Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz Chesterfield #6718 üzenetére

    Megerősítem, Pfizer, AZ, Sino kétszer oltottról hallottam (kórházi infó), illetve van most közeli ismerős házaspár, akik pár nappal a második Sputnik előtt produkáltak pozitív tesztet, azóta mindketten kórházban, a férfi tag lélegeztetőn.

    Ma volt egy kis online meeting a szépségszalonunk kollektívájával (6 fő), átbeszéltük (illetve hát ők, mert én tavaly óta nem voltam náluk), hogy ha szerdán - csütörtökön lehetne nyitni, akkor sem fognak. Mindenki beszámolt az elmúlt 3-4 hétben elhunyt ismerősökről, a legkisebb szám 2 volt, a legnagyobb 7, de nem ez a kemény, hanem az egyik az, hogy a többségnek februárig nulla és kettő között volt és leginkább az, hogy az utolsó 3-4 hétben a legidősebb 51 éves volt a kb 25 közül! (ja nem, egyikük apósa 70 körüli, akkor rajta kívül)
    Meg egy ismerős fodrász, meg egy újabb magzat.

    Az egyik barátnőnk édesapja is elment, ott meg megint van egy genetikai vonatkozásra utaló dolog, hogy a három testvér (25-37 közöttiek), az apuka, az anyuka és az apuka testvére is kórházba került, a barátnőnk csak 2 napot, mert hazaengedték saját felelősségre a pár éves gyerekéhez. (a gyerkőcnek 2 nap lázon kívül semmi szerencsére)
    Mindenki közülük eljutott a kétoldali tüdőgyulladásig.
    És a gyerkőc apja (volt férj) is elkapta tőlük a teljes családdal, náluk influenza, vagy gyenge nátha szinten zajlott le.
    Ja és nem tudom, hogy ez minden elhunytra vonatkozik, vagy csak az adott kórházban, de ott ha valaki nem éli túl, akkor mutánsra is vizsgálják a mintáját. Nem meglepő, de a brit variáns volt.

    Mikor nyitnak már végre a cipőboltok, szépségszalonok és a sulik? Csináljunk már valamit, különben nem leszünk világelsők! :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák