat neten.
Ez csak a hivatalos duma. Akinek koaxot kötöttek rá, hányszor próbálta meg anélkül nézni az élő adást csak ethernet kábellel?
A médiabox nem lehet hibás, hiszen két médiaboxot hoztam át és a másikon is pontosan ugyanez a jelenség tapasztalható.
Miután az egész felhő alapú, bármilyen hiba előfordulhat, amiről a vodkafonnak fogalma sincs. Ez a legjobb az egészben!
a VTV box, egyazon koax-os településen, szintén Vodafone-os hálózaton, azonban más lakcímen nem működött.
Mondok egy következő javaslatot egy újabb teszthez:
VTV box, nem voda vezetékes hálózaton, más lakcímen működik-e?
-
Ledi
aktív tag
Kíváncsi lennék, hogy a régi Horizon-os box, vagy egy médiakártya működik-e megegyező településen másik címre áthozva?!
A CI+ kártya biztosan nem működik. Tapasztalat. A nyaralóból hazavitt kártya TV-be bedug, frissítés és minden próbálkozás után sem volt hajlandó kikódolni a csatornákat.A Horizon/Kaon boxnál pedig szintén össze van társítva a kártya és a box.
Ezenkívül hiába írod be a másik település kódját nem biztos hogy működni fog. -
kororo
tag
Sziasztok!
Régi laptop,100-as hálókártya/Broadcom Nextreme /,CB Hgw router módban,Win10 pro x64 legális,Norton Go antivírus,legfrissebb Firefoxon is csak 45-50Mbps letöltési sebesség kábelen.Edge-n megvan a 95Mbps ugyanazon kiegészítőkkel.Mi lehet a gond?in gold,we trust
-
kororo
tag
válasz kabelmania27 #127322 üzenetére
Köszi,64-es FF és ipv4-en vagyok egyébként gyári beállításokkal.
in gold,we trust
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #127276 üzenetére
Mikroblog update: ma meg az az infó jött, hogy jaa, az önkormányzat nem is hallott igényről, és az felület bontható lenne...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mani8106
junior tag
A vtv nem IPTV hanem OTT. Szoftveresen van blokkolva h ne tudd máshol használni más neten. Kell neki egy hálózati azonosító ami a földrajzi helyedtol függ ha nem jó nem fog működni sehogy sem csak a hibakodok fognak valtozni. Sa 005 stb. Bérelt hálózaton valóban mindössze egy utp kábel kell a boxba koax nem ott kicsit máshogy van beállítva de berelten a modemek is masmilyenek. Nincs se Arris se Compal. Kaon van meg Sagemcom. Szipes teruleten Nokia de az nem bérelt hanem voda saját.
Hol volt Gondor, mikor Nyugatvég elesett? - Ember akkor jöttünk ki a templomból
-
tomp
félisten
Gond nélkül megy német Telekom hálózaton a box. Értelem szerűen az élő nem megy mert ahhoz koax kellene de a visszanéző hibátlan.
A hónapban szerintem leadom az itthoni Mediacard-ot és átállok a yetire. A VodaTV box még marad érthető okokból így aztán majd az illető fizeti tovább a havidíját. -
mani8106
junior tag
válasz norbertoth #127302 üzenetére
A legtöbb helyen nem a voda tart karban hanem a helyi áramszolgáltató. Kivétel pesten a 9. 11. 13. ker ott bontják a koaxot
-
-
zzola
titán
Mai naptól új TV díjcsomagok elérhetőek.
[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Na én meg is rendeltem változatlan áron az HBO csomagot, igaz ugyanazt fizetem mint eddig de akkor az 1600 forintos egyéni előfizetés megmarad, vagyis az lesz a kedvezmény, és többet kapok.
(Kíváncsi vagyok vajon csak rendszerhiba??) -
mani8106
junior tag
válasz Toth_Jani #127336 üzenetére
A rendszerhiba nem a megrendelők problémája hanem Voda gond és mivel márc 15 van nem fogják elkapkodni a javítást. Ha megrendeli bárki akkor A azon az áron adják ami fel volt tüntetve. B sűrű bocsánatkérések kozepette kapsz egyedi ajánlatot de visszamondhatod kötelezettség nélkül az egész rendelést.
-
NoOne1976
őstag
Nálam 3917 Ft/hó helyett 3167 Ft/hó összeget ír a TV HD Extra HBO Packre. Gondolom azért, mert annyit fizetek most a TV Premium csomagért.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Tegnap késő délután óta nincsen internet a lakásban - Bp IX. kerület. Hívtam a Vodát hogy mizu, látják a problémát,
dolgoznak rajta de nincsen befejezési időpont. Na azóta még mindig nincsen internet- TV legalább megy.Néztem a karbantartós oldalt és elég sok a IX. kerületi hálózat átépítés. Köze lehet hozzá, vagy független vajon? Ma is zaklassam őket hogy azért ez így nem OK?
-
Adams84
tag
válasz koxkids #127342 üzenetére
Lehet őket zaklatni és sürgetni, de ez általában nem viszi előrébb a javítás folyamatát.
Ha Vodafone One ügyfél vagy, akkor -egyedi internet hiba esetén- igényelhetsz a Vodafone előfizetéses mobilszámodra 72 órás korlátlan "wifi pótló" mobilinternetet, így a telefonodról megosztott netet tudod használni a hibajavítás ideje alatt (jobb mint a semmi).Ha a fentiekre nem vagy jogosult, akkor sajnos meg kell várni, amíg elhárítjáj a hibát. Erre hivatalosan 72 órájuk van, ha ezt az időt túllépik, akkor kötbér jóváírás jár(hat) neked.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Az ugye mindenkinek megvan, hogy ha a 9.39%-os emelést akarják majd "kipótolni" a KSH szerinti 14.5%-os emelésre, akkor a különbség nem 5.11%, csak 4.67% körül van. Pontosabban: 4 egész 7344/10939 %
-
Toth_Jani
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest