Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiga_667

    tag

    válasz Ezekiell #3997 üzenetére

    Összesen négy iskolába (egyetemet nem számolva) jártam, mindegyikben az asztalánál ülő tanár volt hozzánk a legközelebb. Ha éppen dinamikusan oktatott a tábla előtt járkálva, még messzebb volt tőlünk. Szaktantermekben pontosan ugyanez volt a helyzet, azzal a tanár számára előnyös különbséggel, hogy az asztalaink jelentősen nagyobbak voltak hogy elférjenek rajtuk a számítógépek a számtech-teremben, a kottafüzetek az énekteremben, az A3-as lapok meg festékek a rajzteremben, a kísérleti eszközök, csapok, gázrendszer, stb. a biológia-kémia-fizika termekben. Tehát még messzebb voltunk a tanártól.
    Étkezőben a tanárok a saját, jó alaposan elkülönített asztaluknál ültek. A folyosón szünetben csak diákok voltak, a tanárok a tanáriban, majd becsöngetés után az üres folyosón sétáltak a termekhez.

    Közösségbe nem való, neveletlen senkiházi kölkökkel valóban nem találkoztam, valóban elit gimnáziumba jártam; az engedetlenség nálunk az órán csendben írásban üzengetésben illetve a dolgozatoknál néha puskázásban merült ki.

    Unokahúgom bölcsijében is covidos az egyik gondozó. Reménykedek hogy nem taknyosodik meg a pulya, mert élete végéig én leszek a gyűlölt nagybácsi aki azt a méteres pálcikát feldugta az orrába az agyáig. :DDD

    "Nem is írta senki, hogy magas vényomás legyen azonnal előrevéve."
    Sokan sok nem súlyos krónikus nyavalyára hivatkozva siránkoznak netszerte.
    Kedvencem a dohányos meg a dagadt. Hosszú évek kemény munkájával tönkreteszi a saját testét, aztán elvárja hogy mások megoldják a baját helyette.

Új hozzászólás Aktív témák