Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Parci #35866 üzenetére

    Igen, hazaengedték, mert neki ezt az életveszélyes állapotot/helyzetet gyógyszer-összeférhetetlenség okozta. A "csajszi" veleszületett légzési rendellenességgel született (tüdőhörgők nem fejlődtek ki rendesen, vagy valami ilyesmi) ezért egész életében kell gyógyszert szedni. Évente jár kontrollra, legutoljára épp most, múlt hét pénteken volt és az egyik gyógyszerét kicserélték egy újra, amit eddig még nem szedett. Ezt ki is váltotta, és szombattól már szedte is. Na és ez a gyógyszer okozta az esetet, azért kapta az infúziót, hogy "kimossák" ezt a xart a szervezetéből. A Covid az meg csak úgy jött, nem tudta, hogy Covidos, csak ugye kórházban egyből tesztelnek és mivel a dokik úgy ítélték meg, hogy egyértelmű, hogy ez esetben a Covidnak semmi köze az esethez, hanem az új gyógyszer a ludas, ezért engedték haza. Hívtam, jól van, régi gyógyszer marad, meg most ugye karantén...

    A másik havert meg bennfogták, oxigént kap (magánál van, tehát nem magatehetetlen állapotban volt/van), vele is beszéltem, ma még biztosan bennmarad, talán holnap vagy holnapután (ha az állapota engedi) hazaengedik.

    Csak ugye most van az a szitu, hogy feltettem a szopóálarcot... :(((
    Én, aki kerül minden tömeget, aki egyedüliként rakom fel az FFP2-es maszkomat a kisboltban is, aki viszi magával a kézfertőtlenítőt, most ez a hetem megy a levesbe és az még a legkisebb baj, csak lehet, hogy beszopom a Covid-ot, hisz egy este leforgása alatt 2 Covidossal -igaz utólag derült ki- is egy autóban ültem és az egyiket meg szájból-szájba lélegeztettem... (nem tehettem mást ugye)
    Most várok, mi lesz, aztán mindenképp laborteszt, mert a közeljövőben szerettem volna felvenni az emlékeztető oltást...

    Asszem' erre mondják, hogy a pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve... :(((

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák