Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz t72killer #29100 üzenetére

    Bennem van "sima" herpesz ami az ajkak környékén jön elő, szerencsére évente általában egy alkalommal. Az idegdúcokban "tanyázik" majd onnan valami inger hatására "jön le" és jelenik meg a szájnál.
    Mindig van nálam Zovirax (ezt találtam a legjobbnak van egy másik Telviran amit még kipróbáltam de nem volt olyan hatékony legalábbis nálam) és ha érzem a "bizsergést" már kenem is be, azt nem tudja megakadályozni, hogy előjöjjön de 1-2 nap alatt durván leszárítja és gyakorlatilag onnan vége maga a seb ilyenkor minimális és egy héten belül eltűnik.

    Nagyon vigyázok, hogy ne igyak más után volt már aki emiatt beszólt hogy mit finnyáskodom (nekem volt vizem - biciklitúra - nála már nem) mondtam, hogy akkor még iszok pár decit és utána az egész üveget megkaphatja de én már abba őutána nem fogok beleinni az hótziher)
    Egy nyavalyás korty miatt nem fogok egy hétig "szenvedni" vele, sőt ha már nagyon kevés van a Zovirax-ból akkor az "utolsó" kezelés után már vásárolok is egyet, hogy ne épp a következő herpesz kezelésének az ideje alatt fogyjon ki.

Új hozzászólás Aktív témák